Backstabbing

Det här med att bli huggen om och om igen i ryggen, det tar på en! Känns som att minsta lilla grej kan få min bägare att rinna över just nu.. Vad är det jag har gjort för att folk ska tro att mina känslor inte räknas? Känner mig så patetisk att jag ens bryr mig om det och tänker på det.. Måste få en vändning på saker och ting, nuuu! Och nej, jag är inte gjord utav stål som de flesta verkar tro..

Ska strax lägga mig i.. gissa.. jo, badet! Tadaa det var väll ovanligt? Hehe.. Sen ska jag upp på staden och greja lite! Blir till att krypa ner i sängen tidigt ikväll.. ska upp 6 imorgon bitti, usch! Så tidigt har jag inte gått upp på.. ja jag vet inte när! Ska bli intressant att se hur jag mår psykist och fysiskt imorgon.. för att vänt rätt på dygnet dom senaste dagarna kan jag bara säga såhär om; mission failed! Det ska hur som helst bli så jävla skönt att börja jobba igen! Japp, ni hörde rätt! Tänker aldrig mer vara arbetslös! Det har fan varit pinsamt att inte haft någe jobb.. och jag har banne mig gått mig själv på nerverna, haha! Jag förstår mig inte på folk som suttit utan jobb i fleeera månader, t.o.m år.. vad lider ni av?!

Förutom att börja jobba så längtar jag till helgen! Dels för att Hanabanana kommer hem till Örebro, och dels för att vi ska fira Elly som blir 23! Naa.. nu ringde Milla och störde mig, ska snacka lite skit med henne innan det är badtajm!

Slitaaaage

Slitage idag, men fan vad kul igår! Exakt en sådan kväll som behövdes!

Lite skrämande när jag stod utanför Klaras och väntade på att resten av ligan skulle komma ut, så kom en brud fram till mig och tycktes nästan känna mig. Hon berättade det ena och det andra om mig, vart jag bodde och såntdärnt.. Efter att hon lagt upp min livs historia vänder hon sig till en random snubbe och säger "du handlade på Willys igår!".. Öh? Sicken koll! Sjukt..

Ska strax träffa Millzors och hänga gäng och vara allmänt fräsiga..
Och ikväll blire filmkväll har jag hört rykten om!

Softarfredagen

Kom precis hem, har haft en riktig softarkväll! Hängt i gäng i Oxhagen och räddat världen mot Nazi Zombies i Call of Duty, haha man blir ju så besatt! Har svullat en massor också, uj uj hur ska detta sluta? Men å andra sidan så har vi ju kommit fram till att vi ska banne mig vara tjockast på stranden denna sommar! Störst, bäst och vackrast, hoho!

Börjar fan blir lite nervrig.. börjar nya jobbet på onsdag! Fast det jag är mest nervös över är hissfärden, haha! När jag var på intervju där och hade åkt upp en gång, och ner en gång, DÅ talar dom om för mig att hissen brukar stanna ibland.. brrr.. haha! Ähvafan, det ska bli riktigt nice att börja där.. ny miljö och nya ansikten!

Amenvafan.. nu blire gos i sängen! Har en massa ny tankade filmer, woho! Fan vad skönt.. en fredag där jag.. inte gjort ett skit på! Att bara vara är fan jädrans skönt! Men imorgon blire nog annat.. rykten om en utekväll med brudarna! Låter absolut inte helt fel!

Nu blire goooooos :D
 

Vad gör man?!

Happ! Så sitter man här, nyss utkommen ifrån duschen med pattarna i vädret! Fet beslutsångest har man också! Ska jag ut och svina ikväll eller inte? Känns som jag har överdrivet mycket energi i mig, såpass mycket att jag nästan blir trött av det, haha kokoo! Ja ne ja ne ja ne.. urgh vart ska jag göra av mig själv?!

Kanske ska börja med att klä på mig, gå ner och hänga tvätt och sen ta voff ut på en promenad och samtidigt förfriska hjärnan lite! Den som lever får se hur min kväll slutar..

Möllenö

Happ! Det var den helgen det! Nästan nyss hemkommen ifrån Bearstaugan, jädrans kul ikväll alltså! Och för att göra Putte lite glad så får jag väll göra lite reklam för Frankenstein som jobbar på Statoil vid Eurostop, tydligen en sevärdehet! Så åk dit och kolla på honom och ta ett kort eller nåt! Fan, min mage snackar fortfarande arabiska.. kanske borde ta och inspektera kylskåpet en gång till! Men naa jag orkar inte, min säng ser mycket roligare ut.. om det nu inte vore så att det ligger en Zebb och breder ut sig över hela.. så det får väll bli golvet för min del :P

Puss & Gonatt!

unz unz unz!

Här sitter man och äter resterna av chipsen som vi lämnade efter oss förut när vi kollade på film.. The Orphanage.. grymt bra, faktiskt! Var förbi Bow förut och fick en släng av nostalgi när vi kollade igenom Qlimax dvd:n! Ouff grr wraow! Var ganska ofattbart att veta att man själv faktiskt var där at the moment! Sinnessjukt, men fan, livet! Den världen är liiite ganska Mycket roligare än den vi lever i! Jag vart hur som helst tvärtaggad att dra hem en massa nya tunga låtar, så det är exakt det jag pysslar med just nu! Ska sätta dom i playlist och unza dom heela natten lång.. hur nice äre inte att somna till det, drömma om det, och vakna upp till det?!

Här får ni njuta lite och avundas av eventet! Kom ihåg, att jag var där, och inte niiii, haha! Tänk er fetaste trycket i 10 timmar non stop.. Det är vad jag kallar liiiivet!

Badabingbadaboom

Fan vad jag har städat och grejat idag! Kom hit och slicka på mina golv om ni vill! Så rent äre :D Känner mig helt slut nu, vekling som man är.. Ska strax lägga mig i ett varmt bad med massooor av skum i sin vanliga årdning, ansiktsmask och hårinpackning, jum jum det är grejer det!

Idag.. typ nu, är Jove och Stefan påväg till Thailand, jävla svin! Hur fan tror dom att det känns för mig? Bara ge sig av sådär, i 3 veckor! Nae men jag får väll gå här hemma och huttra då.. kul.. verkligen.. skitkul! Haha naa, jag får väll nöja mig med att sitta och drömma tillbaka, been there, done that! Huuu jag vill ocksåå..

Imorgon blire till att greja lite med Millzors.. hemlisar! Hoho vi har ju ett fyllebarn på torsdag.. Daaaannie.. ;)

RSS 2.0