Lirarnas lirare!

Det är bra nu, hur bra som helst! Hoppas bara det förblir så.. Men vi kämpar tillsammans :)
Sitter här hemma nu, tokförkyld! Har knappt fått en blund inatt.. snörvel hit och snörvel dit, uuääh! Fan jag som tänkt göra så mycket idag, tvätta, fixa och dona med bilen, städa mitt rum och gå in och klaga på banken för att dom skickar spärrade kort till mig, grr! Vi får se vad jag pallar med..

Sommaren är iallafall på G nu! :D Kanske inte just idag, men det har iallafall varit varmt och soligt de senaste dagarna, hur skillat som helst! Tror jag nån dag nu i veckan ska köpa dom där inlinesen som jag vart kär i, hur grymma som helst! Så ska jag och Jove dra ut och sladda lite ;) Hääärliga tider :D

Nu har ni fått som ni vill, jag har skaffat Bilddagboken, check it out och lämna nån frän kommentar vettja ;) Haha..
http://lougra.bilddagboken.se

?

Varför ber du mig inte komma hem?

Det gör fan ont inom mig..

Lever i en väska

People change, things goes wrong, shit happends, life goes on..
Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva..
Det känns hårt nu, vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra, vet inte vad jag ska säga, vill bara gråta..

Lobotomerad

Jävla skit att somna på soffan och vakna nu, ovärt! Egentligen skulle jag nog kunna somna en gång till men jag måste gå och tvätta av mig sminket, och risken blir absolut större då att jag blir piggare.. Dagens i-landsproblem! John Bluuund, youhouu, komsi komsi med lite vitt pulver till mig ;)

Juste! Igår fick jag tatueringen gjord :D Jag är super duper jätte nöjd med den! Mycket av stoltheten ligger nog också i att det är jag själv som ritat den ;) Den är så fin! Och idag var jag och blev klippt och stylad i håret också, underbart! Får vi se vad det blir imorgon då, manikyr? Hehe, ne luring!

Varför ringer exakt alla när man sover, eller när man glömt tagit med sig mobilen? Det slår banne mig aldrig fel.. Nu ska jag välja och vraka vem jag ska ringa upp när jag tar mig en kvällscigg.. Sen ska jag krypa till kojs och försöka sova, kolla klart på Jumper kanske som jag inte kommit igenom än, somnat till den säkert en 5 gånger :P Mycket oskillt LowLow!

Raggadish-ish-ish!

Jag hatar det här pissvädret, man blir ju heldepp!

Idag var jag minsan uppe redan halv 9, drog till verkstan och greja lite. Efter det kom Sofie hit och snörvlade och drog med mig till Subway för att käka frulle. Sen kom Jackie hit och hängde i gäng, lurade in mig på nåt värdelöst spel på datorn, men fan vad besatt man blev! Efter det drog Jag till Sarah och lattjade lite, svullade chips och godis och fixade systemet gjorde vi banne mig också, för på fredag blir det fest! :D

image28

Haha, raggadish-ish-ish! ;)

Nejfan, nu har jag inte tid för sånthär larv, nu ska jag kolla på min nytankade film, Jumper, får vi se om det är nåt att ha :) Urgh.. jobbelijobb imorgon, känner mig helt avsugen på det.. 4 timmar, OVÄRT!

Jävla skruttibangbang

Varför kräks jag så mycket? Det har varit såhär i ett halvår nu, en spya hit och en spya dit! På nåt konstigt vänster, så skämms jag över detta.. eller nåt! Men vafan, jag kan ju inte rå för det, att min kropp är fucked up! Och nu är jag helt tom i magen, känner mig helt ihålig, förut när jag tryckte i mig en banan, så kom den upp lika fort igen.. Banan-mos!

VLC är också fucked up! Jag hade videoklipp på mobilen ifrån Thailand som jag skulle lägga över på datorn. För det första så hade jag glömt bort hur mitt usb-minne funka, haha! Alltså det är lite klurigt, för man ska plocka isär det och trycka ihop det, varför dom krånglat till det så vet jag inte, men efter lite pyssel så fick jag ihop den tillslut. Sen skulle jag ju komma på också hur man nu gjorde för att få över videoklippen till datorn, humdelihum, jag fixa det tillslut. Sen, finally, när jag skulle kolla på filmerna där Jag och Jove tokar oss, så funkar inte ljudet till VLC, varför!? Jag ger upp!

