Ja se på fan!

Ja här sitter jag och super till det lite! Kom hem vid 9 och var halvt dödens död tills en viss Terrores ringde och sa att det var Örebrofesten på stan.. det hade jag missat helt! Så jag drog hem hit till min kära vän Sarah och skakade liv i henne.. Hon hoppar just nu för tillfället omkring som en groda för att få på sig sina kanske för små byxor.. fruntimmer.. Nu ska vi draaaaaaa.. Tjaarå

High life trippel plus!

Ja det kan man ju säga! Det var den helgen det.. söndagsångest är inte att leka med!

Fredagen vart det chill på stranden, sen handlades det nya bikinisar.. För att citera en viss mamma: "Hur många bikinisar har du nu? 72?" Naeh, inte fullt så många, men nästan, klockren gissning! Kvällen spenderade jag i min säng framför en film, tills jag kom på att "det är ju för fan Fredag, varför är jag hemma!?" Meen efter lite eftertanke så insåg jag att det gjorde mig inte ett dugg. Sen kopplade jag byrackan och gick ut på promenix mot okänt mål sådär mitt i natten.. skönt att lufta hjärnan ibland.. Kände mig iaktagen efter ett tag, ja se på fan då vare en grävling som satt och tittade på mig & Zebb.. dom är ju hur farliga som helst! Så jag sökte flyktvägar utifall den jäveln skulle gå till anfall, det enda jag kom på var att antingen springa ut på motorvägen och bli överkörd, eller att klättra upp i ett träd. Alternativ 2 var väll det som lockades mest, men vafan skulle jag göra av Zebb? Hissa upp honom i kopplet, haha.. Nu får ni fantisera ihop en bild i huvudet, så får vi se om den blir lika rolig som min, haha! Som tur var ville inte grävlingen mucka gräl så det vart ingen dramatik.. Personen jag hade i luren vid det tillfället skrattade bara åt mig och frågade om jag var bäng.. varför är det aldrig någon som tror på mig?

Lördagen var det släktfest! Topnotch! Men fan vad varmt det var.. jag höll ju på att tuppa av vid ett flertal tillfällen! Jag skulle gjort som en utav ungarna.. ramlat i bäcken.. från min sida hade det ju i och för sig varit frivilligt! Efter släktens nostalgi-trippar så drog jag och hängde gäng med en Marcus. Snurrade runt lite här och var och gjorde hembesök hos diverse människor.. Vi käkade vindruvor och Marcus kommer med en fråga som gjorde mig lite kluven.. "Hur odlar man fram vindruvor ifrån kärnfria druvor?" Nån som vet? Var då så snäll att tala om svaret för mig så att jag kanske kan börja sova om nätterna.. Hur som helst, efter att vi konstaterat att Örebro är gay och sämst och allt såntdärnt, så bestämde vi oss för att dra till ghettot och lira Gh3 och sen glo på en rulle! Åter igen fick jag frågan om jag var bäng, när jag såg en gubbe i hörnet på Gh3.. Benjamin! Hahaha.. Sen deckade jag till filmen..

Och idag.. dagens dag! Vart det chill på stranden igen.. Sen pang boom så vart det århundradets oväder! Jävlar vad det regnade och åskade.. folk flydde i panik till bilarna! Jag åkte hem och tog upp striden mot mina två garderober som jag suttit och tittat på i ett par veckor.. men nu jävlar! Fan vad mycket kläder jag slängt idag! Hittade dessutom en massa jag inte visste att jag hade.. yaay!

Oj vad mycket jag skrivit nu.. det är väll en flykt ifrån att känna måstet till att behöva gå och nanna kudden.. det är fan inte mänskligt att behöva gå upp 6 på morgonen..

Over & Out


Urgh..

Ja vafan gör jag vaken nu?! Vart nyss väckt utav två packade nötter som kom instormandes härjandes och gapandes.. Dude, that´s fucked up! Sen kunde jag inte somna om så jag gick upp och härjade tillbaka! Ska vänta ett tag till så att dom somnar, sen jävlar ska jag fan hoppa på dom!

