vad nu då?

börjar jag bli lite huk måntro? :s konstig i halsen, frusen och kranen rinner, NÄMEN vafaaaan. tänk frisk, tänkt frisk, tänk frisk. jag ska ju jobba inatt! och så ska jag på arbetsintervju imorgon! tänk frisk!

sitter och mular räkchips i väntan på att maten ska bli klar! man blir ju baske mig ännu hungrigare när man känner doften ifrån köket! och så går man och nallar lite, sen orkar man inte maten som morsan stått och slitit ihop!

det är ju endå rätt soft att bo hos päronen igen, får maten serverad och blir lite ompysslad. men! det finns fan nackdelar också! som bäddsoffan som jag snackat om tidigare. och att här hemma har dom pelletsbrännare, alltså måste man sätta på den 1 timme innan man ska duscha så att vattnet hinner bli ordentligt varmt! vet inte hur många gånger jag lekt med döden och hoppat in i den iskalla duschen och fått hjärtstillestånd, men wooooh!! vad man känner sig alive efteråt! och att dom bara har en ynka tvättmaskin! en annan har ju blivit bortskämd med två tvättmaskiner, en torktummlare och ett torkskåp. 4 maskiner med tvätt klart på 3 timmar. här tar det 2 dagar innan tvätten är ordentligt torr. jag tvättade igår, så idag är min "mellandag", alltså då jag knappt har några kläder att ha på mig för allt hänger på tork! 

mycket intressant va?

Jag har föresten upptäckt dubstep. så fruktansvärt jävla apskönt!!!! höj volymen, höj basen, lyssna och njuuuut.



ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ


ratata

åh herrejisses vilken jävla helg! så fruktansvärt grym! :D MondayBar SummerCruise, ooh aah!

   

sådär, vart en liten mellanslinkare! nu ska jag sooooova... slitentjej.nu. natti

facebookirritation :)

sysselsätter mig väl här så länge då, väntar på att tidsoptimisten hanna ska sluta jobbet. frågade henne förut när hon slutar? -halv 7 typ.. -öh okej, hur ska vi hinna varva marieberg? -ja men varå, dom stänger ju 8. suck på na'.. men det är la bara att hålla skenet uppe, för imorgon draaar vi! :D

det här med tidsfördriv.. facebook är ju ett bra sådant. men, nu måste jag bara få spy ur mig en hel krönika om att jag börjar nästan bara bli irriterad när jag hoppar in där nu för tiden. på folk. alla dessa statusuppdateringar. och då menar jag fiskandet. efter empati, sympati, svartsjuka, avundsjuka, "kollapåmigjagärbästförjagharstädatidag". det är la klart att en annan också vill peta in en schysst statusuppdatering ibland som får folk att kanske tappa hakan, flina, skratta, bli fundersam eller kanske rent av bli lite sotis. MEN, att sitta så varje dag. v.a.r.j.e. d.a.g.! huua..

som exempel, så tror jag inte folk är så värst intresserade av vad andra äter till middag. om det är för att spexa att man äter gourmet, vettefan. felix frysta klyftpotatis, kan vem som helst göra, bara in med dom i ugnen så fixar sig resten av sig självt. jag blir inte ett dugg imponerad! kom igen näru lägger upp en video hur du slajzar grönsaker kors och tvärs i superspeed, DÅ blir jag impad!

och en nästan ännu värre (läs pinsamare) uppdatering, är när folk sitter och berättar om vad deras pojk-/flickvän gör. t.ex: nu är min pojkvän på jobbet och kommer hem ikväll kl. 8, då ska han kolla på fotbollen och blablabla... Vill jag veta vad din pojkvän gör, så blir jag vän med honom på fb, eller aa, ringer honom helt enkelt.

eller dom som uppdaterar precis allt dom gör. nu vaknade jag! nu har jag gjort iordning mig! nu har jag ätit frukost! nu ligger jag i soffan! nu kollar jag tv!.. osv. jag vet inte, vad är det man vill ha bekräftat? nånting om nånting som har nånting med en vanlig medelsvenssons liv att göra? varför skriver ingen när den bajsar? vi alla gör det ju.. äre för att det inte är särskillt glammigt?

som allt det här med mys. fredagsmys, soffmys, mys mys mys. jag bävar lite nu inför hösten, när alla blir så äckligt mysiga av sig. med mysipysiga myskvällar med mysiga ljus och mysbrallorna på. uääk. javisst, det kan väl vara mysigt med lite tända ljus, ett bra tv-program och en hel påse chips, men vips, så sitter man där. jaha, det var detdet. chipspåsen uppäten, illamående och ångest. ena ljuset råkade vältas ut så det är stearin över hela bordet. och pojkvännen började snarka 5 minuter in på filmen, med handen på bollarna. och nämen titta där, en mycket väl använd strumpa hängandes i kristallkronan. men huvudsaken är ju att folk tror att jag åker rutschkana på regnbågen och hoppar runt på moln.

