besviken

aa exakt vad jag är, besviken! på spotify.. smörig gaymusik, fjortispop och negerdunk har dom, men inte fan hardstyle och liknande! jag har över cirkus 100 rekorderliga låtar som jag vill sitta och njuta av nu denna softarkväll, men finns dom? nee såklart inte! naa, nu får jag tagga ner, måste tänka på mitt blodtryck.. haha!

happ! händer då? inte mycket, kännt mig som total misär de senaste dagarna, men nu börjar jag komma tillbaka.. härligt med vinter och kyla och alla bacilusker som svävar omkring! lite tung var jag igår iallafall, släpade iväg mig till jobbet fastän jag kände mig off the road för jag tänkte - jag slutar ju endå tidigt idag så det fixar jag! Klart jag fick jobba över 2 och en halv timma, men aa, jag är ju superwoman så att säga!

ne nu ska jag gå ut i k-k-kylan och ta mig en cigg och låtsas att jag är i Egypten!


rajdirajraj

Lollo:   1.. 2.. 3..
Sebbe: Vad göru? Räknar du hjärnceller? HAHAHAHAHA
Lollo:   ...
Sebbe: HAHAHA HAHAHA
Lollo:   Ne, så kul äre inte det jag räknar.
Sebbe: Haha, räkna hjärnceller.. hahaha
Lollo:   Nej jag räknar p-piller och jag har glömt att ta en.
Sebbe: .. (knäpptyst!)
Lollo:   HAHAHA

Ja vad säger man? RIGHT BACK AT YA! haha

Dagens tips: Vill du få tyst på din karl, gör som jag, ge honom en hjärtattack
;)


för er som undrar..

..så vart det utgång igår efter många om och men! när jag precis lagt mig framför tv:n och slagit på en rulle och sagt till mig själv att "nu orkar jag inte med mig själv längre så det får bli hemmakväll" så ringer kvinnorna och tvingar ut mig! kunde dom inte tvingat mig ifrån första början så hade allting varit så mycket lättare!

hursom, det vart Strömpis! ;)

just nu kör jag ultimate softning deluxe! ska iväg och pumpa muskler på gymmet sen med Juuve och Hanabanana! sen ska vi basta sönder oss och ta varandra på brösten! eller ne, det ska vi inte, vi ska bara basta! inget annat!


jag älskar beslutsångest

ska jag styla till mig och dra ut och shaka arslet? eller ska jag fortsätta luffa runt i mjukiskläderna här hemma? ja nej ja nej ja nej.. aaah ljuvligt!



wrääääh!!


va é på g ?

nadas.. chill-mode is on! har fan ingen lust att sova! så jag sitter och kollar runt lite här på intranätet, mycket intressant och rogivande måste jag säga! finns en möjlighet att jag tog i lite där..

hänt på sistånde då? jo, nu ska jag sluta tjata om skolan, för nu är jag klaaar med den! utbildad undersköterska, det är ju inte fy skam!

jag tror banne mig att jag har lite brainfreeze just nu.. kommer inte på någe lattjo att skriva om!

ajust! jag sväljer stoltheten och talar om att jag tog hem vurpan detta år också! vi har ju infört en tradition i vårat gäng där alla sattsar pengar på vem som drar omkull först på vintern. har för mig att det inte var nån som sattsade på mig detta år, folk tänkte väll "hon tog ju hem priset förra året, nu äre nån annans tur". ICKE! I'm the master! men grejen var ju den att jag skulle bara öppna en bildörr, sen slant jag och ramla baklänges ner i en snöhög.. hihi

ne, krypa ner i sängen och kolla en rulle kanske.. fryser sönder!
och imorgon får jag minsan krypa ner bredvid min man :D


RSS 2.0