Ooh vad härligt! Imorgon, eller ja, idag ska jag ta mitt pick och pack och dra till stranden, high life trippel plus!

Nefan, nu ska jag äta youghurt och kolla porr! Cya!

Förbannad

Aafan, jag är så jävla förbannad! På systemet dom kör med på sjukan! Kom typ nyss hem därifrån, har varit där hela jävla dagen med en sån jävla smärta! Dom tog en massa prover, gjorde ultraljud, klämde och grejade och kom inte fram till ett skit! Som vanligt fick man höra "kom tillbaka om det blir värre".. vafan ska man vara döende för att få hjälp!? Det är inte normalt att ha såhär ont.. allvarligt.. jag kräks! Dessutom att man ska behöva vänta en hel dag för att få höra den lilla irriterande meningen, när dom egentligen kunnat gjort allt på 5 minuter.. sjukt!

Well well, ska proppa mig full med piller nu sen lägga mig i ett bad.. Så får vi se sen om jag pallar att ta mig upp på stan till RixFm-grejen.. Är feting-nice väder ute nu och kommer vara det under hela helgen ryktas det om, underbart för jag är ledig! :)

In i dimman!

- Vafan mamma du ser ju ut som Quasimodo! Haru någe tjack eller?
- Tjack?
- Aa, jag är så jävla trött!
- Ne men jag har en förkylning!

Känner att jag inte riktigt är på banan idag.. så jädrans trött! Hur som helst så känns det nu iallafall som en feting klump i magen försvunnit, tänk så tokigt allt kan bli och alltid tror man det värsta! Men aa, lite action måste man fan ha i livet!

Förut åkte jag och köpte fetaste godispåsen med m.a.s.s.o.r av godis, i bilen på väg hem åt jag typ 3 stycken, sen ville jag inte ha mer, nån annan som vill? Ska lägga ut det på blocket!

Både Jag & Milla fick ett varsitt vykort utav Danny & Tessan idag ifrån Grekland. Milla fick ett med en seriös typisk vykortsbild, och vad fick jag? Jo, en figur med en JÄTTE-dase! Haha, jag gillart!

Det ryktas om att det är RixFm på onsdag, surt, jag jobbar, och som ni kanske vet jobbar jag mitt i centrala Örebro, Järntorget. fan om jag får ett larm, då blire till att lira amerikans fotboll och tackla folk! Efter jobbet tror jag minsan det blir till att svina lite, ooh aah! In i dimman..

Och så ett par visa ord ifrån en mycket vis kvinna:
Acceptera du att jag är den jag är
så slipper du bli upprörd när du
upptäcker att jag inte är den du
tycker jag borde vara och besparar
dig alla besvikelser som beror på dina
egna orealistiska förväntningar

That´s it!

Tokigt! hehe

Jaha, det var den helgen det!

På Fredagen var jag ute och svinade med Sarah.. Alltså, sjuk kväll! Heeel-lustigt, haha! Som inne på Pasta, så kom det fram en tjackkärring till mig och sa "Duuuu.. förlåt.. för att jag.. ser så hemsk ut! Jag mår inte så bra! Jag bara sitter här! Det är ingen som gjort mig illa! Mummel mummel och blabla Jag hoppas vi ses nån gång när jag mår bättre!" Vad i helvete!? Aa okej, skål på dig med! Nudel fick ett gott skratt iallafall..

..fan nu kom jag av mig! Syrran kom hit med sina 3 miljoner ungar plus en gammal polare till henne som tydligen visste det mesta om mig när jag var bebis, se där ja! Okej, hopp på tråden igen..

Fredagen.. ajuste! Hm.. Efter MM och Pasta träffade vi Bröderna Bröd som ville styla, sladda och skryta om deras nya brum.. så javisst, Jag och Sarah hoppade in och drev skiten ur dom, haha!

