fan i helvetes jävla kuk rövhål!

Det var vad jag rent spontant utbrast när jag idag tappade dammsugaren på stortån. Efter att ha kvidid av smärta en stund så började jag istället asgarva när jag tänkte på vad jag alldeles nyss sagt. Fan i helvetes jävla kuk rövhål, det var det absolut första jag kom att tänka på. Tyckte att det var en passande rubrik.

Idag har jag jobbat. Eftersom att jag har såna fabulösa arbetskamrater varav endel smiter ifrån jobb, så kändes det som att jag jobbade för tre idag. Jag kräks på såna människor som smiter ifrån saker och ting som måste göras, men svenne som man är så ler man glatt och gör deras jobb. Sen åker man hem med huvudvärk.

När jag kom hem fick jag jaga katter som retsamt sprang runt med min cigg-påse i munnen, den som jag tömmer askkoppen i och gömmer så fint bakom en blomkruka på balkongen. Måste hitta en ny lösning.

Sen hade vi fest! Kissarna och jag. Pumpade as-hög musik och puttade the hands in the air. Ja faktiskt, dom gjorde också det. Dom sitter på rumpan och jabbar med tassarna i vädret! Urgulligt! nu äre sleepytime! night night!


hahaha :PpPppPPpp


hej jove!

nu skaru få lite att läsa medans du sitter i holken på ditt jobb och kollar ut på det vackra fina strålande vädret! haha :D



nog om dig jove :]

ska strax gå och lägga mig, men sitter och väntar på en film som snart är färdigladdad, så då tänkte jag att jag skriver en rad eller två och talar om vilken fantastisk dag jag har haft idag.

jag tror att idag var den riktiga sommardagen som vi alla har väntat på! men eftersom att folk var så upptagna med att jobba, plugga och barnvakta så tog jag mitt pick och pack och la mig vid lången och solade och hade lite kvalitetstid med mig själv! plus 10 barnfamiljer.

sen for jag runt och sa hej till lite folk... sen hem och såfta. vid 21tiden kröp det så förbannat i kroppen på mig så jag drog till spåret och sprang av mig. så nu sitter jag här med lite solbränna, nytränad och duschad. fint!

imorgon efter jobbet ska jag bli bjussad på kräftor, och det är banne mig inte fy skam! nu är filmen klar, så nu blire sängposition! night night!

kvällsfilosofi

tänk er 5 mjölkpaket, det är ju 5 kilo. det är ju rätt mycket att bära på egentligen. så mycket har jag gått ner i vikt insåg jag idag när jag ställde mig på vågen. jag är alltså 1 litet ynka men envist kilo ifrån min målvikt. inte har jag heller varit så duktig med varken träning eller kost på sistånde, har slarvat rätt bra, så jag vet egentligen inte hur jag har lyckats... men jag klagar inte! :D

tänkte komma igång med springandet idag, men jove fick mig att ta en promenad i solen istället. och tur var väll det. för sarah & tony som inte hade någe bättre för sig, och visste att jag tänkte dra spåret.. åkte dit. ställde sig i slutet, och väntade in mig. dom hade tänkt ge mig en hjärtattack genom att skrämma skiten ur mig. fina polare jag har må jag säga! men tji fick dom, där fick dom allt stå och vänta.. ;-]

det är tur man har softa grannar iallafall... vi brukar alltid hälsa glatt på varann, men mer än så blir det knappt eftersom dom har lite problem med svenskan. hursom så plingade dom på min dörr idag och överräckte varmt, nybakat bröd. nämen! tack! vad snällt! men, varför? men varför fick jag aldrig veta. som sagt, deras svenska är inte på topp. herregud vad snällt, jag vart helt rörd. att dom tänkte på lilla mig. tänk vad mycket ett glatt leende och ett hej kan göra... eller så kanske dom har förgiftat brödet. nää vilken elak tanke. jag tyckte verkligen att det var en urgullig gest ifrån dom! :-]

sådär, då har ni fått lite att läsa om ur mitt alldeles fabulösa liv! får ni en fabulös bild också, wöööwöö.


bajskorv

om olivolja är gjort utav oliver... vad är då babyolja gjort utav?

är lite uppe i varv känner jag, lite rastlös.. och då får jag ideér. imorgon blire nog ikea! ska ta bort allt lila i mitt vardagsrum och byta ut det mot vitt! går ju mot mörkare tider nu också så då tror jag man behöver lite ljust runtikring sig! 

.....

säger ju att jag är uppe i varv... började greja med annat och glömde bort att jag satt och skrev ett par rader, men nu är jag tillbaka! 2 timmar senare!

yeh! hej o hejdå!

wzup

nån som sett horton hears who? när borgmästaren får en bedövningsspruta i armen så den somnar, och så klämmer han den i dörren för den hänger bara efter honom och fladdrar. typ detta skedde för mig imorse..

hade antagligen legat på armen, när jag strax innan 7 vaknar med ett ryck och flyger upp ur sängen för jag trodde att jag hade försovit mig! och armen... aa, den bara hängde och dingla, haha!

men när jag kom så långt som in i badrummet så kom jag på att jag jobbar ju kväll idag.. phu. så det var bara för mig att slänga upp armen över axeln och gå och bädda ner den i sängen igen :-]

jaha.... känns som jag har as-mycket att berätta, men jag orkar inte.. :-P

funderar på att kolla efter en utomlandsresa till hösten/vintern. eftersom jag inte är särskillt nöjd över denna "sommar" som vi haft. snart kommer det nog vara höst året om, om det fortsätter såhär... brrrr.

bara för att mina kissar är så fruktansvärt charmiga och goa så får ni stå ut med bilder på de små liven, hihi ;-]


bla bla bla

då har man varit lite sjukskriven i 2 dagar nurå.. det krävs mycket för att jag ska sänka stoltheten och sjukskriva mig, så ni kan ju bara tänka er hur bra jag har mått. men nu är jag på g igen, och klättrar på väggarna utav rastlöshet gör jag också! funderar på att joina kissarna i deras kvälls-race..

men det är bra att dom busar av sig nu, så kanske de sover sen. tror dom ingick en pakt emot mig inatt, halv 4 var sista gången jag kollade på klockan och då hade jag varit uppe ett x antal gånger och hychat och pychat åt dem om att man leker inte tarzan i gardinen, man äter inte på sladdar, och man drar definitivt inte ut dom när matte kollar på film! jag sov länge idag, till 12tiden, vaknade inte ens utav att min mobil hade plingat. hua, livet som tvåbarns-morsa! :D

haha, jag har fan blivit en såndär kattkvinna. alla andra sitter och pratar om sina barn och karlar osv... och jag, ptja... det är ju jag och mina katter nu ;-]

btw, så äre Alle's 28års dag idag. hoppas att den firas med dunder och brak där uppe i himlen nu! fast det kan man väl lita på när Alle, Ralle och Matte är i farten ;-] fan vad jag saknar er grabbar.... jävla ni att inte finnas längre!!



sjukt att det snart gått 3 år sen du lämnade jordelivet. ibland känns det som igår..

RSS 2.0