Det är klöööös!

Idag har jag packat, packat och packat! Halv 1 inatt kommer våran chaufför David och hämtar upp oss brudar, sen skjutsar han oss till Arlanda.. Cuz we are going to Sunny fucking Beach! :D

Ska bli så skönt att komma härifrån i 2 veckor, klööös :D

Nerru, nu ska jag krubba lite! Ni får ha det så bra här hemma i Sverige! Jag ska leva livets liv iallafall, so long suckers! ;)

Fredag!

Fyndig rubrik!

Ja fi fan jag säger! Ikväll händer det inte mycket inte.. orkar inte! Vaknade inte allt för länge sen, haha! Idag på jobbet var jag den mest festligaste människan ni kan tänka er, helt speedad och lite tokig också får jag nog erkänna! Men det är kul, och då är det ju värt det! Sen vart det en after-work hos Elly.. eller ja, drack te, åt niggahballs och snackade lite skit, helt suveränt! Efter det åkte jag hem och stordeckade, haha.. det är fan inte klös i mig längre! Tror nästan jag måste förtidspensionera mig, eeeller bara lära mig att sova ordentligt på nätterna istället, hehe!

Imorgon blire häjkon päjkon! Ska hem till Evelina och svina lite granna.. Jag och vikarierna i min grupp på jobbet.. tok-fräsigt! Vi är ju endå som en enda stor familj, haha! Sen blir det troligtvis utgång också.. klööööös!

Uuundra om man ska springa över en sväng till Macrillo.. mjaaou.. men endå, njaaou.. haha, orkar inte ta mig nånstanns.. eller jo! Tror jag.. uff uff uuuff! Återstår att se, ska slänga nåt i magen nu så får jag fundilura på saken!

"Du är som glápack! Man både älskar och hatar dig på samma gång"

Försök om du kan!

Inget eller ingen kan stoppa mig nu! Livet rullar, jag hakar på! Förut väntade man på att livet skulle börja, tanken slog mig, livet är NU! Jag ser fram emot vad som väntar mig.. fullspeckat schema! Härliga tiiiider :D






Peace!

Sjukt!

Aafyfan vad trött jag varit idag! Och frusen! Tro mig, jag hade styvisar hela dagen idag på jobbet! Efter första turen så gick jag in på kontoret och kröp ihop i fosterställning i en fotölj och stordeckade, haha!

När jag äntligen kom hem la jag mig i ett varmt bad, ooh aah! Sen när jag går in på rummet höll jag nästan på att tappa handduken när en viss Sofie skrämmer skiten ur mig! Ja se på fan, där satt hon utan förvarning på min säng och flina! Sen drog hon med mig till IKEA! Och efter det träffade jag Ralle en sväng, och som vi sa, det är fan rätt skönt att vi kan träffas och umgås.. Vi har ju endå trotts allt 4 års förflutet med varandra, och bara för att det en dag tog slut så behöver man inte puts veck, förvinna ur varandras liv!

Hanna & Jag har nyss insett att vårat distansförhållande funkar utmärkt! Vill man inte lira Gh3 ensam, så äre bara att sätta på ass-free'n och slå en pling till henne! Sen lirar man samma låt samtidigt och den som får mest poäng vinner givetvis, som i vanliga fall, när man sitter bredvid varandra ock spelar. För våran del är det ju bara sträckan mellan Örebro och Göteborg som skiljer. Tack för en god match Hanna!

Neefan, nu måste jag slagga.. som vanligt.. ska upp tidigt.. som vanligt! Som vanligt, som vanligt, som vanligt.. Ge mig lite omväxling i livet, nuuu.. aa Lollo, nuuu.. Aafan, jag kirrar! Bra! Tack! Hej!

Underbaaart

Haha, alltså gårdagskvällen var tamefan den mest klockrenaste på länge! Så jäva dunder kul hade jag, haha! Så mycket sjukt som hände, vi skulle banne mig anställt en kameraman som sprang efter oss :D Jag, Hanna, Bosse, Milla & Johanna sladdade lite snyggt in på MM-baren.. sen började allt! Svampstuvningar, goda vakt-chebaber, dick-in-a-box, sim-kort, Elvis-frilla, kukväxter, shettlandsponny, 118 118, Ordjakten.. aa jag skulle kunna rabbla upp en hel del kod-ord, haha! Får ju fan inte missa att nämna PARTYPINNE! haha, jag blir så lycklig!
Jag kom hem vid halv 4 imorse, trodde jag skulle vara dödens död och tänka tanken att sjukanmäla mig ifrån jobbet, men icke! Jag vaknade fan klockan 9! Ding! Klartvaken! Skeev är jag :D




Nefan, back to reality.. måste slagga! Alltid lika kul att titta på folk som går walk-of-shame på söndagmornarna uppe på stan, haha! Nej, det är inte min hobby, jag börjar jobbet kl. 7 imorgon, hehe, så haru vägarna förbi Järntorget då kan du ju säga hej heeeeeeeej!

no life

[ Lougra ] says:
jag måste ha ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigg
[ Lougra ] says:
undra hur många I:n det där var
-||  Maniak  ||- says:
de va 32st
[ Lougra ] says:
äru seriös?
-||  Maniak  ||- says:
japps :D
[ Lougra ] says:
haha det haru fan rätt i :D


Aa precis, no life! Riktigt lam dag det har varit idag.. det mest ansträngande jag åstakommit var när jag gick iväg till kiosken och handlade.. eller om det var när jag tog mig upp ur badkaret.. whatever, känner mig lite smått pårökt skulle man kunna säga! Alltså, nu har banne mig alla kaffedrickande kärringar någonting och prata om! Vädret! När jag var ute och traskade.. ett steg fram, ett steg bak, ett steg fram, två steg bak! och byrackan fick jag minsan hålla hårt i så att han inte blåste iväg.. fan, äre nu det är så kallad höst? Brrr..

