Värdelöst

Ja vafan ska man göra?

Igår var jag på barnkalas! William fyllde 4 år så han fick en radiostyrd bil utav mig & Milla, det första han sa när han öppna paketet var "BATTERIER!" Hahaha.. Jahopp, kanske man ska ge honom en årsförbrukning av batterier nästa gång då :) Sen åt vi, massor.. tårta och grejer. Och Sofie tvingade i mig bullar tills jag höll på att kräkas!
Efter svullandet brändes det kalorier på basketplanen, yaay!

Idag har Jag och Millamackrillo varit på MarieBerg och bränt stålar.. underbart fan! Och nu ser min plan ut som så att jag ska få upp mina skills ett snäpp högre i GH3, sen blir det duschen, för att sen förhoppningsvis.. spela basket.. Eh, nödvändigt att duscha..? Bra att vara efterklok!

- Lollo jag är så jävla bajsnödig! Du får 100 spänn om du skjutsar hem mig!
Måste man så måste man! Hahaha så tappad!

Nejfan, nu blire till att lira..

Wraaah

Haha, jag ääälskar att vara en pain in the ass och göra telefonförsäljare nervösa! "Förlåt, jag vet inte, jag är rätt ny, förlåt.." Tänkte i slutet dra till med "Du har het röst, vad har du på dig?", meen jag ångrade mig i sista sekund, tyckte fan lite synd om honom, haha!

Jag fick en jädrans fin lön kan jag lova! Så nu har jag beställt en ny digitalkamera :D Och igår köpte jag Guitar Hero 3 :D Och idag ska det svinas! :D Jaaa, pengar gör mig lycklig!

Cya don´t wanna be ya!

Honk honk!

Jaha, kom precis hem ifrån Irak, jag var tvungen att hoppa in som insatssoldat där, jag mår jätte dåligt nu och äter massa viagra.. Nee Bosse, det funkar inte, jag kan inte ljuga! Idag har jag städat. Jag är tråkig!

Är det nån mer än jag som verkligen dampar loss på sladdar? Jag hatar sladdar! Kill them all! För det första, dom bara ligger där, helt stilla, sen efter några månader så är det som att dom levt ett eget liv och slingrat in sig i varandra, som ett jävla ormbo!

Jahau, då vart man uppbokad ikväll.. kolla fotboll med Bosse & Milla.. Hoppas dom köpt godis som jag kan äta upp! Fan jag måste styra upp mina matvanor.. Glömmer bort att äta om dagarna, vilket resulterar i att jag beter mig mer eller mindre som om jag vore pårökt! Såå, jag hoppas att dom lagar mat istället som jag kan äta upp! Yaay!

Göteborg

Jaaau, nu sitter jag här i Göteborg! De andra nötterna spelar GH3, vilket jag bara spöar skiten ur dom i, så jag själv ska spela mitt beroendespel, Majhong :D Sen ska vi till Lisebeeeeerg, yaay! :D

Och idag är det ju Midsommar, skönt att slippa sova i ett äckligt, dyngblött tält, hihi.. Ska ut och svina på stan ikväll, woho!

Nepp, nu blir det Majhong! Over and out


Update

Jag måste bara fråga en sak.. Jag tror fan att min fot har narkolepsi, är det möjligt?

Pappa Lars: Jag vill inte sitta fram i din bil..
Jag: Varför inte?
Pappa Lars: För att där dör man först om vi krockar.. Så där placerar vi Milla!

Hahaha :D

Nu ska jag kolla på Horton Hears Who.. hahaha..

Rackarns!

Sverige suger ju på fotboll, pinsamt! Sitter hemma hos MillaMaräng.. känner mig som en muffin! Jag vart så förbannat sugen på det idag, så jag la min badass-image åt sidan och ställde mig och gjorde kladdiga chokladmuffins, mumma! Men fan jag skulle inte ha ätit den sista.. uuh..

Jag har känt mig helt körd de senaste dagarna, som ett jävla fuckhead! Tröttare än tröttast.. Palla? Nee.. jag borde börja dricka kaffe.. eller ne, fyfan vad snuskigt! Jag sover hellre bort mitt liv..

Nu har jag semester i 2 veckor, yaay! För skönt! Ska börja min ledighet med att dra till Göteborg imorgon, kanoners! Men innan det ska jag till arbetsförmedlingen och snacka utlandsjobb, hihi..

Nu har Milla nattat sin lillsyrra, så nu ska jag dra med henne ut i den härliga sommarkylan och bolma lite! wraah

Jädrans..

Vad trött jag är! Skulle kunna decka här och nu!

Var inte direkt min dag på jobbet idag, jag brukar ha tålamod men fan inte idag! Ska bli skönt med 2 veckors semester nu efter Midsommar, woho!

Regnet bara öser ner där ute.. it sucks..

Nu måste jag fan våldgästa kylskåpet känner jag, magen har bantat i för många timmar nu! Efter det blire till att pinas lite.. fixa till tatueringen lite, great!


Förtjusande!

Jag om min kära vännina Camilla Nordlund ska strax trippa iväg i våra Gucciskor och Pradaväskor och gå in som VIP på cocktailparty på fashionabla Spybar, ska bli fantastiskt gott att även få smaka på deras välomtalade entrecote med dess ljuvliga, smakfulla delikatesser som tillbehör. Nefan, nu ljög jag.. Det är bara att insee. Jag är en tråkig medel-Svensson.

Tur att man har en mamma som förgyller vardagen iallafall.
Mamma: Vill ni bowla? Jag har sånnahär kort ni kan få.
Jag & Milla: Naeh.. banorna är nog fullbokade.

Efter en stunds tystnad.

Mamma: Men bio då? Jag har två biocheckar ni kan få!
Jag: Vafan är du så snäll idag för? Vad är baktanken?
Mamma: Du ska vara hundvakt imorgon!

Jomenvisst, Jag & Milla ska sitta och mysa med varandra denna Fredagskväll i biomörkret, och dela på en stooor popcorn! Lätt värt!

RSS 2.0