Uppe med tuppen!

Nu undrar väll ni om jag slagit i huvudet eller rökt för mycket braj, men så är inte fallet! Kände bara för att jag inte hade någon lust för att sova bort denna dag! Är inne på min andra maskin med tvätt, har bäddat rent, städat, käkat frulle, ska strax ut med Zebb och sen ska jag banne mig lägga mig i ett välförtjänt varmt bad, livet!

Imorgon är det nyår, och inget är planerat! As nice! Jag är ju bjuden på ett par fester, men vi får helt enkelt se vad som händer och vad jag har lust för! Har man inga förväntningar så kan det bara bli kul! ;)

Nu äre dags att tralla ut med Zebb! Får se, kanske ringer och terrar lite folk sen.. finns en möjlighet att jag vill inta staden idag och införskaffa mig lite extremt nödvändiga grejer, och då äre ju alltid kul att ha med sig någon lajbans lirare!


Slitage

Nu har festandet pågått i tre dagar så varför inte dra en fjärde! Det har fan varit highlife, vilt, brutalt, strålande! Förhoppningsvis blire det ikväll också! Klart det blir! Känner mig lite som ett fuckhead idag, var ju inte hemma försän vid halv 8 imorse.. ah well, ska väll strax köra extreme makeover och styla mig lite! Sen kommer Bosse & Hanna hit till att börja med, så ska Bosse även lära mig att mixa lite, weho!

Nu har ett X antal personer ringt och stört mig i mitt bloggande så nu har jag tappat tråden.. så jag ger upp! Cya!

Melly Chlistmas!

Vilken jädrans jul alltså! Menat positivt! För det första så vart den vit iallafall! Igår kändes det som att det var vår ute, och idag när man vaknade upp så pang poff så var det vitt ute! Nice!

Jag samlade även på mig lite vuxenpoäng idag när jag insåg att det är fan så mycket roligare att ge bort saker än att få! Eller ja, det är ju bannat kul att få också, men aa, you get it!

Sen tog jag dessutom på mig rollen att vara tomte! Fan jag borde börja extraknäcka på det där.. helt fantastisk var jag, och säkert den roligaste, gav alla ett skratt! Det är så jag göré.. :D

In på småtimmarna så åkte jag iväg och hängde lite i gäng med Jove & Stefan.. Förstår egentligen inte hur folk orkar dra sig ut på julaftonskvällen och festa arslena av sig efter all julmat, julstök, socialande med familj och släkt.. Jag kände mig helt slut och chill var det enda rätta!

Imorgon blire utgång iallafall.. Klaras! Var ett jädrans tag sen sist jag var där, men det kan ju bli kul! Shaka lite arsle :D




Sötaste Tomten! :)

Brainfreezeee

Aa det kan man ju säga! Känns som min hjärna frusit sönder utav kylan där ute, brrr!

Började min dag med att leta efter min mobil, lägger den alltid bredvid sängen, men idag låg den fan inte där.. plöjde igenom hela min säng för att hitta den.. men naa! Sen hittar jag den, under min madrass! Haha.. varför i helvete hade jag lagt den där? Kollade på missade samtal, aa jag förstår! Jobbet hade ringt tidigt som tusan imorse, och då äre ju såklart att man istället för att stänga av ljudet så pular man in den under madrassen, haha!

Åkte sen ut till flyget och blev serverad frukost utav Jove, hamburgetallrik! Sen åkte jag och Stefan upp på stan och grejade med lite hemlisar, hoho! Sen vart det samling hemma hos Jove, fick träffa Hanna som kommit hem över jul :D Idag har jag fan skrattat så mycket så man tycker nästan att jag borde ha ett sexpack på magen! Haha för festligt, jag blir så lycklig! :D

Nej, nu ska jag.. som om du bryr dig om vad jag ska göra nu!? Jo! Klart du gör, du läser ju min blogg! Nu ska jag krypa ner under varma täcket bredvid Zebastian, äta choklad och kolla porr!

Aajuste, en liten sak till..
SÅNNA SOM DU!!

Jag måste bara säga..

Jag hade banne mig en helt fantastisk födelsedag! Helt och hållet över mina förväntningar! Ni alla är så otroligt jävla underbara! :D

Började kvällen hos mig med strålande humör ifrån oss alla, presenter, tårta, alkoholförtäring och snicksnack! Drog oss sedan vidare till Björnstugan där det var glada miner under hela kvällen och där vi shakade på dansgolvet för fullt!

Så otroligt många har hört av sig och sagt grattis, till och med dom som man minst anade.. Jag blir fan jävligt rörd :D Jag har inte kunnat svara på alla sms därför vill jag säga här och nu tack så mycket för alla grattishälsningarna! :D

21 år

Det är exakt vad jag blir imorgon! Känns som skräp.. inget speciellt nånstanns! Tänkte inte göra något speciellt imorgon, meeeen så har man en hög med polare som inte ger med sig och tänker våldgästa mig endå, dom går visst inte med på nånting annat, så det var ju bara att inhandla tårtor då! Och, när det är sånna här värdelöst antal fyllda år har vi sagt att vi inte ska ge presenter, men, det värsta är att dom har kokat ihop nånting! Jag tror inte jag vill leva imorgon.. det är nånting lurt med det här.. haha! Dom har ju iallafall bakat en massa som dom ska ta med haha, så söta :D

På kvällen får vi se vad som sker.. lite rajjrajj ska vi väll endå kunna årdna, har ju aldrig stoppat oss förut!

