Jävla nolla!

Ne vänta, du är inte en 0:a, du är en 0,0:a! Jag blir fan förbannad på folk som.. alltså.. ne jag vet fan inte vad jag ska skriva! Sånna som du! Det är inte jag som har problem, utan det är du! Och ännu en gång så har karlar tagit hem vinsten, grattis du har vunnit en fullkornslimpa! Tack för den..

Som plåster på mina sår så ska jag strax åka iväg och träffa min numera gaypolare Mr. Ralle, haha! Vi ska hyra 37 stycken filmer och sen svulla i oss 5 semlor var, minst!



uff uff..


Heeej och hååå

Uff uuuuff vad tjock jag känner mig nu! Vet inte hur mycket jag tryckt i mig idag och jag vill inte veta heller, haha! Jove ska alltid övergöda mig.. sen får jag ju skylla mig själv att jag inte kunde hålla mig borta ifrån chipsen när jag kom hem, höhö.. Måste fan ta och stila till mig lite snart.. jag som var så bannat duktig med både träning och mat förut.. Men.. vafan.. mjukporr.. det funkar ju det med!

Jag känner mig fortfarande lite sönderslagen sen igår.. överfallen av Matte och Ralle.. och Matte, han är ju fan inte nådig! Fick iallafall höra rykten idag om att bitmärket jag gjorde på honom är ganska stort, svullet och otroligt nice haha, raaabiees! Jag förstår inte varför folk älskar att bråkas med mig, jag kan sitta tyst och oskyldig i ett hörn, inte göra en fluga förnärd.. endå, ska folk jävlas.. Men det gööör inget.. vet att det är för att dom vill smygklämma på mina pattar och mitt taighta ass, haha!

Happ.. 20 i 3.. på natten.. Borde sova, men är inte sovnödig! Jag var det förut, men så tvärvände det, som vanligt! Jävla oflyt..

Vad händuurr!?

Ja det kan man ju fråga sig! Lördag! Och jag har noll koll! sämst ingen utav oss som har pengar heller.. vet fan inte riktigt vart dom tagit vägen, nån som veet? Naa jag tänkte väll det.. vi får väll ställa oss på gatan och sälja lemonad kanske, eller inte.. blir nog soft-style ikväll.. orkar inget annat.. eller jo, klart jag gör.. om en sväng! känner mig lite kickflippad idag.. men det gör inget, för jag är glad endå :D


Tuuttaaar

Den där tutt-låten sätter sig verkligen på hjärnan, uff uuuff!

Vill ni höra om min otroligt händelserika dag..? okirå! Gjorde nadas, nadas, sen nadas! Tillslut drog jag och träffade Dannie och Milla som var allmänt slaka i tassen idag.. Tröttnade på dom och drog med mig Bosse till MAX så att han fick tjocka på sig lite! Efter det kickade jag hans arsle i biljard.. som vanligt! Sen gled vi till el Stefanowitch och kollade porr..

Borde slagga nu.. har lovat att vara en duktig kicka till mamma imorgon och leka taxi.. sen måste jag upp på stan och fixa lite grejer! Från att ha varit astaggad på att styra upp saker och ting så känner jag mig helt plötsligt helt avsugen.. så jävla dryyygt!

Alla Hjärtans Dag!

Idag ska man tydligen vara snäll och kärleksfull.. men, det är jag väll jämt? :D Hoppas ni alla får en bra dag, och inte ligger hemma och tycker synd om er själva för att ni inte har någon bredvid er sida, MEN, sluta gnäll så förjävligt! Kolla runt omkring er istället, och inse att ni är inte ensama!



Mamma & Pappa



Familjen



Pälsklingarna



Några utav vännerna

En vän till mig sa för någon dag sen att alla vi som är tragiska singlar ska ut och festa! Jag vill bara påpeka att jag är inte tragisk bara för att jag är singel, jag trivs förbannat bra med det just nu! Jag var en gång tragisk, och det var när jag på Alla Hjärtans Dag satt i ett förhållande, som bara gjorde mig illa.. DET är tragiskt.

Vafan gör jag vaken nu?

Ja det kan man ju undra! Men det är ju inget ovanligt att jag är vaken tokiga tider och sover helt åt helvete.. Sitter här och dricker oboy och lyssnar på.. Britney Spears! Det är okej att vara gay ibland.. denna kvinna har fått en inte allt för cool stämpel utav mig, men sjunga, det kan hon banne mig! Hennes röst är ju dunderskön! Och nu har jag fan fastnat för Out From Under..  Vet inte vad det är med mig, men.. jag har.. nej vafan ska jag förklara mig för!? Kan man få ha pms ifred ELLER!?!?!

Neherruuu! Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på Jerry Springer.. trailor-trash-hoes, det är grejer det! Försöka sova kanske också.. måste ju orka med att fira Jove som ska bli kärring och få hängpattar imorgon, hihi :D

Gonatt

Full rulle ner för en kulle

Hoho vad roligt jag haft idag! Var iväg med lirarna till Ånnabodabacken och stylade lite! Vi blev som barn på nytt skulle man kunna säga! Hittade dessutom en gummibåt som vi drog ner för backen med samtidigt som vi utförde kama suttra övningar, typ, haha ni skulle ha sett! En sak jag insåg iallafall, är att jag är fan inte Stålmannen längre.. känns som att det skulle vara jädrans skönt om nån hoppade på min rygg och knäckte rätt den, haha.. uff uff!

