jahopp!

då har man tränat, duschat och käkat... om en timme ska jag röra mig mot jobbet. dendär timmen alltså.. man säckar ju ihop. gäääsp!

har kört rätt hårt på jobbet de senaste dagarna, långpass och grejer, skönt! men träningen har ju blivit lidande. och det absolut värsta med mitt jobb är ju att det alltid finns en massa gottigt att moffa i sig, det är nog tamefan bara på jobbet som jag saknar dendär diciplinen, haha! ah well, jag tränar ju iallafall när jag är ledig eller innan jag ska jobba kväll, får duga :]

annars sååå... händer det väll inte så värst mkt :P



haha!


arga lappen

upptäckte nu ikväll när jag gick ut till bilen att jag hade ställt den på fel parkeringsruta, och på min ruta satt det minsan en lapp! nästa gång skär jag sönder däcken! vadå, så att jag inte kan flytta bilen över huvudtaget? tänkte jag. men jag skrev tillbaka att hur vore det att tagga ner ett par hekto? sen ritade jag ett par gulliga hjärtan också. hoppas att hans hårda hjärta smälte lite grann iallafall :]

ne uff varför sitter jag här egentligen, jag är ju ap-trött! mot sängen!


matkoma!

lördag och allt! festade nyss till det med gourmémiddag! sitter och fundilurar på om man skulle ta och åka och handla lite, unnardag idag. skulle vilja ha chirre! sen tror jag nog på fullaste allvar att jag bara ska softa här hemma ikväll, nostalgitrippa tillsammans med Spyro som jag rotat fram och dammat av!




skulle egentligen ha vilodag idag också, men äh! det räckte inte med min vanliga 3km springrunda, utan efter det vart det powerwalk 1mil. jag måste sluta sätta ribban så högt hela tiden.. men jag måste ju erkänna att jag blir stolt över mig själv!

har btw hittat en dräktig kisse som kommer få ungar närsom, gissa vilka raser.. bengal/maine coon! :D i och för sig två raser till i dom, bondkatt och ragdoll. efter födseln är dom leveransklara efter tolv veckor, Om jag nu hunnit flytta och allt, så står det nog skrivet någon stanns att två utav dom ska bli mina! hoppas hoppas! :]

bla bla bla

sådärja! sprungit 3km, kört lite styrka, duschat och styrt iordning mig, ska på lägenhetsvisning om en sväng!

det är fan inte klokt vad lite nya kläder och ny parfym kan göra under, känner mig lite som en ny fräsch människa! var på marieberg igår med moderskeppet och unnade mig lite grejer för mina surt fördärvade pengar! men det är ju så, att skulle man nån gång bli uteliggare, varför inte samtidigt se jävligt bra ut..?

mamma och jag alltså... hon är ärligt talat en utav mina bästa vänner. när jag fyllde år fick jag en ljuslykta utav henne där det står "en dotter är en liten flicka som växer upp till en vän." true story!

nä nu måste jag glida! det är en etta som jag ska kolla på, är lite tveksam till den eftersom jag helst vill ha en tvåa. men! det gäller att vara öppensinnad, den kanske är alla tiders! tjingepling!


it's over!

..helgen alltså. har varit rätt lugnt för min del.. hängde i gäng hos sarah igår, kollade ufc-galan. man blir ju nästan lite sugen själv, att bara få kötta sönder någon, haha!

näe, jag får nog hålla mig till min egna träning så länge.. har lyckats hoppa på banan igen efter nästan en veckas uppehåll. visst att man gärna vill få sin kropp lite fastare, men det som gör mig jädrans glad, det är att ryggmusklerna börjat stärkas upp ordentligt! känns gött!

på tal om rygg... jag har även börjat skissa på en ny tatuering jag tänkt göra, förhoppningsvis, om jag får den att se ut så som jag vill ha den! kommer att täcka halva ryggen. på nåt sätt så skulle jag vilja nåla den när jag uppnått mitt mål med träningen av rygg. för er som inte hängt med så har jag haft såna fruktansvärda problem med min rygg i flera år, har svimmat utav smärta. och jag lovar er, hade jag vid dessa tillfällen haft en pistol i ena handen så hade jag avlivat mig själv med ett skott i huvudet. men hursom, jag är ju på g nu. och när jag nått målet, så ska ryggen smyckas ut ;]

nog om träning och rygg och blabla... nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film i sin vanliga ordning! natti

 

dubbeldos av gos!

softade med ella igår.. :] 



och sen så kidnappade jag en vovve igår! Diva heter hon. jag tänker aldrig nånsin lämna tillbaka henne!



