Tittikakaa

Jaha, då vare Söndag idag då! Men festen är inte slut för det! Ikväll blir det rajraj för lilla Marcus fyller år, så det blir till att shaka arslet på Björnstugan! Hoppas jag piggnar till lite under dagen bara så att jag orkar med kvällen.. den här jävla förkylningnen alltså, den vill aldrig ge med sig! Ena stunden mår jag bättre och andra, pang, poff, så är jag helt veck! Och så värker det i varenda liten muskel, plus att jag blivit grymt depp över att jag inte kan träna! Ah well, ska livet vara surt för en så är det väll endå lika bra att ta i som fan med allt på en och samma gång..

Om vi ska blicka bakåt så hade jag faktiskt en ganska trevlig kväll igår.. Var mysmongo för hela slanten, och att sätta foten inne på någon utav Örebros uteställen var uteslutet! Men jag var gärna med på förfesten som ägde rum hos David där det spelades The Rock Band för fullt, ganska roligt faktiskt! Vid 12-tiden sladdade jag hem till Bosse och slängde in honom i bilen så drog vi och käkade på MAX och lekte.. eh, ja.. vi kanske ska hålla vistelsen på MAX för oss själva. Men en sak jag undrar, det är vafan folk tror om oss när vi kommer in helspeedade och härjar, haha! Jag älskart! Sen sprang vi ut och lekte mission impossible, dödade lite japsar på vägen och vart jagade utav brontosarier.. och så körde vi step-up också!


Se på fan!

Det vart minsan inga pjux idag inte! Drog till Elly och bakade lussekatter istället samtidigt som vi stod och snörvlade ikapp.. det där kanske jag inte skulle ha nämnt, haha, men ptja, mer lussekatter till oss då :D Hängde lite i gäng med Ralle efter det nu nyserjaaaaaaaag! Åhfyfan det var skönt! Vart var jag? Jo! Eh.. jag var nog klar! Fan man skulle kunna steka bacon på min panna.. febrilajnen! Ska väll försöka slagga snart.. aa se på fan nu ringer det här också! Naaa I give up! uff uff

Unz unz unz

Uff.. trött och snuvig är vad jag är! Men att jag skulle bli förkyld efter helgen i Amsterdam hade jag ju nästan listat ut med lilltån, haha! Växlande från varmt till kallt fram och tillbaka, åt knappt någonting och sömnen var ju helt upp och ner, men det vare värt! Och att jag är trött som en gås får jag ju skylla mig själv, snackade feleton typ halva natten och var uppe till typ 6 imorse.. och sen nu på morgonkvisten så kom Johan hit och härjade en sväng :) Så det vart minsan ingenting med att sova bort halva dagen..

Tänkte åka och införskaffa mig nya pjux idag.. men jag vettefasen om jag pallar.. Men, vad ska jag annars göra? Sitta här och uggla? ho hoo! Alla andra gör ju samhället en tjänst och är på sina jobb, så då får väll jag sysselsätta mig själv med att sprida pengar runt om kring mig! Buhu, så synd om mig :P Ska väll försöka få tag i mamma nu och kolla vad hon sysslar med och om hon vill vara min vän.. annars får jag gå på jakt efter någon annan!

Aajuste! Tokfräsiga låtar! Dra hem, pumpa och njut! Livet!
Headhunterz vs. Wildstylez - The World is Yours
Headhunterz vs. Wildstylez - Life Beyond Earth

Filmen :P

Om ni trycker på länken här nedanför så kan ni dra hem filmen som filmteamet klippt ihop om våran resa mot Amsterdam! Tyvärr så kom inte filmer med inne ifrån själva Qlimax för vi filmade med en annan kamera då, men förhoppningsvis kommer det också upp snart.

Hur som helst vill jag väll ursäkta oss lite med tanke på att vi kan vara en aning vulgära i filmen, så mja, jag får väll stämpla den lite som barnförbjuden, haha!

Här
är länken. Högerklicka på den och ta "spara mål som.." Enjoy! :P

Nu snackar vi highlife!

Qlimax, det var nog det grymaste jag varit med om! Nånsin! Finns så sjukt förbannat mycket att skriva om, men.. jag är fan mållös, haha! Var så jävla underbart, alltihop! Något jag sent kommer att glömma.. :D Något körd man känner sig i skallen nu? Jajjemen! LIVET! :D




Finns fler bilder att spana in på http://lougra.bilddagboken.se ! Även en film ifrån resan kommer dyka upp inom kort nånstanns.. Jag säger till vart och när ;)

Kom hem till verkligheten idag! Fan känns ju som en spark i ansiktet..


Qlimax, here we comes!

