Bye Bye Sweden!

Äh vafan säger du Jove, vi drar till Thailand istället? Aa absolut, finemang! 2 veckor på playan, tyngst! So long suckers! ;)

image26

Snacka om fingerfärdiga

DragonForce - Through The Fire And Flames
Den låten har jag pumpat på högsta volym nonstop sen halv 10 imorse, helt såld på den!

image24

Söndag idag och jag har massor att göra känns det som, har inte tagit mig i kragen än för jag vet fan inte vart jag ska börja någonstanns! 

Hot Chipotle

Alltså, haha, Hot Chipotle, hur fan kan man ens komma på ett sånt namn? Det är den nya hamburgaren på MAX om ni undrar. Jag, Tessan & Milla såg den på en skylt när vi stod i driven och började fundera på hur fan man uttalar det, så vi var tillslut tvungna att fråga han i kassan, inte ens han visste, oskillat om jag får säga det själv!

Dagen har jag spenderat med hår, hår och ännu mera hår! Klippt, färgat och stylat mammas, sen mitt egna, min råballa lugg är borta nu, sen fick jag äran att färga Millas hår också när jag endå höll på. Efter Lollos Frisörsalong AB vart jag tvingad utav Millas pappa att äta med pinnar, jag har nog aldrig varit med om att det varit så ansträngande att äta mat förut, men jag lyckades iallafall, även fast jag gav upp tillslut och tog kniv och gaffel, men det hör inte till saken! Lite tyngst var jag iallafall!

Efter det blev det till att lira biljard, himlans festligt! Sen hängdes det gäng hos BowBow! Efter det har det faktiskt inte hänt så mycket mer..  Strax ska jag krypa ner i sängen bredvid Zebbolojnen, kolla på en film eller två!

Urgh.. jobba imorgon.. snaark..

Grrrr..

Alltså, tänk er.. uppe sen 6 imorse, sprungit omkring ute i regn och rusk hela dagen på jobbet, så trött att man skulle kunna somna stående, och frusen som en flådd bäver, jag lovar, jag har haft styvisar hela dagen!
Sen när den arbetsdagen är gjord köper man med sig godis och grejer för att åka hem, byta om till mysegoskläder, slå på tv:n och krypa ner i sängen och snurra runt sig i täcket, underbart! Meeen, jag hann ta en tugga utav godiset så ringde Sofie, "Hej jag är på sjukhuset, jag har pajat handen, jag kan inte köra".. Mjahaja! Så snart ska jag dra mig mot Glanshammar för att hämta William på dagis för att sedan åka till Ölmbrotorp med honom. Jag fick fan dödsångest när hon bad mig rulla ur sängen och dra mig ut i rusket igen, men vafan gör man? Vän i nöd, räddningspatrullen är på väääg, haha!


Skjut mig! Jag somnar snart..
Nee, vad barnslig jag är! Nu ska jag gå och kickflippa pappsegull i bakhuvudet och reda ut ett och annat, Laaaaaars!


Wraoow!

Jag tror banne mig att jag börjar få upp mina skills i biljard igen, haha :D Var ju kanske för typ 2 år sen som vi brudar lirade biljard var och varannan dag.. Men nu tror jag vi är back in buissnes ;)

Körde "Med andra ord" igår också.. För kul spel! :D Jag & Danny sopade golv med Milla och Tessan! ;) Tyngst är vi!

Jaha, vad händer idag då? Ptjaa, Jove kommer hit snart så ska jag hjälpa henne med lite grejer, sen får vi se vart dagen tar mig, ska bli spännande!

Kokooo

Jag ska gifta mig med Björn Gustavsson! Haha, för skön :D

Jaha, då har man jobbat och slitit häcken av sig i fleeera dagar i rad, fick vara ledig idag, men imorgon drar det igång igen, huaa dead meat! Ska upp 6 imorgon så jag borde sova nu men jag är banne mig inte sovnödig! Typiskt! Här har man gått och varit jättetrött hela dagen, sen när det väl börjar dra ihop sig för sängen så känns det som att man druckigt typ 35 koppar kaffe! I och för sig vet jag inte hur det känns för jag dricker inte sånt snusk!

Jaha, nehe, jag var visst inte så värst intressant idag! Jag tror jag kastar in handduken nu och trippar ut i köket och våldgästar kylskåpet istället..

Cya don´t wanna be ya!

Oh happy days..

Shit vad mitt humör går upp och ner hela tiden! Ena stunden är jag glad, andra stunden depp.. Men det har väll sina förklaringar.. Det blir nog bättre snart!

Uuäh jag mår illa också! Känns som maten jag nyss krubba är påväg upp! Men det var gott så länge det vara, haha! Ska snart lägga mig i ett varmt bad, ska bli himlans skönt! Efter det ska jag styla mig lite sen är det väll tänkt att Jag och Millavanilla ska åka till Jackiehoe och hänga lite i gäng! Får se vad vi hittar på! Vore ju kul att få se en glimt utav SkönaBönan också nu när hon är hemma i Pennybridge! Sladda ruuunt!

image19

Mjaaou

RSS 2.0