rackiluring rackarns bananer!

jaha, vad har man åstakommit med denna dag då? jobbat häcken av mig hela helgen, så idag kände jag att nu jävlar ska jag hitta på någe riktigt otroligt förbannat lajbans!

höjdpunkten på denna dag står mellan tågbiljetts-uthämtningen och när jag eldade upp en fästing som ville bli polers med Zebb.

eller när jag fick uppenbarelsen om att Bob Saget inte är den man jag trodde han var, jag har alltid fått upp bilden på Steve Martins i mitt huvud när jag hört Bobbans namn, fail!

                              

                            t.v: min världs Bob Saget. t.h: the real one.

och vänner.. har jag efterlyst idag. men alla ska hela tiden vara så fruktansvärt pråpra och vara upptagna med sitt och jobba och ha sig.

och nu känner jag mig som en dålig människa som sitter här inne och gömmer mig, när solen så fint tittar fram! så nu ska jag sluta gnälla, upp med hakorna, och ut med min enda sanna vän, zebb. vi ska leka och lattja och ha såååå kul och jag hoppas att alla blir skitavundsjuka på oss! HMPF!

 


wuuurräpp!?

oj oj oj vad bloggandet rullar på ordentligt nu! vet inte riktigt vad som tagit åt mig.. men det är la ingen som klagar över det med tanke på att folk gjort påhopp om att jag borde blogga oftare! :) so here we go!

fredagkväll, och jag har nyss kravlat mig upp ur soffan. legat och zappat tv-kanaler och moffat Fredags-Mix.. alltså, den var fan farligt god för mitt eget bästa måste jag säga, haha!

imorgon blire till att jobba kväll, och på söndag blire långpass 7.00-21.45. känns über-skönt faktiskt, frånsett att det som vanligt ska vara så att alla ska ut och rajjrajja när jag inte kan! hrmf.. Hoppas det regnar sönder hela helgen, så slipper jag vara allt för tjinkig.. eller kinkig.. eller, hur fan stavas det? kinky? :D

hursom, med risk att låta dum i huvudet så vill jag bara säga till min "förkylning" att: antingen så bryter du ut, eller så drar du åt fanders! hur jävla cp-irriterande äre inte när man går omkring och känner sig lite sådär mittimellan!? har i varje fall tryckt i mig vitaminer och mineraler och echinachea idag, så jag hoppas att jag kommer slingra mig ur dethär galant endå. man är ju superwoman så att säga.



mina muskler är ena rediga softare :)


Filmklippsuppdateringar!

Dansskolan 2:



Hide & Seek:


flohabba!

aa idag känner jag mig exakt som en flohabba! typ trött, tröttare, tröttast! förstår inte varför jag tvingar mig själv till att sitta här, när jag egentligen kan gosa ner mig i soffan och ha det bra!

för att skryta:
idag var jag, bosse & jove med i aftonbladet. om man bara ser bilden så skulle man kunna tro att det handlar om hund-dressyr. ser man även rubriken så skulle man kunna tro att det handlar om kamphundar (haha). men icke, det handlade om örebro's våldtäckter.



för att skryta lite till:
min karl vet då hur man gör för att få mig att visa smile-groparna, aaaw.



för att skryta ännu mer:
så kommer jag efter sommaren förmodligen och förhoppningsvis även få börja jobba nätter = mer $$.



och för att avsluta skrytandet så vill jag bara skryta med att:
jag nu faktiskt ska släpa mig dessa hela 10 centimeter(!) till soffan, gosa ner och dessutom göra mig en chips-påse tjockare!

Adjökens!


sunday, bloody sunday..

Ringepling i luren..

Sebbe: Heeej vad göruu?
Lollo: Nämen tjaa! Jag tänkte precis på dig!
Sebbe: Gjorde du?! :D
Lollo: Aa nu när jag står här och håller i tändvätskan.. :D
Sebbe: Åh schysst! :D Sätt upp mig på ett kors och tänd på för fan!
Lollo: Aa och grilla lite marshmallows :D


Ja vad ska man säga.. vi älskar varann :D

Jahopp, idag äre dags! Ska ju på den där healingen. Fortfarande lite skeptisk. MEN! om det nu skulle vara så att jag faktiskt blir hjärntvättad rakt av, jag blir grundlurad, jag är en idiot, OCH! det funkar! Så äre ju värt det.

