Bengal vs. Maine Coon

jag har ju tänkt att förgylla mitt hem med en eller två små kissemissar. men inte vilka missar som helst, utan jag letar för fullt efter en uppfödare som mixar ihop bengaler och maine coon's! det vore ju det ultimata!

tänk er:

bengalens leopardmönster..

 



..och maine coonens storlek. (här är jag med milla's bjässe.)



så aa, skulle ni av någon anledning känna till någon som föder upp dehär två blandningarna, så hojta till :]
fast just i detta nu så blire ingen kisse. ska ju först och främst till kreta. sen efter det så hoppas jag på flytt. men efter det så vill jag ha full rulle av små tassar här hemma! :]


nu sitter jag här igen..

..och du med för den delen! tycker det är tråkigt näre är rätt många som gluttar här inne var och varannan dag, men inte många som lämnar ett litet avtryck. typiskt svenskt säger jag bara! fega och mesiga. som när man åker på husvagnssemester "åååh vad skönt att komma iväg! och vad kul att kanske träffa lite nytt folk!" och så bor man tätt inpå varann. men endå så gömmer man sig för grannen. sitter och trycker inne i förtältet. vad är vitsen? inte vet jag. jag har faktiskt aldrig varit på husvagnssemester för den delen.

däremot så har jag haft dannie över idag! vi gjorde cp-god mat, i sin vanliga ordning. satt ute på ballen och käkade och snackade strunt i timmar. det är sommar i luften nu! satt till och med i bara linne! *OMG!!* Sen drog vi över till sarah och hängde. drog en kvällspromenad upp till stan och tillbaka! så jädrans skönt ute, hoppas det håller i sig nu!

imorgon ska jag hämta min lilla racer på verkstan! kommer kännas fruktansvärt ovant att gå från pappas familjebil till min lilla eclipse där det räcker med att bara nudda plattan så susar man iväg.

ne usch jag borde gå och lägga mig nu, har vänt på dygnet totalt! jävla mig alltså. 

gravidbälte

livets ironi borde nog vara när man är så trött att man bara vill gå och lägga sig, så tvättar man bort sminket och ding! så blir man pigg.

hängde med sarah nu ikväll, har fått låna hennes gravidbälte till min ajaj-rygg, haha! men jag måste erkänna att jävlar vad skönt det var att ha på sig! vi gick till och med ut och tog en långpromenad. två stycken vankande hönor som spatserade fram, haha!

konstigt nog så ser jag inte mitt ryggonda som något negativt just nu. eller ja, det är ju hur jävligt som helst att ha ont i ryggen! men efter att ha varit stammis hos sjukgymnasten och fått ett fett lager med kött på benen, och kommit på det logiska näre gäller kroppens anatomi och det ergonomiska tänkandet (shit vad smart jag lät där!) ..så har man ju endå blivit rätt skillad. jag tycker inte att det är ett dugg konstigt att jag fick ett bakslag med ryggen nu när jag börjat att träna, helt plötsligt byggs kroppen upp och används på ett helt annat sätt. och dessutom så tror jag att detta lilla ryggonda jag har nu, kunde ha varit 100 gånger värre om jag inte tränat och gjort mina övningar. därav kanske en förklaring till att det inte varit några ischias-smärtor denna gång!

jag borde nästan ha föreläsningar på mitt jobb om detta! /Dr. Lollo

det här var väll ett kul inlägg! ska nu göra det bästa på hela dagen; krypa ner i sängen och kolla film!


gissa vad jag har...?

..ajaj i ryggen :[ fick det efter träningen idag, körde nog lite för snabbt på styrkan. ah well, what to do.. fick ställa in restaurangbesöket med elly och bea. men fick sällskap utav jove istället, legat och kollat film och fnissat åt mig när jag blivit flubber av muskelavslappnande piller, haha!

tog ett bad idag också, vilket kanske hänt en sisådär 3 gånger på två år. skare va så skare banne mig va tänkte jag och öste i massor med badskum. och skum vart det! tappade nästan bort mig själv i det, weee!

annars så har min dag inte varit särskilld händelserik, men jag nöjer mig med det. ska krypa ner i sängen strax och kolla en rulle.. sova bort mitt ryggonda. imorgon har jag beställt våfflor hemma hos mamma, göttans!


