party party!

blubb blubb... blubb.
 
tristessen äter upp mig inifrån. tröttheten också. det är sånahär stunder som man blir cp på sig själv!
 
efter jobbet idag så kände jag att jag ska banne mig bara åka hem och inte göra ett skit, nu har jag gjort det. i cirka 15 minuter...
 
ska jobba långpass imorgon så jag kan ju inte dra ut och rajja denna underbara lördag. men vad gör alla ikväll..? skulle jag sätta mig i bilen och åka enda ut till jove på landet så skulle jag tillsammans med min trötthet vara en trafikfara. och elly nussar med sin karl. hanna ska åka och garva åt björn gustafsson. monica är på bio. dannie är på ikea. och milla föder barn...
 
jag skulle nästan hellre föda barn än att ha domhär myrkrypen i kroppen.
 
jag kanske skulle rensa garderoben?
 
......
 
nämen fyfan! rensa garderoben? en lördag! det är ju nästan dödsstraff på det!
 
 
jag är farligt sugen på en ben&jerry's. äre värt? jag har lagt på mig så jädrans mycket vinterhull. men jag har kommit på en ny skön bortförklaring näre känns som värst och man sitter och moffar i sig kalorier, fett och socker... jag håller på att ladda upp inför träningen. fläsket ska omvandlas till muskler. så gör iallafall ufc-grabbarna!
 

wräääh

herregud det finns inget stopp i min mage! jag bara äter och äter och äter, och vilka jädrans cravings jag har haft idag! var tvungen att åka och handla förut för jag var så jävla sugen på avokado! jag köpte 3, efter en halv var jag nöjd. nu vill jag ha saltgurka istället! nu drar säkert ni era förhastade slutsatser, gör inte det, jag är kvinna. vi är sånahär ibland!
 
uff vad jag längtar tills snön är borta så det är fritt fram att börja dra spåret! träna upp sig lite! nu blir man bara depp av att se sig själv i spegeln... Prövade ju på poledance i Lördags på dansinstitutet. funderar faktiskt på att kanske börja på det, för satan vilken träningsvärk man fick utav det, värre än ett styrketräningspass! och sen vare ju ruskigt kul också!
 
näe, dags att krypa ner i sängen, kanske kolla Django till och med! men först, en liten bild från igår för att skryta med att jag var och såg Petter! yumie yumie!
 

doink!

plötsligt kommer det som en jävla käftsmäll...
när man minst anar det så rivs det lilla kaoset upp som man så fint vikt undan. denna jävla struggle, till att hålla modet och humöret uppe. till att okontrollerat börja gråta bara för att man råkade se en bild på honom... det är för många känslor, för att orka hantera dom på en och samma gång. det sjuka är att dethär är inte första gången ens hjärta och själ har blivit misshandlat på dethär sättet. fan ta döden. men det är så det känns, det gör ont inombords. det är bara att härda ut... så kommer det att bli bättre sen.
 
 
tänk er känslan, att gå och lägga dig sängen som ni en gång hade ihop. du tar fram din mobil och kollar igenom bilder, och stannar upp på bilden ifrån begravningen. kistan. du ligger på det som en gång var hans plats och sida i sängen, medans han ligger i dendär vita jävla kistan på bilden.....

heartyday!

härmed kan ni kalla mig för the independent woman! har idag gjort rent avloppet. har aldrig gjort det förut, utan det har jag överlåtit till karlar. men idag efter att jag dragit upp en hel bäver (mitt förfallna hår) ur avloppet så insåg jag att då klarar jag nog det mesta här i livet! who needs a man? fast dom är ju rätt bra att ha när man inte får upp gurkburkar!
 
ajust, idag äre alla hjärtans dag. det har man ju inte direkt gått miste om vart man än har vänt sig... rosafluff och heartylove överallt! själv har jag städat! fy fan jag har slitit som ett djur! och bara för att känna mig extra överproduktiv idag så gjorde jag också citron- och chokladmuffins strl. extra large deluxe! sen tryckte jag ner dom i påsar och åkte hem till mamma & pappa med dom! och passande nog så dök jag upp precis när päronen skulle mysa ner sig i soffan och äta kräftor! -todeloo! men vafan dom fick ju alla mina muffins!
 
 
Ps. på lördag äre jove's 25års dag heuaheuaheua ;D

pikaboo!

jag mår inte bra utav vintern... tycker jag borde få en remiss ifrån doktorn att jag måste åka utomlands.
 
har nyss styrt mina naglar i färg och blingbling så jag skyller på att jag måste skriva en rad eller 7 här medans jag väntar på att de torkar! har tänkt på en grej, eller två till och med! när man precis målat naglarna, äre bara jag som får tics och stöter in i allt möjligt med dom? och fundering nummer två; äre bara jag som får kliii överallt när naglarna är färdigfixade och otorkade?
 
hursom, ikväll har jag beställt gourmémiddag hemma hos päronen! -heej mamma! du jag tänkte att vi kunde hänga lite ikväll? du lagar mat, och så kommer jag vid 6tiden!
 
och imorgon blire kalas! syrran tyckte att hon var smart att tajma in alla ungar i samma månad, men tror nog hon börjar ångra sig när di små liven kommer in i tonåren och ska ha det exklusivaste och dyraste! Lollo - se & lär.
 
på kvällen... hm... kanske lite rajraj!
 
btw, så har jag fått förfrågan om att man vill se mina tissars storlek i jämförelse med något.. så jag tog mig själv som jämförelse. och det ska jag säga er, att det var fan inte det lättaste att hålla i båda på en och samma gång! här är dom iallafall, 9 månader.
 
 
roscoe är mycket större än lilla bonnie, så han kommer nog att bli en riktig bjässe! fint att colaburken stod ivägen, men får väl låtsas att det är smygreklam.
 

RSS 2.0