Mitt i detta hela så vill jag tipsa om en kulig sida, www.bestofblocket.se. Gå in och njut.. och kom inte sen och säg att ni inte drog på mungiporna, för då ljuger ni :D



min charmör :)


fredag . . .

..och jag sitter här och orkar ärligt talat inte göra ett endaste jävligaste skit ikväll!

Jag tycker minsan att det kan börja ösregna och åska nån gång så man kan känna sig lite piggare och inte helt kvävd! Inte fan räckte det med gårdagens skyfall och blixtar och dunder, när hela vattenverket slogs ut och vatten var lika med 0,00. På topp på det så var jag i full gång i tvättstugan och aa, resten kan ni nog lista ut själva, haha ironiii kallar jag det!


Här har vi en helt rekorderlig bild på mig hur livsgnistan känns just nu! gäääsp!!!

Ska försöka tagga till lite, får finbesök om en sväng av Sarah den brutala!


todeloo darlings!

Idag hade jag behövt sova ut, mycket och länge kände jag, men ickepicke! sa till min bovärd igår att de som ska fixa mina småsakvanker i hemmet får komma efter kl. 11. Den första kom vid 8 i morse! Så nu efter sista besöket så kände jag att nu går jag inte och lägger mig igen.. hrmf & morr..

Hursom! Sowlen skiner och himlen är blåå! ♫♪♫♪
Gick ett rykte igår om att det kanske blir till att dra ut till Nora senare idag, lägga i en båt och sedan åka ut och dra upp en och annan gammelgädda (läs mört). Tycker i varjefall jag skulle vara jättetrevligt, så det hoppas vi på!

Och på söndag ska jag prova på healing för min pajade rygg, känner mig lite skeptisk mot det, men är man desperat så är man.. om inte annat så kommer det nog att vara rätt intressant att träffa den där kvinnan som ska göra detta på mig, har nämligen hört lite skvaller om henne och hennes konster mehe..

Ne, om man skulle ta och bajsa sen åka iväg och handla. Var så förbannat jävla sugen på boye imorse, alltså abstinensbesvär deluxe! så jag tog aaall mjölk som var kvar! Sebbe kommer kanske bli sur när han vaknar och inser detta, och den risken tar jag inte, så jag tar chansen och smyger iväg när björnen sover haha :P tjing!

Jag känner lukten av sommar!

Måste bara säga att idag är en himlans bra dag! Att man kan känna sig så mycket piggare och gladare av lite sol! Satt förut och glassade i CP-parken med Sebbe & Emil, hänger man där då vet man att sommaren är på ingång!

Och ikväll ska grillen dammas av, vi är bjudna på mat hos Jove & Stefan, kött fiifan, mums!

Och nu sitter jag hemma hos päronen! ska väll gå och hänga lite med dom nu istället för att sitta här och trycka!

På återseende!

uuuuuuuuff!!

så trött i mina ögon! och uttråkad är jag! funderar på att åka och hämta hit min lille voff om en svängom :) sen blire ut och traska i soowlen!

fytusan vad jag flagar! om armar, lår, mage och bröst, fruktansvärt ohett! mina nya fina sängkläder äre ju bara att slänga in i tvätten haha :P

har i vilket fall som helst installerat mig rätt så bra i nya lyan, helnöjd är jag! den är såå fresch! ;)

och imorgon är min efterlängtade klipptid! gött!

ne om man skulle ta och ta tag i sig själv! på återseende! tjing!



eeta glass i soowleeen!


tidsfördriver mig!

sitter och moffar hårt bröd, leverpastej & saltgurka, min nya last! det är nästan det enda jag lever på nu för dagarna haha!

känner mig så rastlös.. har idag packat och kånkat bananlådor som sedan ska forslas vidare till den nya lägenheten, och nu sitter jag bara och väntar på min bärhjälp som jag ska utnyttja till max ;)

insåg nyss att jag har huur mycket skor och stövlar som helst, men endå springer jag omkring i mina gamla slitna jumpa-pjux! ..som jag dessutom har nya fräscha kopior på sen ett år tillbaka! haha lustig man är :D



sh-sh-sh-sh-shake, sh-sh-sh-sh-shake! ;)


RSS 2.0