ripped hardcore

har nu provat mina tillskott till träningen, och min första spontana tanke om Ripped Hardcore var woooh!!

tog en kapsel på tom mage imorse innan träningen, och efter ett tag började jag känna mig som en överexhalterad hund. drog min vanliga runda runt spåret och sedan styrka, och ja, orken och energin låg på plus!

efter träningen var det dags för frukost.. efter en hård macka med tomat på så fick jag kämpa med nästa. kändes som att det bara växte i käften på mig.

det är ju viktigt att äta ordentligt, men hur ska det gå till när matlusten försvinner? men vi får väl se, kanske bara var tillfälligt. hursom så får jag ju ge dom en ärlig chans ;]


guess what..?

nästa fredag ska jag till göteborg och kolla kisseungar. ocicat/maine coon-blandisar!! :D blandningen som jag har letat efter i månaders tid! fanns 5 ungar, varav en korthårig och en semilånghårig. det är dom två som ska bli mina snuttisar isåntfall, eftersom jag inte vill ha långhårig. en pojke och en flicka :D

ska bli spännande! men jag ska inte hurra föör mycket... för man vet ju aldrig. men lite lyckorus måste jag ju få pysa ut!



titta vilken goding :D

annars såå har jag bara tränat idag. och så ska jag åka och jobba om typ en timme..
har btw fått hem mina träningspiller nu som jag tänkte prova på.. känns lite läskigt. folk som fått biverkningar utav dom, bl.a: en ordentlig rastlöshet och hyperaktivitet osv... får se hur det går ihop med min adhd. får prova dom när jag är långledig så att jag inte blir koko på jobbet :P

ne, måste slänga på mig ett ansikte nu! tjingepling


både bra och dålig dag.

vi börjar väl med det dåliga...

det var lilla ellas begravning idag. så fel att titta på en så liten kista, så fel att en mamma och en pappa ska behöva begrava sitt lilla barn. men i det hemska, så var det en mycket fin begravning..





och det som varit bra idag är att mondaybar är bokat nu! :] det ska bli lajbans!
är så trött nu så att ögonen står i kors... ska fan gå och lägga mig!

long time no see!

i sin vanliga ordning när jag tvättar så tidsfördriver jag med att sitta här. 

har spenderat min midsommarhelg på jobbet, fina slantar. drog ett långpass idag, och tvingade mig själv att tvätta nu när jag kommit hem bara för att slippa det imorgon på min enda lediga dag. håll uuut, det är över snart. då nalkas sängen och jump street 21.

sitter även och knåpar ihop inför mondaybar krysset! än så länge är vi 3 fulla hytter, och förhoppningsvis blir vi en till. snart ska det bokas! herregud vad röj det kommer att bli, det bästa på hela sommaren!

sitter och mular i mig så mycket choklad jag bara kan, för nu till veckan blire hårdträning! och förhoppningsvis så kommer mina träningspiller hem i brevlådan vilken dag som helst också! ska bli spännande!

sen har jag även små tisseungar på g, förhoppningsvis. en polares polares katt har fått småttingar! hoppas det finns honor och att de är nåt för mig, jag är ju liiite småkräsen. skulle nog aldrig skaffa mig en helsvart katt. tycker det är rätt opersonligt. men sån är jag! så nu hoppas jag att jag ska få träffa de små liven om nån vecka eller så när de öppnat ögonen och rumlar runt! är helt exhalterad över att få hem småttingar snart, fylla hemmet med kattsand som fastnar under fötterna, krossade krukor, pälsbollar och sönderklösta möbler! wee :D




hur gör man?

hur gör man som vän, när en utav ens bästa vänner har varit med om något så fruktansvärt? jag skulle inte ens önska min värsta fiende denna smärta. alla mina tankar går verkligen åt till sarah. och tony & casper! den där lilla familjen som jag hängt med nästintill var och varannan dag. min lilla favorit-familj.

jag har ofta påmint sarah om hur lyckligt lottad hon ska känna sig. en fin fästman, bröllop nu i sommar, två underbara ungar... på fem sekunder raserades allt. upponervänt hela skiten. jag önskar att jag kunde ta deras smärta och bära den åt dom. 

så fruktansvärt jävla h.e.m.s.k.t.! 

lilla fina ella... som jag dagen innan det hemska var barnvakt åt. byte blöja, mata med lelling, gosade och sjöng för i soffan. tänk om man då hade vetat att det var sista gången jag höll i henne. jag är glad att jag inte visste, för då hade jag nog inte njutit utav hennes leende på samma sätt som jag gjorde. hennes små smile-gropar, håå! 

fyfan.  

det som inte får hända.

Med stor sorg i mitt hjärta vill jag ägna detta inlägg till Sarah & Tony, och deras lilla ängel, Ella.

Ord räcker inte till... tystnaden får tala för sig själv..



sov sött lilla Ella..

en fet klapp på axeln till mig själv!

jag tror det är lite så, att när man är tvåbarnsmorsa, som typ.. sarah.. och är uppe med tuppen varje morgon så är ju klockan 9 på morgonen typ... eftermiddag för henne. hon ringde min mobil varm imorse, och jag klickade. tills jag fick nog och svarade och undrade om jorden var på väg att gå under. sarah var jätteivrig och undrade om inte jag kunde komma över och ta ungarna så att hon och karln kunde träna tillsammans.

efter lite morr och fräs ifrån mig så är jag ju självklart världens bästa vän och kravlar mig upp ur sängen och åker dit. men det är ju så jävla värt det när sarah och tony sen kommer hem med breda leenden och lite ny energi, efter att fått haft lite kvalitetstid med varann!

sen åkte jag hem och bokade upp tvättis i 6 timmar, nu jävlar tänkte jag! nu skulle jag banne mig tvätta mina nerkladdade gardiner som en 2åring lekte tarzan i efter att jag bjussat på chokladkakor för nån månad sen. och när jag endå höll på så tog jag soffkuddsöverdragen, filtar, mina egna kläder, ja allt jag kunde hitta som gick bra ihop med en tvättmaskin.

sen städade jag som fan här i vardagsrummet! alltså verkligen som fa-an! slet fram soffan och wooh.. den ytan hade inte sett en dammsugare sen jag flyttade in iallafall :D nu är allting fonky fresh! sniff sniff, mmmm...

sen vart det ett varv runt karlslundsspåret med diva (eller frida, som jag döpt om henne till) så nu är både hon och jag helt utslagna! nu borde dippen vara klar i kylskåpet, så nu gosar vi ner oss i soffan och äter chirre :D


bräääh

jag har ingen lust att gå och lägga mig på kvällen... och jag har ingen lust att gå upp på morgonen. men endå så tycker jag att sova är bland det absolut bästa som finns! awkward..

"semesterfirandet" har hållts igång på en ganska schysst nivå nu under typ 3 veckors tid! känns nästan lite konstigt att man om en vecka ska återgå till rutiner, följa klockan, ha koll på vilken dag det är osv.. tror nästan att jag fått lite för mycket smak på det goda, för det här är nog första gången på 4 år som jag känner lite pust och stön inför att jag snart ska få jobba häcken av mig! :P

ne nu ska jag ta lilla vovven som jag utan konstigheter har kidnappat, och släpa med henne till sängen! och kolla på film i sin vanliga ordning! night night





RSS 2.0