Aaa shit i helvete! Nu är det fan nära! Jävlar vad jag har längtat! Klockan 6 imorgon bitti avgår vårat tåg, jag kommer nog inte sova en endaste blund inatt! Blir Malmö hela dagen imorgon, ska hänga gäng med min vän Tony som bor där! Sen blir det tidig morgon igen, kl. 06.00 på lördagen avgår våran tvåvånings-partybuss! Kommer bli ett sånt jävla ös i den! Mooot Amsterdam! 14 timmar, unz unz! Vid 8 på kvällen kommer vi sätta våra fötter inne på Qlimax! Ooh aah kommer vara en sån grym jävla upplevelse som håller på enda till 7 på morgonen! Något körd man kommer vara i skallen när vi kommer tillbaka till Örebro igen på måndag morgon, ingen sömn och massa unz! Lätt värt :D

Haha, var så jävla speedad förut.. skulle plocka ögonbrynen, men tröttnade efter ett tag så jag drog fram rakhyveln, och vips så försvann halva mitt ena ögonbryn, haha! Var tvungen att göra likadant med det andra.. fan jag måste nog ta och coola ner mig lite, hehe! Efter lite inspektioner utav min kära mor så kom hon fram till att det inte såg så pjåkigt ut endå.. Men Bosse, min hyvens vän, han skrattade bara åt mig, haha, hoppas du skär av dig näsan när du rakar din fejja sen, haha!

Pappa: Nudu Millan! Om du nu ska på hasch-café så vet du att du får bara röka braj och hasch men INTE vanliga cigg!
Milla: Aa vad bra då vet jag!

Dags för middag! Hehe kommer ju kräkas upp maten för jag är så jävla uppspelt :D JA! Jag älskar livet just nu!

Så jävla lycklig är jag!

Kan man bli mer taggad!? Nae fan, tror inte det, hihi! Bara för att jag är på ett sånt fantastiskt humör så får ni ett par låtar utav mig som ni kan unza skiten ur er med! Gillar ni inte, så fattar ni inte!

The Hose - I Survived
Technoboy feat. Shayla - Oh My God
Technoboy - Next Dimensional World
Brennan Heart - Memento
Headhunterz - Subsonic

Nejfan, nu måste jag träna.. ska träffa Elly vid 5! Föresten.. massa snö idag! Woho! PUSS!

Regning tisdag

Uh, jag borde göra rent mitt tangentbord.. så att ni vet!

Idag vart det ju MarieBerg ja, med Dannie & Sarah! Tror aldrig jag varit så här effektiv förut med att inhandla sånt jag behöver, gick väll istort sett bara in och ut i affärerna, tror det tog 2 minuter att välja och köpa mobilen till mamma, jätte fräsch var den! Efter inhandlandet hann jag väll istort sett bara komma innanför dörren och ta av mig skorna, så pep det till i mobilen och jag fick vända och gå ut igen och sätta mig i en bil där Milla & Bosse befann sig.. Drog och lirade biljard. Och jag kickade deras arslen, såklart! Ibland undrar jag om jag verkligen är så skillad, eller om jag bara är född med tur..

Jaha, och nu vill folk ha med mig till Satin.. men nae.. tror nog inte det! Jag har fan ont i ryggen! sämst..

Bowling

Jajjemen, idag vart det nachotallrikar och bowling för hela slanten! Och kul vare! Var ett jädrans bra tag sen jag spelade bowling, trodde jag skulle vara sämst, men så pjåkig var jag minsan inte! Satte till och med 3 strikar :D

Imorgon ska jag släpa med mig Dannie, kanske JC och nån mer som vill med(?) till MarieBerg! Ska köpa present till mamsegull som fyller på torsdag! En mobil ska hon minsan få, hihi! Sen ska jag unna mig själv några absolut nödvändiga grejer som man måste ha, även om det skulle bli krig! Har det egentligen lite småsnålt med cash men det är ju så att skulle man nån gång bli helpank och utslängd på gatan, varför inte se jävligt snygg ut samtidigt?

Alltså, fan vad jag saknar värmen.. och utomlandslukten.. och framförallt havet! Satt för någon dag sen och kollade igenom bilderna ifrån det att Jag & Jove var i Thailand i April, och ifrån att Jag, Hanna & Milla var i Sunny Beach i September.. Jag vill åka igen! Jag vill bort ifrån den här tröttsamma hösten..


Näe, back to reality! Nu ska jag, som vanligt, slå på en rulle, och krypa ner i sängen! Ska upp tidigt och träna imorgon, uff uff! Natti natti

Jag vill ha röv!