Dagens vurpa/vurpor: Hanna, årets födelsedagspresent till henne blir nog en rumpkudde.
Dagens running-man: Dannie, som flyger av sitt vrålåk och springer hejdlöst resten av vägen ner för backen.
Dagens glidare: Milla, när vi hade paus på Statoil och hon bokstavligt talat gliiiider in.
Dagens Mc Guyver: Bosse, måste jag säga nåt..?

.. och jag själv har som vanligt hållt mig i skinnet ;)

   

Nu blire skummis-bad-tajm!

Livet!

Gissa vart mina polare befinner sig nu? Jo, på kryssning och festar hjärndöd! Och gissa vart jag befinner mig? Jo, hemma, i min morgonrock, omringad av snorpapper! Hade snor varit nånting man hade nytta utav så hade jag fan sänt iväg flera tunnor utav det till barnen i Afrika! Känns så sämst.. jag som hade sett fram emot den här kryssningen! Men men, what to do? Får väll hoppas att gänget har sjukt kul iallafall!

Har iallafall lyckats göra en god gärning idag, när jag imorse fick dra mig upp ur sängen för att åka iväg och hämta en viss Ralle som var utelåst ifrån sin lägenhet, sicken jävla tur att jag finns! så slapp han sova i trapphuset!

Nejfan, nu orkar jag inte sitta här och berätta om mina exklusiva bravader som jag varit med om idag...................................

Nu ska jag festa till det lite på en chebaboloba, och sen en tårtbit som pappsen snodde med sig ifrån syrran, vars ungar som fyller år, vilket jag givetvis också missade på grund av mina jävla bacilusker! Ja, jag tycker mindre om livet idag.

En fråga bara.. Varför tittar man oftast i pappret efter att man har snytit sig? Vad förväntar man sig egentligen? Att man snytit ur sig en rosa ponny eller vadå? Over & Out

Yo hoe let´s go!

Ja här sitter man i soffan hemma hos Jc och har det soft medans de andra städar, rensar, konkar och har sig! Jag vart medtvingad på det förut, men jag slog mig fri! Har dessutom kännt mig lite off the road idag.. vaknade imorse av att jag mådde illa som fan, kröp iväg till toaletten för att kräkas med då höll jag på att svimma istället, flimmer för ögonen, kallsvettig och hjärtat pumpandes i 180, livet!

Imorgon ska jag banne mig locka fram den vuxna kvinnan i mig och styra upp lite saker i mitt liv, skulle gjort det för länge sen men varför stressa? Jag har inte bråttom nånstanns..

Nefan, nu ska jag väll kanske hjälpa dom små liven lite så att det blir klart nån gång! Ska tydligen till Oxhagen sen och greja ännu mer.. Tjingepling!

Jajjemen!

Ujujuj vad duktig jag varit idag! 4 toasts av 5, superkul!

Tvingade mig själv upp ur sängen jätte-tidigt.. tränade arslet av mig (aa nästan bokstavligt talat, det man inte vill ska försvinna på en försvinner..) sen tvättade jag och hade mig, och sen hurtade jag ännu mera! Drog med mig min trogne kompanjon Zebb runt spåret! Efter det var jag redo att självdö.. men ickerå! Jag drog hem till Jove och lattjade lite med henne och dom andra mongona! Lirade pangpang-spel tills fingrarna började göra ont.. får fan börja stretcha dom efter att man kört, haha! Och så gjorde Jag & Jc tacos som vi bjöd dom andra tjockisarna på! Superkul!

Juste, HIV har ju tydligen kommit till våran vackra stad! Det var ju nästan väntat.. sägs att det är bl.a en grabb i ungdomens år som går och sprider runt det.. fan vad äckligt! Och så sätter han på nån, som sätter på en annan, som sätter på en tredje, sen äre några som kör en orgie och vips! så kommer ju fan hela Örebro ha det! Nästa gång jag ska slå gnistor i sänghalmen så ska fan hela jag krypa in i en kondom.. Eller så blir jag helt enkelt nunna, så från och med nu kan ni kalla mig för Syster Lollo. Skulle jag gissa på att nån har det som jag vet vem det är, så äre en viss trailor-trash-hoe som sätter på allt och alla, och delikatessen är hennes polares pojkvänner! Borde fan sätta henne på en öde ö.. men först, rädda alla gorillor därifrån.. för vem fan vet vad hon skulle kunna göra med dom!

 

Ah well.. Hörde rykten om att det blir kvartsamtal oss kvinnor emellan imorgon, var ett tag sen vi hookade upp och snackade skit så vi får väll se om det hänt någe nytt, spännande, snuskigt eller nåt den senaste tiden.. Sen vore det nog himlans bra om jag gjorde lite nytta här runtikring också och visar att jag kan ta lite ansvar.. men fan, vad avsugen jag känner mig på det! Nu ska jag iallafall ta och krypa ner i sängen bredvid nusse som ligger och nussar.. åååh nuussseeerååå! hihi

Bjäbb Bjäbb

Jag har visst tappat stinget lite när det gäller det här att blogga.. å andra sidan så har jag väll inte så mycket intressant att dela med mig om, eller jo, klart jag har, men inget ni får veta, hihi! Fördriver dagarna mest med att bara softa omkring.. eller rajraja.. eller hänga i gäng.. aa livet!

Naa I give up! Jag har fan brainfreeze.. ska göra mig ett glas oboy, det är grejer det vill jag lova! Uff uff..

RSS 2.0