Morr!

Jag borde sova nu. Ska upp klockan 6 imorgon, jobbar till 11, hur ovärt känns inte det? VA!? Jag är inte sovnödig!

Efter jobbet ska jag och Milla sprätta pengar hade vi tänkt! Jag vill ha nya pjux! :D


Idag beställde jag tid till min tatuering, i April! Shit det är ju långt som aset tills dess! Vem vet vad som kan ha hänt tills dess, jag kanske har amputerat benet då, ovärt! Nej sånt ska man inte skämta om, vad misslyckad jag känner mig nu.

Idag har jag banne mig bara hängt i gäng! Det var ballt! Besökt en sexbutik med Jackie. Spelat Bazz med Dannie & Jc. Lirat pangpang spel inne på Videobiljarden med Dannie medans de andra blev brända kräftor. Legat på Dannies soffa med Milla och svullat chips. Hängt lite hemma hos Emma och kollat Scrubs. Och sista anhalten var utanför Joves place, med en cigg. Ja, en cigg. Jag känner mig hur dålig som helst! Sämst!

Man kan ju se statistik på hur många som läser ens blogg varje dag, himlans festligt att så många verkar gilla min. Eller ja, gilla och gilla. Finns nog en och annan som ska gå emot strömmen och hata den. Men den personen är nog bara avundsjuk på mig för att jag är så bannat råball! Haha :P


Nee.. Nu blir det bums i säng, pilla lite på mig själv eller nåt!

Hihi :)

Jag borde ta tag i mitt liv! Jag tror kanske att jag ska pierca tragus imorgon till att börja med! Woosha!

Mamma: IRONI, har du hört talas om det?
Jag: Ironin är död, vill du göra den sällskap?
Jag tror min mamma älskar mig.. ;)

Fredagen var helt okej! Men föör mycket folk på Klaras, ett skepp kommer lastat med packade sillar! Lördagen var schysst! Dj La Fleur, tung brud och grym musik! Jag stortrivdes!

image11

Nu ska jag krubba! Tjingepling darlings!

Ugh ugh!

Wohooo! Den galna mini människan har vaknat till liv inom mig! Lite ny frän adrenalin pumpande musik gör suuusen!

Lön! Underbart! Faast jag är lite besviken faktiskt. Jag har slitit häcken av mig, även på julafton och nyårsafton, så jag förväntade mig faktiskt lite mer än vad jag fick. Tur att man bor hemma och får maten serverad iallafall, så pengarna jag tjänar lever jag loppan för! Funderar på om jag ska åka upp på stan imorgon med min sjöjungfru och snacka med tatueraren och beställa en tid. Låter strålande!

Jag måste börja hurta och springa igen känner jag, få kroppen i trim igen, nu är den typ.. mjuk-porr, haha!

Dag 5: Mitt cigg-paket ligger fortfarande orört ;) Får se hur det går imorgon, ska ju ut och svina lite! Jag ser banne mig fram emot det, det var ett tag sen! Härligt att festa till och dricka lite bara för att jag känner för det, inte för att det måste göras för att det är helg och alla andra gör det.. Kan nog bara bli kul imorgon :D

Jag är så himlans snäll, så nu kanske jag faktiskt blir något mer än en amöba i mitt nästa liv.. haha! Som pappa Lurch brukar säga och även sa idag att min godhet och ärlighet gränsar till dumhet! Den du! :)

Justja! Drog med mig mamma till IKEA igår gjorde jag! Jag hade visst mer pengar kvar än vad jag trodde, haha! Himlans festligt, så det vart lite mer än bara en ny sminkhylla inköpt! Jätte stilat! :D Bra tidsfördriv igår att skruva möbler och fixa och dona, jag var för upptagen för att ens hinna tänka på att jag hade sug efter en cigg.. Jag måste sysselsätta mig Nu känner jag. Men med VAD?! Klockan 1 på natten..? Kanske ska dra fram penslarna och måla lite tavlor.. Hur skillat lät inte det där? Haha ;)

Måste bara tillägga att.. jag saknar mina vänner! Jag har inte hängt med någon på en hel vecka. Knappt ens pratat med någon.. Milla.. jag saknar när du kommer hem till mig med mat. Jove.. Jag saknar när du leker grottmongo. Hanna.. ta ditt pick och pack och kom tillbaka hem till Örebro igen! Och faan vad jag saknar cigg. Men jag saknar inte att vara blond iallafall, haha..

     

Sämst är dethär!

Jag klättrar på väggarna! Jag har inte varit utanför dörren på flera dagar. Jag har inte träffat någon mer än mamma, pappa och min äldsta brorsa på sistånde. Jag har tydligen slutat röka också, det är ju i och för sig jädrans positivt! Får vi se om jag är kapabel nog till att hålla mig till det också! Uscha vilka grymheter man utsätter sig själv för, man skulle egentligen lika gärna kunna köra rysk roulette och suga av en AK5:a..

Imorgon ska jag, med eller utan halsmandlar, åka ut till IKEA hade jag tänkt! Jag ska införskaffa mig en ny sminkhylla, den jag har nu är för liten och jag tycker det ser en aning skabbigt ut när allt det överflödiga ligger på min fönsterbräda.. Hoppas jag får med mig någon vän, alla verkar ju ha tagit sig själva i kragen nu för dagarna och skaffat sig jobb och såntdärnt..