Ännu en helg förbi.. känns så.. sämst! Tillbaka till alla måsten, och all jävla ångest! Värsta ångesten är nog att jag inte har så många måsten just nu! Hatar att vara tim-vik! Ingenting är stabilt i livet när man är det! När kommer jag få jobba, undra om dom ringer imorgon, kommer jag ens få ihop någon slant denna månad, kan jag planera att åka och bowla imorgon kväll eller kommer dom ringa och vilja ha in mig? Så sjukt jävla sämst! Orkar inte ens engagera mig längre! Tror jag snart sätter in min fot på plan B.. Jag måste få förändring, nuu!

Ah well.. var hemma hos Dannie och rajrajade lite i lördags! Gjorde så att alla fick "jag vill ha röv"-låten på hjärnan, YES!, haha! Sen gick jag i Markbacken och heilade medans jag sjöng på den, alla älskar Lollo! Jag var till och med så speedad att jag städade ett kök halv 3 på natten. Och så hann jag hoppa sönder en soffa tillsammans med Matte också, feta som vi är! Haha..

Idag.. söndag.. har jag.. blivit plågad av en viss Ralle, men det är ju som vanligt när vi ses, även om vi ses i bara 5 minuter så hinner han endå med att göra livet surt för mig! Sen har jag och Bosse kollat på en halv film tills vi fick för oss att dra och säga hej till Dannie & Milla.. och så har jag backat in i en bil, men, ingen skada skedd! Dessutom så vågade jag låta Bosse leka lite med min brum, slira sönder mina dubbisar!

Segt det gick att skriva idag! Känns som jag har skit mycket att berätta men får inte ut det, haha.. aja.. ni får nöja er med det här! Ska väll krypa ner i sängen nu, slå på en rulle.. Mongol tror jag den hette, nån chingchong krigsfilm! På tal om krig.. Jag och Bo ska starta krig med japsarna! Ser så fränt ut i filmer, vi ska dessutom bli hjältarna i slutet. Såklart. Aa men iallafall.. hopp på tråden igen! Sängen. Sova. Dom kan ju faktiskt ringa ifrån jobbet imorgon och vilja ha in mig. Så less på det, jag kräks! Dessutom lockar det mer att dra och spela bowling imorgon kväll.. jag har ju faktiskt blivit bjuden..

Nönönöö

Har haft en ganska soft fredag faktiskt! Jag, Bosse, Dannie & Milla bänkade oss framför projektorn och kollade på "Felon".. Så jävla bra film! Så fantastiskt bra att jag till och med ska dra hem den nu så jag kan kolla på den om och om igen! Men fan vad lack man blev inombords när man såg den! Ah well.. Efter filmen kom Ralle så fick jag slå lite på honom sen hoppade vi alla in i bilen och gav bort blommor till folk! Jättetrevligt! Nej nu ska jag fan sova, är en dag imorgon också! Då blire fest! :D



Jag rekomenderar den starkt! Night night!

Skräck i Oxhagen

Jahopp.. då har brudarna bestämt sig för att titta på Saw 5.. jag kräks! Så jag snodde åt mig datorn istället! Men uff uff jag kollar ju endååå.. Nu har man ju iallafall kommit fram till att Elly är den största psykopaten utav oss.. "mera uppdrag! Dom är roligast att se!" Haha näe, nu ska jag porrsurfa lite!

Hihi

Jag tror jag snortat alldeles för mycket utav John Blunds pulver, är ganska övertrött nu.. har ingen som helst lust att sova samtidigt som jag är så jävla feting trött att jag skulle somna på en sekund om jag la mig ner, ah well..

Denna dag har jag iallafall traskat på stan med Milla.. försökte hitta något schysst som jag kan ha på mig på Qlimax men näe, bara mormors gamla gardiner överallt.. eller stickade saker, vilket troligen blir en aning för varmt, haha!

Sen träffade vi Sarah, så vi satte oss ner och diskuterade och hade oss om det där med att jobba i Norge.. kom väll egentligen inte fram till så värst mycket, men fan vilket knussel det ska vara! Har iallafall kommit fram till att ska man dit och jobba så är det kontakter som gäller. Vi vet en just nu, så vi får se hur det blir.. Blir detta inte av nu, så har jag iallafall lagt upp en plan B som jag tänker införa efter jul.. Jag ska göra en total renovering av mitt liv! :) Känner att det behövs! Ska jag vara ärlig så är jag förbannat trött på att trampa omkring i samma jävla lerpöl dag in och dag ut.. 

Space Chimps

Haha, ni som inte redan har sett Space Chimps måste se den! Så jävla värd är den, haha..


Och det här var nog den fulaste men roligaste figur jag sett på länge, man dör ju av garv bara av att titta på den, haha! Roligt namn har den till och med "Killawallawhizzasaywhoha", hehe..

Näe, nu ska jag krubba! peace

Tjopfilibapbap

Hohojajaaa nu har jag pumpat skiten ur mig, nästan så att jag höll på att kräkas, för underbart, haha! Kom nästan exakt alldeles nyss ur duschen, kände att jag var på högvarv så var tvungen att sätta mig en sväng och chilla.. Och vad lyssnar man på dååå? Jo, Bone Thugs N Harmony - Extacy!

