vatten vatten bara vanligt vatten

kanske låter sjukt, men fan vad skönt med en regnig dag! har absolut inte klagat på solen och värmen den senaste veckan, men det finns faktiskt en nackdel med det hela också... att tråkgöra kommer i skymundan ;] så nu tar jag igen allting idag, tvätt och städ, wouho!

sen blire häng med elly. idag ska vi kedja fast oss i soffan och inte göra ett piss! vi har liksom triggat igång varann på sistånde och varit ute och flängt var och varannan dag. sömn, vad är det? den tog jag igen idag, tvingade mig själv att inte gå upp ur sängen försän klockan var 12 :P

men aa, man måste ju passa på. mitt schema drar inte igång försän om typ 2 veckor!

så vare med det! ska springa till tvättstugan nu.

vad härligt allting känns! :D



var bara det jag ville säga!

hemma igen!



har haft det så jädrans bra ska ni veta! exakt vad jag behövde. så nu är jag hemma igen med fulladdade batterier och några extra kilon på magen! äre semester så äre, då ska man njuta utav livets goda!

vaknade redan vid 8 idag. sjukt att vara frivilligt uppe med tuppen! håller iallafall på och tvättar lite och så nu så att jag har det gjort, varvar med att sitta i solen på balkongen! härligt att komma hem till sommar!

:D

wraow

då vare helg igen! shit vad dagarna går fort!

igår satt jag och jove hemma hos henne och chillade, kollade film, åt chokladpudding och var ultra deluxe mysmongon! kockan halv 12 tittar vi på varann och ställer oss frågan; gääääsp... ska vi dra ut?

klart som fan att vi skulle! jag satte mig i bilen, raceade hem, slängde på mig smink, bytte mjukiskläderna mot lite mer rekorderligt, fixade håret, och allt detta på bara en halvtimme! sen ringde jove och sa att hon inte hittade bilnyckeln, så jag hoppar in i bilen och leker biltjuv enda till lillån för att hämta upp henne. hade nån snut sett mig så hade det varit so long körkort. hursom så klev vi in på noise halv 1. en timme efter att vi satt och slöade i soffan som två sengångare. soft att man har lite kontakter så vi behövde inte betala nåt inträde heller. trampar in och ser att byz står på sen. jahaja! sen röjde vi loss! spontant är alltid bäst! :D

och idag har jag tvättat... och packat. haha framförhållning är visst inte min grej längre. tog mer än halva dagen innan jag ens började att packa resväskan, medans milla ringer mig och är tokstressad. jag satt och kladdade lite istället...



men nu är allt klart iallafall! varför känner man sig alltid så skyldig när man ska utomlands... när man står där på flygplatsen och vet att man är så oskyldig som man bara kan bli, så blir man endå nervös över att man råkat packa ner 15kilo kokain i väskan istället för kläder. eller äre bara jag som känner så :P

åååh imorgon är jag på kreta! göttans! :D

vovvenappar'n lollo

har haft sällskap utav världens gosigaste vovve nu i ett par dagar!



jag har banne mig smält riktigt ordentligt för henne! ska kidnappa henne for ever and ever and ever and ever!



gömmer tuggben i soffan, just in case i guess!

annars då? jo jag laddar inför kreta-resan! typ... ska bli såååå skönt! fuck yeah.

happymotherfucker

i ren tristess så satt jag och gluttade lite bakåt i denna blogg. ..alltså... shiet. vilken förändring jag gjort i livet på bara några månader!

var tvungen att kopiera en grej som jag hade skrivit för typ 2 månader sen; "jag längtar till den dagen då jag en morgon varknar upp och känner att livet känns underbart igen! när skit och elände har sjunkit undan, öppna sår har läkts ihop, accepstansen till saker och ting har infunnit sig, bitar har fallit på plats och röran är undanplockad."

det kändes så förbannat jävla fantastiskt att nu sitta här och känna att jag är DÄR nu! jag har kommit dit jag ville!

det känns inte tungt längre. det känns inte färglöst, jobbigt, bedrövligt, åt helvete, ensamt, kallt, tyst, zombie-mode. ångestfyllt. och magont. man ska aldrig ta för givet och anta att det är hem-ljuva-hem bakom andras stängda dörrar.

jag mår bra! jag mår ärligt bra! jag vaknar upp på morgonen och känner mig... glad! njuter av mitt liv. gör det jag vill, på mitt sätt, så som jag själv vill ha det. allt är bakom mig. nu är jag nyfiken på framtiden. suger in livslusten! det är så härligt att känna sig levande igen.

ja, man skulle nästan kunna påstå att mitt liv just nu är rosafluffigt och att jag har en fet regnbåge i arslet.


paus

idag när man är ledig så äre strålande väder, sommar! så jädrans härligt! fast då måste man ju såklart ta hand om allt annat tråk, tvätt, städ osv... har i varje fall städat klart, får ta tillvara på tiden mellan tvätten och sitta lite i solen :]

snacka om att det vart fart på mig i spåret idag när jag höll på att springa på en orm, uuuh! jag vart nästan illamående, haha! sen vart man ju lite paranoid och såg såklart de små liven lite överallt! brrrr! hursom så räknade jag ut idag att jag springer ungefär 1 mil och 8 km i veckan, inte illa för att vara jag! ska sluta skryta så mycket om min träning, men jag är fan stolt över mig själv! :D

och ikväll så ska jag till ellys nya lya, hjälpa henne att skruva ihop lite möbler! ska köpa inflyttningspresent men har lite idétorka. kanske får bli samma lika som jag köpte till jove; toapapper, wc-duck och en toaborste haha!

ne, nu äre dags för tvättvard!



mmmmmysigt!


RSS 2.0