vafan hände?



Jag trooor vi blev bestulna..



schvammel.nu

Jahada.. Lördagkväll och jag sitter här och väntar på att tvätten ska bli klar, RÖJ! Så trött i ögat är jag, deckar när som helst! Har den senaste tiden haft ett par schyssta dagar på jobbet i denna kokande värmebölja, ska avrunda allt jobbande med ett 14-timmars pass imorgon.. Sen ska jag softa utav bara helvete! :D

Och ryggen då? Jo, jag lever! Var hos en sjukgymnast igår, och hon konstaterade att det är mina muskler i nacken och längs med ryggraden som tog stryk i krocken. Sen äre ju också ischias-nerven som muckade lite där bortikring. Så på måndag ska jag till en skillad snubbe som ska hokus pokusa lite och göra min förbannade rygg bra! Så det håller vi tummarna för! ELLER HUR!?

Nefan, jag var inte så intressant idag känner jag, jag bara schvamlar, haha! Så nu ska jag gå och hänga tvätt, sen röka en feting, sen tvärdecka i min sääääääng..


Åh vilken härlig dag!

Började dagen med att lysa upp halva Örebro med min bleka kropp, och vid min sida hade jag Elly. Vi tog även vårat första dopp för i år, wuhuu! Och Elly hade psykos som vanligt och kände både dörrmattor och ålar och jumpaskor i vattnet..

Sen på kvällen vart det bio minsan! Baksmällan! Fy i helvete vilken sjuk film! Tror fan att jag garvade mig igenom hela filmen, så jävla väärd! :D

Sen har jag inte gjort så överdrivet mycket mer idag, men vafan gör det? Kommer decka i sängen som en drogad gris.. Men innan jag kastar in handduken för idag så ska Jove komma förbi en svängom! Jag bad henne låta som en giraff när hon var utanför mitt fönster så nu sitter jag här och väntar på att få höra ett vröl, ska bli spännande! Men nu när jag tänker efter.. hur fan låter giraffer?


Vill bara önska er alla en..

Trevlig Midsommar!





screw alfakassan

Det här med alfakassa är ju sjukt. Skruvat! Här har man suttit i flera jädrans månader och fyllt i tusen olika papper och blanketter och tjofräser var och varannan dag! och slösat bort dyrbar tid till att sitta och lyssna på en grymt irriterande telefon-röst "du är nu nummer 73 i kön" ! och då måste jag även erkänna att jag vid ett tillfälle, efter cirka 40 min i kö, när det strax var min tur att få ta tjuren i hornen, så tappade jag telefonen i golvet så batteriet flög ut. Woho!

..aa, vad vare nu jag skulle berätta.. JO! Så idag, fick jag ett brev där det stod att jag inte får några paras, cash, stålers.. överhuvudtaget!

Och det berättar dom för mig NU!? Fyfan vad lurad jag känner mig! Nu har jag ju jobb, så jag har inte så mycket att bekymra mig över när det gäller pengar. Men förut då? För några månader sen? TVÄRPANK!  Dom tyckte inte det var läge då att tala om den bittra sanningen? Ne, dom tyckte det var roligare att göra livet surt för mig. Jävlas lite. Helt okej!

Tack och lov att jag har ett jobb nu! Aldrig mer alfakassa! Never! Jag ska gifta mig rikt. Det är nog inte lika knussligt..

(Bara för att detta inlägg vart lite bittert så måste jag lägga upp en bild på mig själv för att få bloggen att skina igen! Jag kanske ser sur ut, men tro mig, det är jag inte! Jag är väll bara lite brunstig eller nåt..)



take the blue pill, take the red pill

Ser ni mig i videon så är ni jä-hä-hävligt duktiga! ;)



Grrr drömmer tillbaka!

uttråkad.nu

Fyfa-an vad kallt det är ute! Brrr.. Moder Jord och hennes jävla humörsvägningar!

Känns som att jag varit och flängt runt en jädrans massa idag. Började dagen med ett besök hos doktorn, igen. Fast denna gång för fossingen. Den har blivit inflammerad, svullen och ooont! Både läkaren och sköterskan garvade åt mig när jag berättade hur jag hade lyckats åstakommit denna skada, mehehe! Nu blire iallafall till att knapra piller ett tag framöver, hoppas dom verkar på ryggen också!

Efter det tog jag och mamsen oss en tripp till IKEA och inhandlade lite grejer! Hoppa runt på krycka är fan inte min grej, känner mig så.. bögig..

Vart en sväng upp på stan med Millbert sen också, Marknadsafton. Men det var fan inget att ha! Frös sönder! Det enda som var en höjdpunkt var när man fick se streetdansarna.. dreggel..

Och imorgon äre ju Studenten. Inte för att jag ska fira någon, blir nog rätt lugnt för min del! Kommer ju vara sviiinkallt och regnigt och allt vare nu var! Congratz! Jävlar vad pessimistisk jag låter, haha, men det får man fan vara ibland!

Nu ska jag ta mitt godis och lägga mig framför tv:n! Adjöss!

 



Mums

När jag väl leker olycksfågel så kör jag på stort! Man måste ju känna att man lever!



Trotts min trashade fot och ryggen som blev aj-aj efter bilolyckan så lyckades jag jobba igår, fastän folk avrådde mig. Men jag är en riktig hårding! Liiiite rå ser jag ju ut när jag kommer haltandes som om jag blivit rövknullad..


RSS 2.0