bra dag!

sisådärja! vaknade upp hemma hos mina päron.. mamma kom ju förbi mig och casper igår kväll, sen skjutsade jag hem henne efter att tony kommit hem. och jag själv vart också kvar här, var lite trött kan man säga.. 

det är fan tufft att passa barn. när man inte är van att ha en liten knoddis som är överallt och ingenstanns hela tiden. men hursom så gick det ap-bra! det var bus hela dagen, vi var till och med upp till stan. tog en promenad och träffade dannie!

och sarah då? jo hon mår bra efter omständigheterna. vart lite komplikationer efter förlossningen, förlorade 1,6L blod.. men nu äre bra och hon och lilla ella får komma hem idag :]

och jag själv ska strax åka hem. eller aa först måste jag förbi affären, köpa proviva jordgubb. bättre start på dagen finns inte, och lätt att få i sig innan man ska ut och dra spåret.

sen får vi seee vad som händer och sker. kanske åka till m-berg och köpa nånting till lilla ella, henne måste jag ju få träffa nån dag. jag är såå nyfiken på henne! :D

babytajm!

ligger nergosad i sarah & tonys soffa, tillsammans med jove. vi har lite kvalitetstid med varann, skriver till varann över fb. vi har även härmed blivit mammor! till lilla kassler, hihi!

sarah är nämligen inne på bb nu :D känner mig riktigt high på dethär med barnafödslar nu. min mamma var över här ikväll, och hon och sarah lärde mig nog allt de kan om slemmproppar och gud vet vad, konstigt att man själv inte blir avskräckt ifrån detdär..

tänk när jag och sarah lärde känna varann, då trodde jag aldrig att jag en dag skulle sitta och ta tid på hennes värkar, superkul! för mig iallafall :P

ska försöka sova nu.. vet ju aldrig när casper behagar att stiga upp imorgon! jove får ta bajsblöjan, pax!

uttråkad.nu

uuääh kräkmätt är jag! har nyss moffat omelett! och kollat på en rulle.. we need to talk about kevin. rätt schysst, ett snäpp frustrerande. jag gillar på nåt sätt frustrerande filmer. där man får bli lite arg, mållös, wrääh!

tror jag tog igen min dag idag, som jag missade igår. vet inte var det var med mig igår.. jag kom inte upp ur sängen, min kropp kändes som bly. skickade tillslut sms till jove och bad henne komma förbi och sond-mata mig!

men idag startade jag dagen med en runda runt spåret minsan! skulle träffa victoria på stan kl. 1. kvart i 1 ringer hon och jag hade precis hoppat ur duschen! hinneru? .... jajajaa! och här bevisade jag för mig själv vad min simultanförmåga går för! torka rent, smörja in, borsta hår, kläder på, sminka sig, leta parkeringspengar, springa till bilen, racea iväg, ding! på stan 5 över 1.

vi tog en lunch. och kollade efter bikini till mig som jag tänkt att ha till kreta. hittade ingen fräsig. däremot fyllde jag på lagret med diciplin till träningen efter att ha fått se min kropp i ett ordentligt upplyst provrum, med tre olika speglar som visade kroppen i alla olika sorters vinklar.

oooh, nu fick jag minsan ett spännande samtal. tänker inte säga vad det handlar om, det kommer ni nog att märka närsom! hihi måste sätta telen på laddning utifall jag får ytterliggare ett samtal som jag absolut inte får missa! vad kul :D


*zMajL*

söndag... känner mig helt sliten! var ute och svinade igår, trodde jag skulle sova bort hela dagen idag, men icke! vaknade rätt tidigt och satte igång med storstädning och inhandling! sen framåt kvällen så kom mamma & pappa över och jag bjussade på käk!

jag tror helt seriöst att jag börjar bli senil på riktigt. jag som alltid annars brukar ha koll på det mesta, kommer knappt längre ihåg vad jag gjorde under gårdagen. har varit så i ett par veckor nu, när folk frågat nåt så har jag mest sett ut som en fågelholk öööh? ahwell, får väl hoppas att det inte är nåt permanent bara haha!

min fot har somnat, tror jag ska haka på.. eller i varje fall krypa ner i sängen och kolla nån rulle! sounds good!

och för er... så har jag ett nytt litet klipp som jag knåpade ihop i ren tristess ;]



Grattis fina du!

