hallå i stugan

har varit stråålande väder idag! var länge sen jag faktiskt tyckte att det var skönt att gå ut och traska med zebb, keep going soowlen!

har varit så förbaskat rastlös idag, typ vankat av och ann! har nyss lekt hemmafru och bakat både det ena och det andra, fastän jag inte ens är sugen på det! så kom hit om ni vill ha allt från chokladrutor till muffins! haha gayloooord!

ne nu ska jag ringa och kolla om hanna kommit hem än! tänkte åka hem till henne och våldgästa lite, mehehe..

bla bla bla

ikväll blire nog bulimi-kväll! tänkte psykosäta chirre med dirre, men ryktet säger att det ska kollas på SAW-filmerna.. fuuuck, jag kräks utav dom! tycker dom är så jädrans.. frustrerande.. och vidriga! aah well, får väll offra mig för laget.. uuäk!

..........

jag har tametusan inget roligt att skriva om kom jag fram till nu efter att ha suttit och stirrat rakt fram i 5 minuter..

................

näe.. det står helt stilla..

shit the same.. är väll ändå dags för att gå ut och gräva fram bilen ur snön.. BRRRRRRRRR!


fuuuuck..

Elly: Dom här Lollo, dom är skitbra om man börjar känna sig förkyld *pekar på naturläkemedel mot förkylning*
Lollo: Jaha.. men äh, jag var ju nyss förkyld så jag slipper det nog på ett tag nu!

Yeeeeeeah right! Jag och min glappa käft! Nu sitter jag här igen med en tokfräsig förkylning! Ge upp!

Har endå fått en hel del gjort idag, känns det som iallafall! Med hjälp av mina två vapendragare Elly & Jove, thank you, thank you very much! Känns jädrans skönt att ens polare av någon suspekt anledning vill hjälpa mig med sånadär über-tråkiga saker som jag själv inte förstår mig på.. men jag tackar och är glad! :D

Imorgon äre fredag, och jag tänker inte gå utanför dörren en endaste gång kan jag fetlova! Chill-mode hela dagen! Hoppas att förkylningen ger med sig, och FAN TA Gud eller Jesus eller Bruce Den Allsmäktige eller vem fan det nu är som bestämmer, om jag får feber eller nåt såntdär lajbans, för jag har minsan lovat bort mig själv hela helgen! Lör: jobb - 7-21. Sön: jobb - 7-21. Kat$$ching!! ;)

Ne, nu ska jag böga mig framför tv:n istället! Harrå!



RSS 2.0