Kom på att det snöade ju för nån dag sen! Varför?! Vad hääänder?! Moderjord den subban borde sluta upp med sina humörsvängningar! Jag vill ha sommar och sol och kort kort kjoool!

image3

Peace Out!

Halsfluss :(

Skjut mig nån? En sån jävla smärta! Det blir inga stora sattser svalda här inte.. Ett litet försök till att vara rolig, men jag känner mig ganska misslyckad, så ni får ha lite överseende med mitt tillstånd. Jag har inte ätit på 2 dygn, inte sovit något vidare bra heller, jag har mest gråtit bort tiden.. Jag har ont i hela jävla kroppen, och så kan jag inte prata. Jättejobbigt är det! För tillfället mår jag faktiskt lite bättre, pillerproppad är jag! Himlans lustig värld jag är i just nu.. kom och hälsa på? haha!

Vad händer i veckan då? Om jag minns rätt så är det måndag idag. I och för sig är klockan över 12 så det kan mycket möjligt vara tisdag också, eller onsdag.. skit samma! Jag vet inte vad som händer, bli frisk! På fredag ska jag till Klaras iallafall. Ska kolla på när min kära väninna Dannie står på scen och pratar och visar alla möjliga sexleksaks produkter, haha! Tung är hon! Sen på Lördagen tror jag minsan det kanske lutar lite åt Frimis, Dj Les Fleur från Berlin kommer dit, låter himlans skillat, så det kan man ju inte missa!

Jag tror jag ska dra ner lite filmer nu, så att jag har något att sysselsätta mig med denna natt. Någon som har något förslag på någon ROLIG film?


Absofuckinglutely

Det här med bloggande är rätt kul faktiskt :)

Klockan är snart 5 på morgonen och här sitter jag och dricker te, halsont och febran har smygit sig på mig, inte coolt! Sämst är det.. :(

Var och tränade med Milla igår på gymmet, himlans trevligt! Men jag tror nog inte att jag ska gå efter hennes schema nästa gång, hehe, klenis ;) Efter det drog vi hit och stylade oss lite sen drog vi till MM och träffade Jove & Emma! Det var också himlans trevligt! Sen blev det MAX så att de fick fylle äta lite, jätte lajbans sak man fick i Maxboxen den här gången, haha! Så barnsliga vi är :D

Imorgon ska jag bara ligga under täcket hela dagen känner jag, det är minsan mest syndast om mig i hela världen just nu! Sen ska jag vara frisk på Fredag, för då ska jag till Makeup Store och bli stylad och få grejer, bara för att jag är bäst! Och bara för att mina tjejor tycker om mig så himlans mycket att de unnade mig 600 spänn där som 20-års present :D För bra är ni!

Om man inte är sugen, är man avsugen då?

Supersize me!

Jag skulle inte ha ätit det där sista chipset! Idag har jag & Vicco bara varit onyttiga! Men det får man vara ibland tycker jag :) Solat har vi också gjort minsan! Och köpt fiskar! Malte, Tojan, Silvia & Brainiac fick dom heta. Och dom verkar komma bra överens med Lollo, Cp-Milla & Jove-snestjärt! Haha!

Jag blir så himlans barsk! Skulle lägga mig i ett varmt, härligt skumbad förut, och så kommer pappa och påpekar att han stängt av varmvattnet. Ååh i just det ögonblicket kände jag för att morda! Men ne, jag fick ta fram en påse att andas i och gå ner och sätta på varmvatten. Så nu sitter jag här.. i väntans tider. Jag kommer ju fan få hängpattar innan det blivit varmt!

o
l\_ o
)) \ Let´s pök ..
Aa det vore skönt men nu tycker jag att vi går istället!

Hallå där!

image2

Sådär kan man kort sammafatta min helg typ.. Värdelöst. Eller ja, det var väll rätt lajbans att sitta och spöa skiten ur Danny på tv-spel i ett par timmar igår kväll, hehe..

Nu snart ska jag ta min hund, sätta honom i min bil, sen åka iväg och gå en långpromenix någonstanns! Himlans härligt!

Jag har en AK47:a riktad mot din njure. Vill du ta en fika? :)

enjoy or destroy, your choice

Jag är himlans trött! Nyss hemkommen ifrån el Stockholmo.. Sitta och köra i flera timmar fram och tillbaka, i mörker, regn, halka och dimma gör en ju helt koko!  Att man varit uppe sen klockan 6 på morgonen och jobbat gjorde väll kanske inte saken bättre.. snaark.. But, I made it!

Undra vem min beundrare är som kommer och knackar på mitt fönster sent på kvällen? Sen när man tittar ut så är det ingen där.. Lustigt! Nästa gång ska jag vara beredd och springa ut med ett basebollsträ!

Nämen fyfan vad min säng ser inbjudande ut, ååh gosegos! Men först måste jag ta ut Zebb en snabbis!


image2

Alltså.. haha! :D



 


Sladdaråå!