Ne om man ska ta och ringa någon kulig vän och se vad som händer ute på fältena i frontlinjen! Ooom jag bara ooorkar sträcka mig efter min mooobil.. ugh ugh! Bosse erbjöd sig i och för sig att hjälpa mig städa och dammsuga bilen förut idag, undra om erbjudandet står kvar! Skulle behövas.. efter att några "smått" berusade lirare släpat in en hel jävla åker i bilen!

Hajaru?

Helt plötsligt vände saker och ting, och jag känner mig.. lycklig!

Traskade på staden idag med Hanna & Milla, införskaffade mig lite påfyllning till garderoben! Och när jag endå höll på så beställde jag klipp-tid som äger rum på fredag, ska bli niiice!

Nu ska jag tjocka mig lite, var nyss iväg och köpte chips och grejer! Jag var till och med på så bra humör att jag köpte ett tuggben till Zebb.. Äre myskväll så äre! Blir till att checka "Forgetting Sarah Marshall" och "You don´t mess whit the Zohan".. det ryktas om att dom ska vara sjukt roliga, så dååå.. äre ju tamefan lätt värt det! yaay



Gangbangerz

Nu är alla Gangbangerz på plats igen, Bow-fucking-hoe är hemma ifrån staterna! Vart som en liten Julafton igår när vi åkte och träffade honom, jag fick en t-shirt utav honom, där det stod "I´m a fucking genius".. Jag frågade om det var en pik, men Bosse valde att inte komentera den frågan.. Sen fick jag en ytte-pytte liten mini balle, såpass liten att den får plats i en tändsticksask! Min första tanke var "den här kommer ju försvinna.." Haha! Sen när jag läste på bruksanvisningarna så stod det att man ska lägga den i en balja med vatten i några dagar, så kommer den bli fetingstor tillslut! Fan vad ballt! Jag ska ta kort på den dag för dag, så ska ni få se, ska bli spännande! Men aa, sakerna vi fick var rätt personliga, så min slutsatts av det hela är att Bosse ser mig som en blåst nymfoman.. haha! Good to have you back home again brotha!

Mjaaaaaaou jag ska upp om 5 timmar! Jag kommer vara dead meat på jobbet imorgon om jag inte går och lägger mig omedliusbomus! Men fan.. känns ju som att jag nyss kom hem därifrån.. sämst.. En sak vet jag iallafall, och det är att det står ett paket jääättegoda kakor på bordet inne på kontoret! PAX!

08-08-08

Det är sjukt.. När jag ska upp kl. 6 på morgonen för att dra till jobbet, då är jag inte ett dugg sovnödig! Dampar omkring som en tjackhare skulle man kunna säga.. Men när jag är ledig dagen efter, ja då jävlar är jag dödens död! snaark..
Härligt, är ledig hela helgen nu, yaay! Har fan bara jobbat och slitit arslet av mig den senaste tiden.. Nonstop! Dead meat! Och efter jobbet har jag varit deck, min säng har varit min bästa vän och man har näst intill fått sondmata mig.. Mjaa, så kul har jag haft det på sistånde, haha! Men aa, $$, fina grejer!

Jag vart förbannat jävla lycklig idag när Evelina hipp som happ drar ur sig att skatten kommer vilken dag som helst! HALELULIJA säger jag bara! Det hade jag totalt glömt bort haha! Och här har jag suttit med fetingångest över att jag är såpass pank att jag övervägt till att joina Burkmannen! Fy fan vad härligt! Och helt plötsligt så fick jag några tusen bara sådär.. Är ganska glad nu över att jag glömde lämna in mitt kontonummer till skatteverket, hihi, väääärt!

Borde slåpa nu.. begravning imorgon.. usch..

På kvällen ska jag iallafall bli lite knökens tillsammans med Milla & Malle.. haha seriöst.. "Milla & Malle".. haha, stilat!
Vi får se vart kvällen tar oss.. skulle iallafall vara trevligt om DU kan ta mig :D Eller VA?! Nu tänkte jag högt.. hihi MUMS! ;)


Jahaja?

Vilket jävla pattslag alltså! Men aa.. life goes on..
And on, and on, and on.. och snart kommer livets liv få känna på high life trippel plus! Det kommer bli grymt!

Jag har ont i armen, den där Milla slog mig förut.. jag visste inte att den där klena jäveln hade en dold muskel.. Jag kommer nog få ett blåmärke.. Milla! Kvartsamtal! Mellan 4 ögon, 3 bröst och 7 dubbelhakor!

Haha, Jag & Terrores battlade lite för några dagar sen, hon gjorde mig totalt mållös..
"Skulle du varit Eva, skulle jorden varit överbefolkad redan från första början.." Haha what!? Vad säger man mot det? Haha.. jag vek mig dubbelt av garv istället..

Alltså, jag blir misshandlad och nedtryckt.. Jag börjar fan bli psykiskt instabil, måste nog byta umgänge snart, haha..

Ny sysselsättning: Flasha pattarna mot övningskörare, haha! Jag orkar inte med mig själv..

RSS 2.0