Idag är det Ralles 25års dag. Vart han nu än befinner sig så hoppas jag att den firas med dunder och brak! Själv tänkte jag åka till hans grav lite senare ikväll och tända ett par ljus.

vet inte riktigt vad jag ska säga... det känns så tungt, alltihop.
jag vill inte behöva åka till fler gravar nu för att hälsa på mina vänner.
Ralle, Matte & Alle.. ni är så enormt saknade på jorden. var och en utav er fattas i mitt liv. jävla... jävla ni! <3

     

Matte, Ralle & Alle
.......................................................

idag äre lördag, och jag började dagen med att bränna sönder mitt fuck-you finger! skvätte matfett när jag stekte fattiga riddare, otrooligt skönt!

får se hur dagen slutar, men det ryktas utgång!


vem är lollo granath?

"Lollo är den där mystiska, mörka skönheten som lamslår alla med sin blotta närvaro och pumpar ut energier som får dem att bli knäsvaga. Alla killar och minst hälften av tjejerna har någon gång fantiserat om att vara nära henne. Vore hon ett djur skulle hon vara en ståtlig tigrinna iförd strasshalsband liggandes framför en öppen spis - mjau!"

vart får 118 800 allt ifrån egentligen? haha

fastnade förut med att kolla igenom en massa film-klipp som jag styrt ihop genom åren... vissa pinsamare än andra, här får ni ett utav dom. den lite mildare varianten! men tänk vad kul att kolla på när man är 50! visa barnbarnen osv :D


blubb blubb

uffa uffa, har så ont i huvudet! eller vänta nu... det har jag visst inte längre kände jag nu, haha! men jag är trött, jääättetrött! känns lite sådär att lägga mig och sova en sväng i soffan nu näre är så fint väder ute. vad nu det egentligen spelar för roll, jag sitter ju endå bara här inne och trycker och har väl inte någon större tanke att ens sätta min fot ute.

har nyss mulat i mig mjölkchoklad med bubblor i. den är ju så djävulskt god! men jag vet inte varför, det är ju bara... bubblor? känner lite små-ångest över att träningen gick åt skogen för mig bara för att en nedrans förkylning kom ivägen förra veckan. sen har jag inte kommit igång igen för jag har jobbat en himlans massa! får banne mig ta och tagga till lite snart, så att jag kan äta bubbelchoklad utan att få ångest! ;]

ne, seriöst. jag måste äta nåt ordentligt nu känner jag! lite pasta a la loulouu!
sen kommer bosse hit och ska hjälpa mig med en mojäng.. en grej.. en.. sak!


kuuuwl

när klockan är prick 12 på natten, äre söndag eller måndag då?

har hängt med elly hela dagen! var och köpte mig en tv och dvd till sovrummet, är man mörkrädd så är man! eller aa, jag somnar bättre till lite ljud och ljus. sen så äre ju lite ultra-lyx med sådana materiela ting i ens sovhage! sen har vi skruvat upp mitt köksbord och alla jävla stolar som var ett projekt i sig! med bordet på plats så styrde vi till cp-god mat, sen vart det soffläge hela kvällen!

en sak jag stör mig på, det är som nu när man ser på fb; där folk skriver till en person som man känner att de tänker på honom, han ska kämpa osv... vad jag förstår utav vad alla skrivit så har det hänt nånting riktigt jävligt! vissa har frågat vad det är som hänt, men ingen svarar. så här sitter man, och undrar. han och jag har inte träffats på flera år, bara snackat lite grann på sistånde, och vi har väl typ en gemensam vän. jag frågade den gemensama vännen vad det är som hänt, men har inte fått något svar. är det schysst eller? att låta folk gå omkring och undra vafan det är som händer..? 

om det är nånting som ingen vill blotta... blotta ingenting över huvudtaget då! vill man att han ska veta att man tänker på honom, skicka ett sms istället! dethär med facebook alltså...

ooooouff.... nu vare nåt som lät i köket.... haha lollo gerej, det var väll bara ett monster, eller nåt!

ska krypa ner i sängen nu och kolla på fiiiilm :D natti!



kloka ord:
du kan inte hjälpa en planta att växa högre genom att dra i den.

grubblar..