På Lördagen satt vi hos David.. och lirade GH3 och åt korv! Sen drog Jag, Milla och Johanna till Alex! Milla svepte i sig ett par groggar, från att ha varit rätt så "normal" (haha), så såg man hur det slog till på henne och hon började nästan dreggla och se mer lost ut än serien! Sen hör jag någon stöna som fan "ååh aah ooh åh", då ser man Milla med huvudet inne i skafferiet och blir påsatt bakifrån utav Lillkorven, haha aa på låtsas men endå, så jävla sjuka! Så jävla roliga! Mja, alla var dyngraka och jag dansade breakdance, haha!

Efter att ha tömt barskåpet där drog vi till nästa ställe, hem till Rickard.. där nästan alla var rätt så jävla packade! Aa, förutom Peter då, Rickards växt ute på balkongen som jag var tvungen att hälsa på. Men Peter dog sen, han fick en stycken Alle över sig, R.I.P, haha!

Min mamma & Milla älskar verkligen att driva skiten ur mig.. sök hjälp! haha..
Undra hur Milla mår idag föresten.. hehe jag ska nog ta och ringa henne nu så att jag vet att lejonet i soffan inte käkade upp henne inatt.. Aa precis, Milla var apradar, efter att hon kommit hem inatt/imorse fick jag ett sms ifrån henne "Vafan är det för dag idag? Det ligger ett lejon i min soffa!" Psykoos! haha over and out!

Jakten på vindruvan

Den gick åt helvete..

Jag vart så förbannat sugen på vindruvor så jag drog med mig Millamackrillo ut på jakt. Först Statoil på Öster, sen Shell, sen Eurostop, ingen jävla vindruva nånstanns! Fyfan säger jag bara! Jag är besviken! Här har man åkt igenom hela stan mitt i natten för en nedrans druva.. och så kommer man hem tomhänt! Eller ja, som tröst var jag tvungen att köpa godis. Men jag är fortfarande besviken, grymt besviken!

Shit.. Milla tog nyss en klunk cider och hon är fan redan packad.. sicken lirare.. på tal om lirare, nu ska jag lira GH3! Tjaarå!

Feting ångest!

Inatt dog min farfar.. Var väll inte direkt oväntat och det var nog det bästa för honom med tanke på att han knappt ens visste vem han själv var, men ja, jag saknar honom, och det finns många fina minnen kvar!
Men ångesten kom och sparkade mig i ansiktet.. Varför kunde jag aldrig ta mig tid till att åka och hälsa på honom!? Hade inte träffat honom på hur länge som helst, jag sköt bara upp mötena hela tiden..
För exakt ett år sen, på dagen! Dog min morfar. Jag hade samma ångest då.. Jag skämms över mig själv.
Vila i frid Farfar.. och förlåt, för att jag aldrig tog mig tid..




Jaha..
Får vi se vad dagen har att erbjuda.. ska till ghettot ikväll, blir till att slagga där, skönt att ha en liten håla att krypa in i när livet känns upside down..

Jag har skrivit en dikt:

Fuck you Fuck you Fuck you, fuckfuck fuckelifuckfuck.. fuck!

Lollo: Hej, du har kommit till Lollos personliga sekreterare, vill du lämna ett meddelande?
Milla: Aa.. hej.. Jag är klar nu!
Lollo: Okej, då ska jag meddela Lollo det så ska hon bara ta på sig sin Batmanutstyrsel, ska du eller hon stå för skjutsen?
Milla: Det spelar ingen roll..
Lollo: Okej, då kommer hon strax och hämtar upp dig i sin Batmanbil. Tack och hej!


Fan vad skönt det är med personliga sekreterare ibland..


