tors dag

känns som att denhär dagen aldrig tar slut... inte i negativ bemärkelse, men jag har gjort så jädrans mycket idag!
 
var till neurologen imorse, fick ju remiss dit efter min yrsel och domingarna och allt vare nu var, hej o hå! så nu ska jag få min hjärna röntgad. tänk om dom hittar att jag är utvecklingsstörd..? och sen tänkte jag på en grej... det sägs ju att om man röntgar hjärnan så äre större chans att man kan få hjärncancer p.gr. utav strålningen... då måste man ju kolla upp sen om man har dragit på sig det också..? haha!
 
rotade nyss igenom mina gamla bikinisar, hittade minsan en som jag helt och hållet hade glömt bort! soft, slipper jag köpa en ny. sitter typ och myser lite för mig själv när jag tänker på att jag snart ska få komma iväg igen... till solen och värmen och allt som hör där till. jag är nästan lite avis på mig själv!
 
nepp, ett kliv mot sängen kanske... imorgon ska jag och morsan hurta i simbassängen. och sen bli lite polettnegers. night night!
 
mu?
 
 
 
 

why, oh why?

Fredag idag och jag har jobbat kväll. Jobbar sen långpass imorgon, så det måste bli att nanna kudden snart. Sämst! Alla verkar ju ha jättekul idag, och det verkar vara världens drag överallt! Och jag sitter här hemma och pumpar musik och känner mig jättetaggad och sugen på att dra ut! Jobbar hela nästa helg också.. såklart, bara för att saker och ting börjar kännas lite kul och spännande i livet, så skare bli blockat. Ne ska inte klaga, no money, no funny.

 

Men jag lovar! När jag har gjort klart dom här två helgerna, och är ledig och vill ut och studsa, då jobbar väl alla polare. Eller gullegullar hemma i soffan med sina pojkvänner. myz..


RSS 2.0