Nefan, måste springa vidare nu.. ska iväg och köpa krubb med mamsegull! Sen ikväll blire partaj med istortsett dom gamla vanliga lirarna plus några till, och för hoppningsvis utöver det ett par till.. Jag tror på den här kvällen, den känns bra! Goodbajs!

Så jävla sämst!

Ovärt att vara sjuk i en vecka! All träning som jag kämpade med nonstop, varje dag, i cirka två månaders tid är helt åt helvete! Imorgon jobbar jag hela dagen, men på lördag, då ska jag banne mig pumpa skiten ur mig! Känns som att det bara är att börja om från ruta ett.. Och det här med maten.. jag fick in mina matvanor bra.. Nu, är jag sugen på allt! Känns också tungt att dra igång med igen.. Jävla skit vecka. Det positiva är väll att jag inte rökt på 5 dagar, haha! Ah well, så kan det gå.. ska nog åka och införskaffa 3 ton frukt sen.. börja om från början.. trallallalalaaa..

Idaaag.. dagens daaag! Vet inte vad som händer.. ska bara dricka upp mitt te sen ska jag ut och traska med Zebb till att börja med!


Pungspark

Jag & Johan sitter och snackar om killar vs. tjejer, då vi kommer in på pungsparkar..
Johan: Ta bort våran möjlighet till att göra barn! Ni bara tänker på er själva!
Jag: Tänker på oss själva? Hur ska vi kunda få bebisar om inte ni kan?

Johan är nog den smartaste människan jag känner! :D

Jaha.. det var den onsdagen det! För det är väll onsdag idag? Jo, jag tror bestämt det! Idag har Jag, Dannie & Milla varit och köpt presenter till Bosse som fyller år på fredag. Han fick dom i förskott idag eftersom både jag och Dannie jobbar på fredag.. Det vart en snopp-värmare nu inför vintern, och en Barbara! Otroligt nödvändiga saker som man bara måste ha!

Vi åkte förbi en feting olycka nu på kvällskvisten också som hade inträffat på motorvägen, mellan en personbil och en lastbil.. tjoflöjt det var den bilen det! Fyfan vad hemskt! Ena stunden sitter man och sjunger till låtarna på radion, andra stunden så blir man tvärmanglad! Brrr..

Föresten har ni tänkt på en sak? Sen folk började skriva bloggar så har man inte så mycket att berätta om när man träffas.. det blir typ: "vet du vad jag gjorde igår? Jo jag..." "jag vet, jag läste det i din blogg.."

Neru, nu ska jag gå och kräkas lite!


Mahumbaaa!

Idag har jag gått omkring och snorat med mamma på IKEA! Och så har vi suttit på MAX och spanat snyggingar! Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, men det räcker nog gott och väl.. ska lägga mig och självdö nu!

Juste, Lady Gaga - Love Games.. värd! Och sen lite hardstyle såklart: Tuneboy - I Will Growl.. ännu mera värd!


Halloween

Kom hem för kanske en timma sen från festfixarn Jove som hade ställt till med Halloweenparty, riktigt nice vare! Men fan, har blivit tvärförkyld! Bara för att jag skrev för någon dag sen att jag inte minns när jag sist var sjuk så blir jag ju självklart det nu, haha humor! Jättekul att vara krasslig nu när jag tänkte träna skiten ur mig själv imorgon, bara för att jag slarvat lite den senaste veckan.. Jag vägrar mjukporr!

Hur som helst så fick jag iallafall lära mig ett och annat ikväll.. Om en viss Bosse, Kim & Marcus är i närheten och snackar om att så morötter(?).. så spring för livet för fan! Påhoppad och nerputtad ifrån soffan sedan har man tre karlar över sig (kanske inte så pjåkigt endå? haha) men vid det här laget så kittlade dom sönder mig! Jätteroligt.. aa jag skrattade ju faktiskt.. Sen lurade jag i Kim att han skulle snorta snö, och den dumme fan gör det också! Brainfreeze! Haha! 

Försökte nyss få hit min personliga ryggkliare.. tyckte han kunde komma hit och killa min rygg hela natten, men det gick inte, han är ute på vischan.. fastän jag sa att jag var döende så var han fortfarande ute på vischan.. idiotiskt! Jag får nog anställa någon ny! Nej ta mig bakifrån! Nu ska jag fixa te, sen krypa ner i sängen och rulla in mig i täcket och kolla på den nya filmen jag fått ner, vad den nu hette.. Imorgon blire nog banne mig sängläge hela dagen känner jag! uuuh.. snoooooor! vill du ha?


RSS 2.0