Ojojoj, vad det snöar! Himlans trevligt! Jag är sådär lustigt trött så att jag knappt ens vet vart jag ska ta vägen, känner mig som ett fuckhead! Men så kan det gå när man inte kommer hem försän vid 8-tiden på morgonen, och sedan kommer det en viss pappa Lars vid 11 och petar på en och säger att vi ska iväg och greja.. uuh!

Folk undrar hur jag orkar vara nykter nästan jämt nu för dagarna, frågan är väll snarare hur folk orkar supa vid varje tillfälle som ges? Jag har iallafall kommit in i en period där jag tycker det är skönt att inte förtära alkohol varje helg, det blir ju dessutom roligare att festa till det lite om man gör det nån gång då och då och kanske när det händer någe speciellt. Jag följer ju gärna med ut på bravader och har minst lika kul för det! Jag tycker det är rätt lustigt att man ska behöva förklara sig om varför man inte dricker.. Men iallafall, fan vad pengarna inte tar slut lika fort nu för dagarna :D

Igår var jag iallafall med gänget på MM-baren, nykter ja. Och det var väll trevligt :) Sen drog jag hem till Palles nya lya och kollade på film, Torkel i knipa, mycket lustig rulle, haha! Sen när vi gick ut för att jag skulle bolma lite så var det snö, massor av snö, överallt! Poff liksom! Lattjo lajbans! :D Vid halv 4 drog jag mig hemåt men ringde Milla först och kollade så att hon levde, hon var på Norr med Jove så jag åkte dit och tänkte bara säga hej. Sämst är jag, vi hamnade hemma hos Matte helt plöstligt, och gjorde typ, ingenting. Eller ja, dom söp och mådde bra, haha! Vid 7 vart det frulle på Mc Donalds, sen sladdade jag hemåt. Sladdade bokstavligt talat!

Ne nu mina små raringar ska jag ta och krubba lite sen dra mig hem till Terrores, vi ska spela Mortal Combat och rädda världen! PussHej!

Jodeladelidehoo!

Nu grabbar och tjejer blir det snart tatuering av igen! En som jag har ritat själv. En sjöjungfru som jag ska ha på vaden och ner lite ut på foten :) Ska bara gå till någon skillad tatuerare som får finslipa den lite :) Sen när det är dags för gaddning ska jag släpa med mig Milla så att hon får sin gjord nångång också, den som hon fick utav oss brudar i födelsedagspresent, vilket var ett tag sen! haha!

Oj vad jag har jobbat på sistånde, tung är jag! Money money money ;) Skönt att vara ledig imorgon! Tänkte sova ut ordentligt då, men icke! Ska iväg med pappa och greja lite!

Himlans trött är jag! Steg upp klockan 6 imorse och sen iväg till jobbet.. Efter det åkte jag hem och somnade till lite på soffan och så helt plötsligt ifrån ingen stanns kommer mamma och slänger en pizza på mig, haha! Ja det var gott! Sen var jag på bio med Sofie :) Såg Förtrollad! Rätt kul film, men den rekomenderas nog mer till tjejer om jag ska vara ärlig. Efter det åkte jag hem till Jc och lattjade lite innan de tre lustigkurrarna skulle ut på krogen. Så jag och Jove åkte och köpte godis och en ny Wunderbaum, så nu gottar min bil lukt igen, haha!

Oj oj ojdå, värst vad klockan blivit mycket redan.. nu ska jag gå ut och ta mig en nattcigg och frysa arslet av mig, sen ska jag krypa ner i sängen! Night night!

Happy new year!

Jaha, då var det 2oo8 då..

Jobbade hela kvällen först, slutade halv 10. Efter det var det raka vägen hem för att styla mig, sen upp på stan och hänga gäng på Järntorget och kolla på fyverkerierna! Sen drog vi alla hem till Henke & Denise, och efter det vart Jag, Jove, Matte och Tony utelåsta, frös ballen av oss! Matte & Tony sysselsatte sig med att försöka skjuta upp raketer under kjolen på mig! Jag vart ganska barsk då, jädrans ungjävlar! Sedan kom Jove sladdandes med en rullator och skrek "såhär kan minsan inte kärringjävlarna göra!", och kaboom så voltade hon över rullatorn när hon körde på en trottoarkant. Sen tog jag med henne på en liten tripp när hon satt på den, kubbade mott ett par gupp och skriker "nu släpper jaaag!", sedan ångrade jag mig när jag såg henne flyga i slowmotion och landa pladask på gatan! Haha! Stackarn.. vad dum jag är! :D

Efter att väntat på taxi i kanske två timmar så kom vi tillslut hem! Jag och Milla försökte göra oss lustiga och bankade på dörren till Jove och Matte, när de väll öppnade stack vi fram ett förstoringsglas. "Tänkte att du kanske behövde denhär Jove, den har en lampa också!" Haha, stackars Matte råkar alltid ut för nåt :D Sen gick jag och Milla ut och sprang omkring i trädgården med tomtebloss, sedan bestämde vi oss för att ha spytävling, jag vann med 6-4 :D Haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid henne och kolla på porr! Gonatt!

RSS 2.0