Inte nog med detta, så har jag tappat bort min näs-piercing.. Jag skulle gissa på att den ligger i sängen nånstanns, orka leta.. Nee, men jag känner mig så naken utan den, nästan så att jag funderar på att åka och köpa en ny, för jag pallar inte att leta, haha..

Något som gjort mig himlans glad iallafall är att min chef ringde mig igår.. Hon behövde någon som kunde gå på vikariat från nu i April till Augusti, och då var Jag den första hon tänkte på! Lollo ska få detta! För Lollo är bäst! Yes :D Skönt att få jobba på schema nu också, få lite rutiner i livet! Sen sa hon även att hon vill att jag ska bli deligerad till att ge insulin! Finns många ordinarie som jobbat där i många, många år som inte blivit deligerade det, haha, tyngst är jag! Up in your ass säger jag bara till alla jävla lärare på Risberska-kuk-skolan som inte trodde på mig och som bokstavligt talat sa att jag var inkompetent. Något självförtroende-höjande var ju iallafall detta när chefen ringde och sa så mycket bra om mig :D

Igår var vi fruntimmer ute och svinade! Shakade arslena av oss på dansgolvet, wehey! Först spelade Dj:n en massa RnB, det är skön musik, men inget som iallafall jag vill dansa till.. Så Milla tjatade lite på honom att spela Trance, och helt plötsligt, var hela dansgolvet igång och brände kalorier.. konstigt? Inte ett dugg! Trance is the shit! :D

Hihi, vad mycket jag har skrivit nu.. Men det är väll ett himlans kul tidsfördriv för er va? ;)

Undra vad man ska hitta på idag.. Elly skulle ut och svina, jag kanske hakar på, men det blir nykter då :) Fast det skulle vara allt bra mysegosigt att köpa chips och godis och grejer och kolla på film, meen, man kan ju alltid göra både och :) Låter strålande! Mot Coop Forum min vän! Tjingepling!

Honey, I´m home!

Feting Jetlag vill jag påstå! Uuh, hjärndöd känner jag mig, haha!

Thailand var för dunder underbart! Spenderade 2 nätter i Bangkok till att börja med. Shoppade loss ganska ordentligt på MBK, tog oss en båtfärd och fick se massa spännande saker, stannade bl.a till på en Orm-farm och fick se en uppvisning.. Dom hade massa andra djur där också, men den jag fastnade mest för var den sötaste lilla bebisapan som hade blöja och sög på tummen :D Så himlans go när jag fick hålla honom då han först tog mina solbrillor sen gosade han in sig i nacken på mig, ååh mysegos! Jag ville ta med honom hem, men det fick inte jag :( En kväll drog Jag & Jove ut och svinade lite, träffade massa trevligt folk :) Träffade bl.a två Israelier som vi hakade på till en annan nattklubb, dom var roliga! Så vi sladdade lite taxi och pumpade Eminem, haha! "Ladyboooy!", tror taxi-chauffören hade kul iallafall :D

Efter Bangkok drog vi till Hua Hin, eller ja, Hua Yang.. Chill, sol, bad, stranden! Jag & Jove vart som barn på nytt när vi hoppade i vågorna :D Sen red vi elefant också, det var en upplevelse det måste jag säga, särskillt när man själv fick sitta på hans axlar, eller ja, vad man nu ska kalla det, nacke, hals? haha :P Efter den turen impuls-shoppade vi shampo, tandborstar och bikinisar, sen tog vi taxi till Bangshapan, sov i bungalow med massa mysiga ödlor, haha! Dagen efter det drog vi med båt ut till en hur fin ö som helst, Koh Talu. Snorklade en sisådär 3 gånger i korallreven :D Dagen efter skulle det snorklas en gång till men Jag & Jove låg hellre på stranden och chillade, för underbart :)

Vi har gjort massor, men jag orkar fan inte att skriva mer, haha! Jag måste dessutom gå och lägga mig nu för imorgon ska jag på bilbesiktning med Svarta Draken :P Och på kvällen blire feest! weho :D

Baaanzaaaaai din gamle fallang! :D

image27


RSS 2.0