..över varför det finns ett usb-uttag på min tv om det endå inte funkar att kolla på film genom det? eller äre bara jag som är en så fruktansvärt oteknisk amöba? en nackdel med att slänga ut karln.. alla tekniska lyx-prylar försvinner, plus det tekniska geniet. men skam den som ger sig, ska nog få ordning på det där endå!

men just nu ger jag upp, ögonen kollar mer eller mindre i kors! imorgon ska jag sova ut som fan! får vi hoppas.. skulle inte förvåna mig om öbo-snubbarna kommer med den lagade balkongrutan kl. 8 i morgon bitti.

annars såå.. har jag haft tjejerna över ikväll. bjussade på lollo á la gourme-middag! och så har vi planerat in att börja öva riverdance här hemma, efter kl. 21 på kvällarna. för er som hänger med så äre granntanten som det ska jävlas med. har lust att trycka på hennes plingklocka varje gång jag går upp o ner för trappen.


kloka ord:
att gå vilse är ett sätt att lära sig hitta.

night night!

lördag morgon

det vart visst inte bara en lugn middag igår.. vart rätt sent också. har sovit bara några timmar, tillslut tvingade jag upp mig själv för att äta frulle, för att strax dra ut och springa! så jävla hardkår är jag! tänkte att jag kunde tidsfördriva lite här medans allt smälts i kaggen så att jag inte får håll eller kräks sen ;]

sitter och lyssnar på awolnation - sail, och kom och tänka på att jag inte uppdaterat er om adhd-utredningen.. jag vet inte riktigt om jag ska le och vara glad eller sätta mig och gråta. jag uppfyller många kriterier för adhd, men jag verkar må för bra, därför vill de inte sätta en diagnos. verkar helt sinnessjukt. men aja, vad vet jag, jag är inte hjärnskrynklare. varför de inte vill sätta en diagnos är för att isåfall är ju jag berättigad piller, och jag förstår dom, de måste ju ha en gräns. finns nog många som utnyttjar systemet. men efter att jag fick domen så frågade jag psykologen; hur gör jag nu då? med uppmärksamhetssvårigheterna och rastlösheten osv osv..? Då sa han att jag verkade vara så flexibel och påhittig att jag kommer säkert på nya omvägar att ta, nya sätt att ta till hjälp. lätt som en plätt fick han det att låta som, men han borde väl fan veta hur mycket kraft det tar ifrån en!

det är skönt att veta vad det är med mig, att jag har en mildare form utav adhd. men det är jävligt tröttsamt att när man ber om hjälp så får man ingen ordentlig hjälp. psykologen erkände själv att han tyckte att systemet var stört; ska man få hjälp, så måste man i stortsett må så dåilgt att man slajzar upp handlederna, sa han. det var ju inte så att jag gick på den där utredningen för att jag tyckte att det var kul. men jag får helt enkelt stå ut.. skämmas över att jag inte kan hålla fokus på saker och ting, skämmas över att jag lätt tappar koncentrationen. inse att myrkrypet som ibland nästan kan göra ont i kroppen, alltid kommer att finnas där. och det där humöret... oftast är jag ju glad, men när det väl slår om så gåre fort. jag får helt enkelt acceptera mig själv.

nu orkar jag inte skriva mer, dags för springiluringsrundan!


jag har...

hyponervokustiskadiafragmakontravibrationer. uff..

jag har även fått muskelinflamation eller nåt i båda benen, haha. rör jag på mig så gör det inget, men sitter jag still en stund och reser mig upp så göre bannat ont! går som om jag vore stelopererad innan det mjuknat upp! så ingen springrunda för mig idag! men jag jämnade ut det med en liten promenad, från kl. 2 till nu har jag varit ute och luffat! bytt promenadpartner har jag också gjort, först tessan och hennes lilla knodd och sen ellybelly. och hela tiden hade jag min kompanjon donna vid min sida, är ju vovve-vakt nu i ett par dagar!

jävla hicka geerejj!!

imorgon äre fredag, då ska vi fira dannie som blir 25 bast! eftersom hon är på tjocken så blire en lite lugnare tillställning hemma hos henne med god mat! det ser vi fram emot!

min mage snackar arabiska eller nåt, tror den vill ha mat! mot kylskåpet, hej!


RSS 2.0