tröttaste tjejen i stan!

var ute och svinade lite igår, svin som man är! det vart strömpis som fick den äran att ha oss där! kul varé!  haha och så kom bög-bobby med botox-läppar fram och skakade hand. status? nja. två äpplen hög var han iallafall :P För övrigt så börjar jag och jove fundera på vad det är vi utstrålar för något, med tanke på att så många efterblivna människor kommer fram och härjar med oss. tror vi råkat ut för det mesta nu de senaste gångerna vi varit ute.. vi kanske utstrålar en sån otrolig charm, glimten i ögat och en hel mängd med livs-ironi kokande i grytan! men aa, det är roligt med människor som vågar bjuda på sig själva. eller som bara är roliga utan att de faktiskt vet om det :P

det första jag fick göra idag när jag vaknade var att städa upp efter grabbarna som suttit här igår och.. aa.. hängt i gäng! tror jag diskade i en timma, gick och plockade godis-papper som låg lite här och var, sopade ihop alla tv-spel som låg utströdda över golvet! och min soffa.. jag säger bara en sak: karate kid?

äh, det gör mig inget. boys will always be boys

näe.. funderar på att göra iårdning mig och dra till mamma och leka frisör. aa, så fåre bli! på återseende!


17oktober

hååå vad trött i ögat jag är! men har ingen lust att nanna kudden.
är sugen på nånting också men vette tusan vad det skulle kunna vara.. sitter och fnular lite på om jag skulle ta lite av den där cp-goda köttgrytan som jag gjorde idag, meeen, då måste jag styra till riiiis. fuck no det orkar jag inte! dagens i-landsproblem.


fick en schysst t-shirt utav hanna & bosse idag, där hanna påpekade att den var så jävla mycket Jag! texten lyder: Teamwork - is a lot of people doing what I say .. hmm.. hur menar ni nu undrar jag?  fick den även i storlek XXXL, det var ju knappt så att jag kom i den måste jag ju tala om! haha, deras humor är det ju inget fel på iallafall

över till nånting mindre kul:
efter alla våldtäckter som varit på sistånde så är jag nu utrustad med ett överfallsalarm som komunen skickade ut. Are you kidding with me!? en liten pipande dosa!? var och varannan dag hör jag bil-larm ute på parkeringen slå på, så pass ofta att jag inte bryr mig om dom längre.. man slår ju dövörat till. hur många skulle egentligen fatta att en tjej blir överfallen när ett litet larm går igång? näe.. tjejer.. allvarligt. istället för att ha hemmanycklarna i era knytna nävar, byt ut dom mot en kniv istället. allvarligt..

hellre att jag får ta smällen att jag möjligtvis dödat någon, en ond människa som inte förtjänar bättre, än att detta avskum ska smula sönder mig totalt, slå mig sönder och samman, ge mig men för livet, trasha sönder mitt underliv och även kanske chansen till att få biologiska barn. fan heller! jag är inte den som är den, men nu tycker till och med jag att det är obehagligt att vistas ute när det börjar bli mörkt. gå på högspänn deluxe. och stackars våra karlar som sitter hemma och är oroliga upp över öronen när vi tjejer är ute och slänger soporna.

så maktlösa alla är egentligen, nu när våldtäcktsmännen står högst upp på klippan...


näe.. nu ger jag upp! en dag imorgon också.. och då ryktas det utgång!  


here we go again! ;)


fetchnieversaauls

har haft det lite småpissigt på sistånde och nästan blivit kräknödig över allt runtikring! jag säger då det, hösten.. lättare att skylla på en årstid än på... ja vafan skulle det annars vara!?

men nu jävlar! igår inhandlades det Mivitotal Flex! rekomenderas till oss människor som blir lite sänkta på hösten t.ex. som behöver lite extra energi så att man slipper känna sig som den där nedsänkta sursuggan som bara känner sig allmänt grå och dassig och flohabbig och "fan-ta-allt-jag-gömmer-mig-under-täcket-i-ett-halvår" och där det känns som att gå ut med soporna är värsta projektet och att man hellre sätter en pistol emot tinningen. kan vara skönt att slippa det, eller? haha  

sen hade vi även en otroligt soft patt-kväll igår! jag och tjejerna, tacos, hårfärgning och ansiktsmasker! och BlondaSarah vart brunett! hohoo jag trodde aldrig att jag skulle få skåda en sådan sak i hela mitt liv!

och idag har jag varit och köpt ny mobil. min gamla fina lilla sak håller på att gå i graven så jag tyckte att det var dags! införskaffade mig en såndär touch-sak.. man vill ju inte vara helt efterbliven. jag och teknik är som pannkakor med ketchup på. så nu har jag lite att göra.. och lära mig. ska sitta och blippa med den på den 100 mils långa bilfärden jag och sebbe ska göra på torsdag, sen kommer jag förhoppningsvis att vara ett tekniskt geni! 

naa, nu ska jag tvätta av mig ansiktet och så blire solning med elly om en svängom! tjarå!

RSS 2.0