homemakeover

har haft en alldeles fantastiskt strålande dag idag! tror minsan det är mamma som får stå för det! :D vi har traskat runt och inhandlat diverse grejer till mitt hem, sen åkte vi hit och stylade till det lite! så nu ser lyan redigt trivsam ut! den där mamsen är allt bra att ha hon! :D




det är här vi hänger!



bokhylla och vovve-hörna!



ser liiite hemtrevligare ut i mitt kök!



t.o.m ballen fick lite styling!

naa nu ska jag strax slagga.. redigt trött efter att gått upp 6 imorse och jobbat, sedan fixat och donat och haft sig! jag är fan värd min säng nu! plus att jobbet väntar på mig imorgon med :)

Jag skulle gå och lägga mig..

..så jag skulle bara stänga av datorn. och vad händer? jo, jag fastnar! ovanligt? nope!

hade nyss ett trevligt besök utav Monica här, satt ute på ballen och sniffade på denna ljuva sommarkväll och enbart snackade en massa skit!

uff borde seriöst gå och lägga mig nu nu nuuu! men jag har ingen som helst lust! helt fuckingunbelivable är jag! igår vart det för sent, så imorse var jag en redig trafikfara som susade till jobbet! ser ni en svart eclipse på vägen sisådär en halv 7 på morgonen så håll avstånd.

näe, ska nog ta mig en kopp av mitt nyinförskaffade te. kvällsro heter det, ett speciellts sorts te som ger just.. aa kvällsro. clevert! erkänn nördig man ääär haha! men man blir ju lugn och trött och soft och såntdärnt utav det, ett lite bättre alternativ än att sätta sig och röka en feting!

imorgon äre midsommar. det enda jag vet att jag ska göra är att efter jobbet åka hem till la familia och äta gottegottgott! resten är ett mysterium.. verkar som om ingen har några större planer av oss som blir kvar här hemma i staden! vi får la se hur det blir..

naa! nu får jag ge mig! sängen, yes. sova, jupp. 


jabbadabbadoo

det är typ nu jag borde ta mitt förnuft till fånga och gå och lägga mig. man kan inte ha mig i möblerade rum när tröttheten har slagit till!

har jobbat fett hårt idag! nooot! fick i uppdrag att sitta ute i solen med de boende och äta saft och dricka kakor..

har även varit på 25års-partaj idag för våran kära Johanna!

en svängom i rampljuset! wööwöö!



tröttsammaste inlägget...
tror jag ger upp! blir soffhäng nu istället, mmm..


hej, IGEN!

mina bestyr vart klara redan kl. 14.00 idag. sen dess har jag suttit och funderat på vad jag ska äta (klockan är nu 19.38) jag funderade så mycket och kom ingen vart att min mage började protestera! skärp dig lollo, ge mig maaat bruschaaan! så det var bara att krypa iväg till köket med magknip och göra.. ptja, nudlar funkar ju alltid.
men jag behöver fortfarande nånting rejälare! men vadå? hela frysen är ju fullproppad med både hamburgare, pyttipanna, vårrullar och bacon.. Här har vi ett praktexemplar på dagens i-landsproblem! beslutsångest. skärp mig.


imorgon startar mitt jobba-bort-det-lilla-arsle-jag-har-schema! nej nej, inte träning, utan jobb, arbete, wöörk. äntligen schema! äntligen kan jag planera dom lediga dagarna som jag knappt kommer att ha! känns faktiskt ypperligt bra!

hursom, hungrig eller ej, beslutångest eller inte, liten eller stor häck.. så är jag endå en mycket lyckligt lottad tjej!



back in orebronx

jovisst, sitter hemma hos pappa nu som så snällt kom och hämtade mig på stationen imorse.. Uff jag har hur mycket som helst att göra idag känns det som! Jag som helst av allt skulle vilja lägga mig och sova en stund.