haha, så jävla rolig. jag gav na' hundmat förut, men ne det ville hon absolut inte ha. men hon såg endå ut som världens mest hungrigaste hund. så jag gav henne ett rån istället, bättre än inget. hon tog det i munnen, men tog ingen tugga, utan tittade bara svältandes på mig. jag gick och satte mig framför datorn och hon gick efter, satte sig bredvid och tittade på mig med stora valpögon... eller aa, hon tittade snarare på äpplet jag satt och åt på. så jag gav henne lite skämtsamt en bit, och aa, det var ju typ det absolut godaste som fanns tyckte diva! så hon fick mitt äpple istället, och jag tog hennes hundmat... :D


måndag

fyndig rubrik må jag säga!

mmm, äter middag. mackor och oboy! känner att påskhelgen krackilerat hela min lite sundare livsstil. så jävla jobbigt att vända på och komma på banan igen, men äh, göre imorgon! eller nåt :D

väntar på att sofie ska droppa in, ska hänga lite och, hänga lite till.. och senare ikväll ska jag över till sarah!

har fan inte så mkt att skriva...

mer än ett par sanningens ord. nånting som jag på sistånde verkligen har lärt mig, det är att man inte ska dömma andra människor. man har faktiskt ingen som helst aning om vad de har i sina ryggsäckar. det kan handla om en vän, en släkting, en arbetskamrat, hon som står i kassan på konsum... det är ingen som har en jävla aning om hur saker och ting ser ut bakom stängda dörrar.


äre ok att gå och lägga sig nu?

skulle seriöst kunna lägga mig inför natten nu, kl. 6 på kvällen.. känns som jag blev påhoppad bakifrån av tröttheten. men det är ju freeedag. vad sker? jag orkar inte ta mig nånstans.. idag har det snöat, jag får gåshud (den negativa benämningen) bara av att titta ut genom fönstret.. brrr!

får nog bli en ultra soft deluxe kväll! har köpt hem nacho-chirre och guacka-dipp! skulle vilja ha en fet kebabtallrik också men nån måtta fåre nog vara. eller ska man passa på när man endå gått och varit onyttig hela dagen på jobbet, vi har fått fetaste påskägget som man gått och nallat ur nästintill hela dagen.

och imorgon blire ännu mera svull och godis, påskafton. ska hem till päronen och ingå den traditionella matkoman.

på söndag tränar jag. inga men!

zZzzZz...

kvällsbabbel

sådärja, då har man fått det lite städat här hemma då, (vänner är till för att utnyttjas tänkte jag och tvingade jove att dammsuga) och så har jag tvättat min gigantiska tvätthög. jag fattar inte, har jag förslappat mig? jag lyckas banne mig stöka- och skita ner mer nu än förut när jag levde samboliv. eller så kanske det var för att man hela tiden ville vara den där perfekta flickvännen som fixa och dona och städa och hade sig här hemma. men nu? äääh, diska kan jag göra nästa vecka, glasen räcker nog enda dit. fast, vissa grejer kan inte hjälpas. som när jag trampar in med skorna efter springrundan och inser att jag dragit in halva skogen. eller allt mitt hår. jag tappar så djävulskt mycket hår nu, så det ligger lite överallt här hemma.

nog om städning. det är rent nu.

var ju och kollade lägenheten idag. den skulle kunna vara perfekt för mig! men en ivrig och allt för positiv rödtott står före mig i kön, så den blir väl hennes antar jag. men jag deppar inte ihop, får jag den inte, så är den inte menad till mig. och då finns det nog en ännu bättre lägenhet som väntar på mig nånstanns! för visst äre så man ska tänka? ;]

tycker tiden går väldans sakta just nu. känns som att jag suttit och väntat i 7 timmar på att BB ska börja. förstår inte, vad äre som är så kul med att titta på människor som sitter som apor i en bur? egentligen? men ja nånting äre ju som är spännande med det. tyckte det var sämst att jimmy fick lämna iallafall, han var ju åtminstonde lite ögongodis.

hoppas att jag inte somnar kl. 4 inatt igen.. skev dygnsrytm har har fått in. imorgon vaknas det 13timmars jobbpass! tjo-hooo!



lilla ella och jag.


uuuuh!

jag är så öm i mina axlar! jove knådade ut dom igår, dom var så spända så det såg ut som två stycken köttfärslimpor sa hon, haha! så idag vet jag att jag lever iallafall!

kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska ta en vilodag idag ifrån träningen eller inte.. ja nej ja nej ja nej.. ska i varje fall till frissan kl 17, fy satan vad skönt det ska bli! mitt hår mår inte så bra just nu, hehe! ska sluta färga, gå tillbaka till toning som förut..

och på onsdag så ska jag på lägenhetsvisning, på norr. en tvåa! så den håller vi banne mig tummarna för att det är något att ha!

näe, jag tror minsan det får bli en runda runt spåret idag endå! måste ju inviga gördeln som jag köpte igår, 400 jävla spänn kostade den! hmm.. undra om sånadär grejer, gördel, salvor, piller.. det borde ju gå på nån slags försäkring, efter den där jävla bilolyckan menar jag? Det ska jag fan kolla upp!

Hau en brau daug!


RSS 2.0