Sömnlös natt..
För var dag som går blir jag mer och mer orolig.. försöker att inte tänka på det.. snälla låt det inte vara sant! What to do, what to do..
Nu vart jag fan för tankspridd.. jag pallar skriva någe mer.. urgh.. borde lägga mig och försöka somna igen..


work work work

Mjaou, då sitter man här igen, tar det lungt efter jobbet, men jag vill inte ta det lungt! Jag vill svina! Hela helgen, aa hela veckan med för den delen, har bestått utav jobb och hurtigheter, så nu jädrans! Men ne, fuck söndagar, alla är bakis! Weikipeiki LowLow is back in buisness! Men jaha.. jag får väll.. tvätta eller nåt istället då.. we..ho..

Dagens ris:
Ambulanssjukvårdare sjönk ganska lågt i mina ögon idag på jobbet.. När jag en dag är en sådan, tänker jag aldrig tillåta mig själv att behandla en annan människa på det viset som dom gjorde idag, shaaame on you!

Dagens ros:
Självklart till mig själv! Jag är så jädrans snäll så jag har nog goda förutsättningar till att bli något annat än en amöba i mitt nästa liv, badabing badaboom! ;)

Nej nu ska jag slå en plonka till min trogna vapendragare Sofie så får hon uppdatera mig lite om världen utanför begäret efter pengar!

Ps. Tänk om man var en mask.. hahaha.. jag älskar fantasi!

Blackout

Jag nervrar ihjäl..
Men ja, jag får skylla mig själv.. kan endå inte göra något åt saken nu, vi får vänta och se..

Vet fan inte vad jag ska skriva.. borde sova, ska jobba imorgon, hela jävla helgen ska jag jobba för den delen! Får se framåt på nästa vecka istället, jobbar bara två dagar, über-skönt! Hoppas dom lagat dörren tills imorgon, palla klättra genom fönstret som vi fick göra idag, haha.. lustig syn det borde varit, folk runt i kring borde ju trott att vi varit och nallat i medecinskåpet, haha, psykooos!

Brainfreeze eller vad!? Lägger detta åt sidan nu.. min ena hjärnhalva sover fan.. Night!



Åååååh

Idag är det varmt och skönt vill jag lova! Min enda lediga dag denna vecka så det passade hur bra som helst! Var förut iväg med Ralle till Säbylund, stans största badkruka! Så det blev till att ligga på stranden och försöka få färg istället..
Får se vad jag ska göra utav resten av dagen.. chill skare bli iallafall, vart, hur, med vem och när.. det gör detsamma! Undra när min sambo slutar jobbet.. haha.. sambo.. lätt värt! Ne, nu ska jag.. göra nåt annat! Ciao!


Men serri?!

Jag är tok-trött! Åkte hem efter jobbet istället för till ghettot, kände att jag var tvungen att visa upp mig för mamma och pappa och visa att jag lever.. men.. det gör jag ju fan knappt.. deckar snart, typ nuuu!

Haha, nee det här funkar inte.. jag måste nog ta mig en powernap! Men FÖRST! ett glas boye..

Juste! en fråga..
Förr i tiden, alltså långt långt bak.. svartvita bilder ni vet.. fanns det chock-rosa och neon-blått då? Eller jag kanske ska fråga nån pensionärs-kärring på jobbet istället föresten..

Jahopp..

 Man skulle nästan kunna tro att Jag & Milla har rökt på idag. Vet inte riktigt vad vi ska sätta för slags symtom på oss..

Igår vart det Satin. Satans Satin! Knökens med folk och tropisk värme! När man kom ut därifrån framåt småtimmarna kände man bara för att skrika "Freedoom!", ta av sig kläderna och hoppa i Svartån, typ! Men så vart inte fallet.. Det vart istället battle mellan Bosse och Nisse inne på Elvis, Bosse tog hem vinsten, congratz! Sen traskade jag hem till Palle.. :)

Idag var vi och besökte Lillkorven på sjukan, och jag är inte avundsjuk! Efter det drog Jag, Milla & Bosse och käkade på donkan, levde lite rövare och gav folk runt i kring en show till maten.. Sen blev Milla blind, jag döv, och Bosse stum.. vart lite svårt med komunikationen där kan jag fetlova!