Måste bara passa på att tipsa om en tvärskön låt, Headhunterz - The Lost Soul, oh la la.. 

Puss!


Snööö


Snö, snö, massor av snö! Jag älskar snö! Iallafall när den ser ut som den gör nu där ute..
Idag drog iallafall Jag & Zebb med Dannie & Bosse ut till Karslund och traskade.. Kanske ska berätta att det har sattsats pengar nu i vinter, på vem som halkar först. Jag vet inte om jag ska tala om det här med glädje men alla, alla! har sattsat sina pengar på mig! haha.. Jag har lagt mina på Bosse, och idag, höll jag minsan på att ta hem storkovan när han flög efter Zebb! Men icke.. Jag ska skaffa dobbar under skorna! Som Bosse sa, pengarna gör det samma, det är ens värdighet som står på spel!

Happ! Imorgon äre fredag, den 12e, dagen jag egentligen skulle ha varit född på, men naa, mer chill i mammas mage! Får se vad som sker imorgon.. Jag och Kim har väll lite småplaner på att begrava små barn i snön eller nåt, nån som är på? Och på Lördag kommer iallafall Adam Tensta till staden så jag ska väll glo på honom.. brrrrapp!

Nu ska jag ut och bolma lite, sen blire till att krypa ner i sängen och kolla på Felon, grymt bra film!

Congratz!

Och så säger vi grattis till brutala Sarah som fyller 20 år idag! :D Ska snart hem till henne och käka mig tjock på tårta, hihi!


Söndag!

Happ! Ännu en helg förbi.. Jag & Milla var barnvakt i fredags och halva lördagen till Sofie´s William.. vart full rulle på Lek&Bus-landet minsan! Haha, jag och Milla var väll mer eller mindre helt slut efter det! Slog sen två flugor i en och samma smäll och barnvaktade Millas småsyskon också, vart pizza och filmtajm! Sen hem till mig och slagga, och, William är nog den lustigaste sovandes saken jag sett haha.. helt plötsligt låg han kors och tvärs och upp och ner i min säng, och ibland vaknade man upp av att han låg rakt över både Milla och mig, hehe..

Och Lördagskvällen spenderades först hos Dannie en sväng, sen drog vi oss mot Pasta och MM.. men, jag och Milla gav upp efter en sväng, så värdelöst där, plus lite andra grejer som spårade.. så vi drog till världens ände, hem till Peter! Jag har fan alltid ont lite här och var på kroppen efter att jag träffat honom.. Jag och Peter kan inte vara i samma rum utan att skojbråka och fightas, haha! Sicken tur att jag hade Therese som backup ibland, när Peter glömde bort att jag faktiskt inte är en 120 kilos karl, haha!

Idag då? Jo nu ska ni få höra gott folk! Jag ska strax träna :D Första gången på 3 veckor! Ska bli så jävla härligt! Men samtidigt.. sämst! Jag som kämpade så jävla hårt i 3 månader, istort sett varje dag med både träning, matvanor och disciplin.. sen kom en jädrans förkylning ivägen och fuckade upp allt! Står på ruta ett nu.. men, fixar man bara dom första dagarna så är det lungt sen :)

Imorgon blire julklapps-jakt på Marieberg, hör av er om ni vill haka! :)


Julpök

Hohojaja vad duktig jag vart idag! Typ.. kanske.. eller nåt!

Började dagen med att följa med till farmor och farfars gamla hus i Almby, det var visning på det idag så vi åkte dit för att låsa efter det. Shiet, det var hur länge sen som helst jag var där sist.. men endå känns det som igår. Jag gick in och gick ett varv i huset och fan, vad mycket minnen alltså! enda sen jag var liten bebis.. Allting stod på sin plats, det enda som saknades var farmor och farfar.. :(

Hur som helst! Efter det vart det till att lägga min badass-image åt sidan en sväng för att julstäda, och så gjorde jag massa lussekatter och chokladrutor.. efter det tvingade jag på folket här hemma till att julmysa lite, nu när jag varit så förbannat duktig! Var tvungen att käka tomtegröt också för sakens skull.. fan.. undra om jag börjar bli gay? Naaa.. min plikt som kvinna äre nog! Vänta bara tills jag börjar plantera pelagonier och brodera tjusiga små hem-ljuva-hem-tavlor, DÅ kan ni kalla mig gay! haha

Happ! Får vi se om det blir en svängom på stan imorgon och inhandla julklappar.. Och om inte så har jag en plan B, och det är att sladda in bilen i garaget och fixa och dona med den.. huuua.. uff uff! Shoppa låter fan så mycket roligare!

Juste, var ju iväg och handlade lite idag också med mamma och pappa, och säg mig, hur moget är det egentligen utav sin egna pappa att börja bråka med sin dotter om vem som ska köra kundvagnen? Haha

RSS 2.0