men det är roligt, på sätt och vis. som när jag för någon dag sen fick höra.. sanningen. om tjejen som sitter och skriver om sitt så fruktansvärt strålande liv. allting är så perfekt. aa, det var nästan så att jag själv gick på det! shiet den där bruden verkar ju leva världens mest lyckliga liv! hon har ju verkligen Allt man kan önska sig! varje dag får man skymta en uppdatering om hennes fantastiska liv. om hur underbart hon har det. nästan lite sådär äckligt bra! sen fick jag som sagt höra.. sanningen. fyfan säger jag bara. jag skulle inte vilja vara i hennes skor. nu skrattar jag bara åt hennes patetiska upptaderingar hon febrilt lägger upp för att få sitt liv att framstå som något alldeles extra.

alla är så beroende av vad andra tycker och tänker. så pass beroende att man till och med skapar en fantasivärld. men weikipeiki, det är väl inge kul? något jag tycker är kul, är när folk vågar bjuda på sig själva. när man faktiskt erkänner att man missade munnen och råkade mosa in bananen i ögat istället!

jag skulle kunna sitta och skriva punkt, efter punkt, efter punkt, efter punkt, efter punkt, efter punkt... men näe. kort och gott. det är ingen som egentligen är intresserad av vilket hårshampoo du använder, vilket färg det är på ditt barns bajs, att du ätit chilicorncarne idag, eller att du jobbat över 5 minuter..

nu lovar jag att det finns nån liten själ som efter att läst detta kommer att gå in på min fb-sida och granska mina uppdateringar för att ta mig på någon slags bar gärning. men hey! jag är inte heller helt felfri, men jag överdriver inte. Jag vet att folk inte är intresserade av vilken färg jag har på mina strumpor! :)

åå-hej!

rebellisk som man är, så sitter jag här istället för att nanna kudden!

jobbat 7-21 idag, och ska upp 6 imorgon bitti. men vad spelar det för roll om man inte sover sin skönhetssömn, man är ju endå lika trött på morgonen vilket som. kommer nog aldrig vänja mig vid tidiga mornar..

så vad händer i livet? inte mkt. allt ligger på is känns det som.. fortfarande noll koll på upp och ner.

det är bara att bita ihop! det sura i livet just nu, det absolut tröttsammaste, är att ligga på den där hårda bäddsoffan! som jag dessutom delar med vovven. en stor schäfer! "men det är okej donna, ligg kvar du, jag kan ligga med halva kroppen på golvet, det gör inget, det är okej.." ibland gränsar min snällhet till dumhet, vilket jag inser när jag dagen efter vaknar upp med en tass i munnen, förfrusna blånader på kroppen eftersom hunden legat på täcket hela natten och jag inte pallat putta bort henne. och så har man legat som en cp-skadad ostbåge, så när jag reser mig upp, så säger jag: "åå-hej!" Jag fick en gång höra att när man reser sig upp från sittande eller liggande, och säger "åhej", då är man gammal. då äre kört. då äre bara att kasta in handduken och tacka för sig!


fuck yeah

jag vet inte, men jag har en svag känsla av att det senaste året inte riktigt varit mitt år..
med all min otur som bara avlöst sig efter varann, så är jag glad att jag faktiskt inte köpt mig en trisslott. för då hade jag väll, men en liten gnutta tur vunnit 1 miljon. som jag sedan med min otur blivit rånad på av en både blind, döv och lam, muslimsk hindu med rosa ballerinaskor. hur stor är chansen på det? för min del, så skulle jag inte bli förvånad.

att jag och sebbe gått isär är väl ingen större nyhet för de flesta. stundtals så är det jättejobbigt, och stundtals så tänker man att det fanns ju en anledning till att det beslutet togs.. Men ja, det gör ont. vet inte vad som är upp eller ner. bak eller fram. rätt eller fel. men det är väl bara att bita ihop och ta sig igenom det värsta, så kommer nog bitar att hamna på rätt plats tillslut. och hur dom hamnar, det får vi se. kan inte göra så mycket mer än att ta dagarna som de kommer just nu..

och nu har jag även fått svar på mina röntgenbilder. ett litet diskbråck. en liten "spricka" i en annan disk. och kotor som buktar utåt. känns faktiskt rätt skönt att äntligen få veta hur det ligger till i min stackars rygg. så nu äre träning, träning och träning som gäller! funderar även på om otroligt graciösa jag skulle ta och prova på yoga! smidig som en havande tapir är ju vad man är! men alla har väl nån gång känt sig som en överflödig kossa? nu ska jag bli en schvaaaan!


Lite så man får tänka.. :P 

RSS 2.0