Nu har vi iallafall sagt bye bye till våran tredje Gangbanger, Bowfuckinghoe! Men Bosse, du kan vara lugn, vi ska ta väl hand om din lägenhet i dessa 5 veckor, plus fisken! Eller.. det beror sig på om det finns mat hemma!

Nu ligger Milla i min säng och inspekterar Zebb medans han kliar sig i rumpan, hon super också, hennes undanflykt är att jag ska plocka hennes ögonbryn, haha! Vet fan inte om det kommer bli lättare med en packad Milla.. återstår att se! Efter jag pinat henne drar vi antagligen utåt.. troligen först hem till Jc & co. Får vi se vad som händer och skeeeeer..

Dude.. nu pallar jag fan inte skriva mer!

Vafan äre med mig?!

Ja det kan man ju undra! Nu har jag varit ledig i en och en halv vecka, och Moder Jord har inte varit på min sida denna tid, inte en enda dag med sol och bad, pissigt värre! Men, det som är ännu pissigare är att idag är det nice väder, och jag har ingen lust att ligga på stranden(!?) Jag som längtat så efter sol och värme.. haha lustig är jag! Men vi får se, jag har betänketid på mig tills Bosse käkat klart, då ska jag veta om det blir Säbylund eller inte! Och ni andra! Fan vad gay ni är.. alla med sina måsten! Jag hatar måsten!

Haha, alltså igår.. Milla är så tappad!
Vi var ju ute och snurrade på kvällen, och Milla fick köra min bil. Sen när det var dags att åka hem så kom jag på att Milla hade sin nyköpta kamera hos mig.. Sen när vi är vid rödljusen i Lillån så svänger Milla av mot sitt håll, och jag frågar om hon inte ville ha sin kamera, varpå Milla säger "Jo, men jag ska bara hämta min bil".. Tror ni Milla fick en lustig blick utav mig eller? Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Haha, Milla bor ju för fan typ bara max 5 minuter ifrån mig, hahaha.. Så jävla lat, sök hjälp! :D

Hon var ganska rolig inne på Coop också, när en mycket vänlig tjej sa till Milla "Du kan få gå före mig i kön, du har ju bara två saker.." och vad svarar Milla med? "Men jag ska köpa cigg också.." Hahaha, jag hatar Milla! Det gjorde nog tjejen i kön också! :D

Nejfan, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och fundilura på om jag verkligen orkar ta mig någonstanns.. Du kan ta mig!? :D Ne, luring.. fan vad jag hatar mitt velande idag! hahaha sämst!

Dude..

Jag luktar konstigt! Inte precis som en hallontårta kan man säga..

Började dagen med att dra med Zebb ut till Kårsta. Jag, han & Bosse tog oss en promenix ner till Lången så Zebb fick plaska lite. Efter det drog vi med oss Billy till basketplanen på Norr, så kom Danny och Robin, ouff vad jag spöade skiten ur grabbarna! Satte bollen t.o.m baklänges, haha, ägda! ;D Sen vart det mat-jakt! Slutade på Pitchers, men jag och Milla var inte hungriga så vi satte oss på en parkbänk och bekantade oss lite med en fyllegubbe..

Och efter det var vi tvugna att bränna kalorier igen så vi drog och lirade ännu mera basket.. Därav varför jag inte luktar hallontårta! Men jag pallar fan inte duscha.. det får bli morgondagens projekt! Imorgon ska jag föresten hämta ut min nya digital compact kamera, yaay! Sen om det är fint väder, så blir det banne mig bikini och vattenlekar :D

Fyfan jag är tröttare än tröttast! Min fot har somnat.. (säger ju att den har narkolepsi!).. tror jag ska låta resten av kroppen få haka på! Night!

RSS 2.0