Kan inte riktigt påstå att man känner sig utvilad efter en natt på natt-tåget, 6 okända människor i samma hytt, smala sängar så man rör sig inte så mycket under nattens gång och får både liggsår och nackspärr, Plus! det värsta! filtarna är för små! vafasen!? så man får typ korva ihop sig i den smala sängen så arslet hänger ut över kanten för att man ska kunna få tiltis över hela kroppen. fast det var nog värre för två av de andra tjejerna i kupén..

1.80-tjej: Jag måste bara fråga, hur lång är du? Inte ofta jag träffar en tjej som är nästan lika lång som jag! 
1.82-tjej: 1.82! 
Jag: ÄNTLIGEN får jag känna mig lite kort för en gångs skull! 

Ja alltså när jag stod bredvid dom två, med mina ynka 1.77 meter, jag kände mig som.. som.. att jag hade krympt i tvätten! Kul att se saker ifrån en annan synvinkel! superkul!

Ska väll strax ta tag i dagens bestyr.. åka till willys och handla.. sen kolla om det finns någon ledig tvätt-tid idag. 

ooojust! har ju fått nya golv i hall och kök.. ska bli spännande och se hur det blev! jag valde dom som var minst fulast kan man väll säga.. jag kan inte direkt påstå att öbo har bra smak.

aawell, det är dags att bege sig! adjökens!



utforskar norrland

yepp yepp! jävla kusligt det där med att det Aldrig blir mörkt här uppe på sommaren, vilken tid på dygnet det än är. Man tittar ut innan man ska gå och lägga sig vid kanske en 1 på natten, så ser det ut som att det är dag där ute! Mycket märkligt!

Igår var vi och traskade omkring uppe vid Storforsen. Jag har faktiskt aldrig sett en så stor fors förut! Tänk er, City-girl klättra omkring ute i naturen bland skog och stenar och kottar och bär.. hihi!

Sitter nu och väntar på att Sebbe ska bli klar i badrummet som han ockuperat, sen ska jag duscha! sedan far vi iväg till stugan och övernattar där en svängom :)

justfan, såg en film igår.. Hachiko - A dogs story, fybubblan sicken fin film. och sorglig! huuuuuu... :s SE DEN!

Lollo: Jag blir ju BLÖT!!
Sebbe: Lollo.. du står i duschen..

Haha, Sebbe har sagt att han borde börja blogga om att leva tillsammans med mig.

Lollo: Imorgon skulle det komma några Öbo-nissar och mäta min bak...
Sebbe: eh, bakbord hoppas jag?

Roligaste igår natt tror jag det var.. när jag började uffa och andas konstigt i sömnen. Så sebbe väcker mig.. jag hade en mardröm :/ Seeen, en stund senare när jag somnar om, då ligger jag och skrattar i sömnen, haha :D Sebbe kan ju fan aldrig nånsin ha det tråkigt med mig haha :D

nepp, nu ska jag sparka in dörren till badrummet, för nu äre fan min tur!

okej!?

vart tog min ork vägen..? hamnade med arselt här nu efter att ha sprungit runt och fixat och donat! skulle lätt kunna lägga mig och sova en sväng, men icke! bättre jag är trött så jag somnar och sover igenom hela natten på tåget..

fick banne mig ingen bra start på denna dag idag! skulle flytta ut köksbordet in till vardagsrummet så att de kan komma och lägga nytt golv imorgon. men satans jävla bord! det saknades typ 3 millimeter så hade bordet kunnat kommit igenom dörren. så jag slet, och vände och vred och frustrationen vart större och svetten började rinna, så duschen jag precis kommit ur ifrån var ju.. onödig. åååh så arg jag vaaar! och blodsockret föll rakt ner också så jag vart helt darrig och snurrig och vart tvungen att klunka i mig ett glas med oboy omedelbums! sen vart det till att välja mellan att slänga ut bordet genom fönstret eller att skruva bort benen, det vart alternativ 2. otroligt lycklig var jag. haha jag borde börja softa lite känner jag!

nej nu ringde malle och ville komma förbi en sväng, så nu ska jag sätta på kaffet åt na!

nu äre slut..

..på denna helg!

har haft det jädrans trivsamt faktiskt! igår vare soffmys, filmer och massa gott med tjejorna!

fick även ett schysst samtal av syrran som börjat på ett nytt jobb som efterlyser lite personliga assistenter. då tänkte hon på mig och mina meriter och tyckte att jag passade som handen i handsken för detta! och jag säger banne mig inte emot! exakt vad jag behöver! jag har ju hela tiden varit inställd på att nu efter sommaren när mitt schema tar slut så måste jag styra ett till jobb för att få det ekonomiska att gå ihop. uj uj, sicket flyt jag har jämt.. ;)

idag har jag tvättelitvättat! sen kom mamma, pappa, brorsan & hans brud och hämtade upp mig, så åkte vi iväg och käkade på resturang!

och nu här hemma så introducerade jag mina fossingar för mina nyinköpta inlines!

känns så härligt! att sakta men säkert få känna sig levande igen! förra sommaren hade jag ju världens oflyt! först kom det ju en bil i alldeles för hög fart, fullproppad med trailor-trash-incest-zigenare och kraschade in i bilen som jag satt i! pang poff det var min rygg det, som jag haft problem med sen jag var 16, men skadan förvärrades garanterat mycket mer efter detta.. livsgnistan har väll inte riktigt varit på topp det senaste året p.gr. av detta, eftersom jag inte kunnat.. leva.. ordentligt.

aa, back on track, förra sommaren, pajade ryggen.. och som topp på det hela så slajzade jag ju upp min fot också så den vart inflamerad och jag fick hoppa runt på kryckor :D

hursom, efter många läkarbesök och behandlingar osv osv så är jag på G nu! tror jag! hoppas jag! känns det som! :D ska ta igen all basket och inlinesåkning som jag missade förra sommaren, ja det ska jaaaag :D

nej nu ska jag packa lite grann! drar till norrland imorgon och blir kvar där tills nästa måndag! heppåré!


kort sumering av de senaste dagarna:

Basket



(observera koncentrationen inom mig som visar sig genom ett schysst underbett)

Bad



(kasta pinne, hämta pinne, kasta pinne, hämta pinne.....)


cp-uttråkad . . .

det är ju inte allt för ovanligt att jag sitter och beklagar mig om att jag är uttråkad och trött på livet när jag sitter här och skriver, men, hade jag varit fullt upptagen med diverse roliga ting så hade jag knappast suttit här.. katsching!

lördag idag och folk är upptagna med sitt i sin vanliga ordning. varit så uttråkad att jag till och med ringde mamma & pappa för o höra om de ville hitta på någe lajbans med mig, men ne, det var också upptagna med sitt. såklart!

men sen började jag se ljuset i tunneln igen, när Sebbe hörde av sig. vi bänkade oss framför varsin webcam och lekte kurragömma.. haha aa! vi är cp :D

jag undrar hur många som mår bra idag.. ja det var ju studenten igår. det var nog den roligaste dagen i hela mitt liv, när jag tog den. men fan sicket slitage man var.. haha :D igår tog ju Marcost den, så det vart ju till att fira honom en svängom!

nefytusan jag behagar inte sitta här längre, så nu blire till att styra pasta & pasta-sås a la Louloou!


I'm feeling hot, hot, hot!

phuu vad varmt det är idag! satt nyss och glassa ute i solen tills tuttsvetten vart för mycket för mig!

snart kommer Milla hit, då ska jag bjussa på Lollo a la gourmé middag! Potatisgratäng och kassler, ska bli gott! Roligare att styra krubb när man får bjuda, och jag är förbannat trött på mackor och panpizza haha :D

åh imorgon ska min lilla nusse till vetrinären.. hans mun som krånglar igen. Jag kommer vara så blödig och nervös i mitt lilla matte-hjärta när han ska sövas och ha sig! :\



I stepped on a corn flake, now I'm a cereal killer

RSS 2.0