Hör och häpna!

Nu hare ju slagit slint i skallen på mig tror väll ni.. Jag skulle vilja se era miner nu när jag säger att jag idag varit och ansökt om att börja plugga! Den du!
Hoho, Juristlinjen, here I comes! :D

Naa, skoja bara, så hightech äre inte. Ska bara läsa en massa ämnen jag tyckte var roligare att skita i när jag var ung & dum. Men nu har jag ju mognat till mig lite (haha) och känner att jag måste ta lite ansvar över mig själv och mitt liv, så nu ska jag banne mig fixa ett slutbetyg! 1-0 till mig!


Det där är minsan jag, som 16 åring. Inte fan trodde jag då att mitt highlife liv som jag levde då.. skulle jag få städa upp efter idag. Meeen det är ju bra att vara efterklok.. hrmf.. :)



Han slog mig..

Tanken alltså..

Jag har ju mina hardstyle-polare, men sen har jag dom som inte är så förtjusta i den "enformiga datagjorda skallebank-framkallande dunka-dunkan". Så fort man drar på högsta volym och unzar som fan så kommer det någon liten fjant och skruvar ner och gnäller på en (Amenvafan?!).. Sen får man sitta där resten av kvällen, och lyssna på fjårtizpop och schlagergodingar, och NÅDE den som grinar över DET!

Men sen.. cirkus sisådär en två timmar senare, när alkoholen satt sig fint i hjärnan på folket, och Jag tassar fram till stereon och fingrar lite, ja då jävlar blire röja av! Dansanden på bord, jumpstyle, shuffle och happy faces! Same shit på krogen, ALLA shakar till det! Eller ja, just Hardstyle äre jää-hävligt snålt om i våran vackra stad, men trance, dance, "enformig datagjord skallebank-framkallande dunka-dunka"!        

Har jag inte RÄTT? Rätt skruvat att det faktiskt är så.. att man måste supa ner folk för att dom ska förstå det fina med musiken, och framförallt, inte gnälla över den..



Ja varför inte?

Igår vare bara chill. Satt med en varsin milkshake och bara softade, och helt plötsligt, framåt 10-11 på kvällen, så låg Bosse helt plötsligt med röven i vädret och lät en annan karl talla på honom, där det dessutom ingick vasseline!


Aa exakt, en tatuering blev det! Rätt kul med impulsryck, haha!

Lördag och utgång idag :D Cya!

Louder & Prouder


Goodmorning sunshine!

Ja vafan gör jag vaken nu?! Det undrar ju jag med.. Istället för att ligga och nussa i min varma gosegos säng så sympati-vaknade jag och gick upp med Jonas som skulle till jobbet.. uff..

Jag vet att jag hade en rolig grej att berätta.. men jag kommer fan inte på vad det var för någe, haha! Tusan vad jobbigt såntdärnt är.. men ptja, det är ju inte jag, utan ni som blir lidande, höhö..

En sak måste jag iallafall tala om för er, och det är att jag har haft en sån jädrans röta nu på sistånde! Det är banne mig som man brukar säga; att ur allt ont kommer det något gott! Och i slutändan så gjorde det det för mig med, så valen som jag gjorde och gick omkring och funderade på över vad jag egentligen höll på med osv. är nu helt plötsligt så jävla rätt! Jag är fan född med tur! Bwaha!

Så vad ska man hitta på nurå? Sjukt törstig är jag! Ett feting glas boye skulle sitta fint! Kanske skulle ta och städa ur bilen idag, nån som är påååå? hehe :D


Jaha hur vare här då?

Jovars! Det är strålande! Har haft en schysst helg, vad finns det är grina över? Nadas!
Vart ju Frimis i Lördags, nice fågelbajs! Det enda som var minus på den fronten var att det var så jä-hävlarns mycket folk! Men ptja, man träffade ju några sköna lirare, gamla som nya!

Idag, söndag, hare vart chill rakt igenom! Började dagen med att dra till Stadsparken och hängde ut.. satt och glassade i solen och bara var allmänt nöjd med tillvaron! Senare mot kvällen drog vi iväg ett litet gäng och grillade, ouff vad jag längtat efter grillad mat, mmmums! Har hört rykten om att det blir grilltajm imorgon kväll också, men då med la familia! :)

Naa nu ger jag upp! Puss & Gonatt


Wuuhu

Yes! Tränade idag.. skönt som fan! Var ett jäädrans tag sen sist, lat som man blivit, höhö! Ska börja försöka styra det där igen.. min lust till saker och ting försvann ju ett tag där bortikring! Men nu tror jag att jag hoppat på banan igen, coolers bandoolers!

Var sen på Marieberg och trallade omkring.. min ekonomi tillät mig i stort sett bara att titta, men inte gråter jag för det! Hittade även ett par inlines som ska införskaffas, så nu jävlar Elly blire åka av! Hämtade dessutom ut p-piller.. och jag säger bara en sak; Rena Rama Rånet! Nu blire till att honka som fan så jag känner att jag får lite valuta för pengarna, haha! Sen på kvällskvisten invigdes årets första basketmatch, trycket! Fan vad jag ser fram emot alla sommarkvällar med basket!

Imorgon äre Fredag.. igen.. inte för att jag grinar, absolut inte! Men fan vad dagarna flyger iväg!? Snart sitter man väll här med grått hår och hängpattar.. Hur som helst så blire till att städa och fixa och dona imorgon! Nån nytta måste man ju göra här runtikring. På kvällskvisten får vi se vad som styrs.. Men på Lördag, då blire häjkon päjkon på gammla goa Frimis minsan! Ska nog spendera söndagen med en hej dundrans hangover.. eller nåt. Bwaha!

Nu ska jag ringa Sofie och snacka lite gojja innan det är dags för sängen! Night


 

Hur rå är man då?

Sitter och pumpar Alcazar - Stay the night, och säg mig, hur RÅ är man DÅ?! Nu hare ju slagit slint i skallen på mig.. haha!

Hur gick det på besiktningen igår då? Jovars, Svarta Draken har bara lite kassa bromsar.. Men det är ju en värdslig sak, höhö! Dagen bestod sedan av att träffa Ralle en svängom, sen dra en runda på stan med Elly, och senare på kvällen hängde Jag & Jove i gäng, gled runt lite, träffade folk, var allmänt koko och hade faktiskt jädrans skoj!

Ååh jag är så taggad inför kvällen! Jag är på ett sånt strålande humör, hoppas det håller i sig så ska jag smitta av mig på lite folk :D  

o
l\_ o
)) \ Let´s pök ..
Aa det vore skönt men nu tycker jag att vi går istället!


Lollo got no fear..

.. but she got a lots of beer!
Eller nja, oboy egentligen, men det rimmade inte lika bra!
 
Har nu två arbetsdagar bakom mig på mitt nya jobb, känns dunderbra! Mina nya jobbarpolare har varit så snälla och välkomnande! Första dagen kändes det jädrans mosigt i hjärnan med all ny information och såntdärnt, men det hör till! Längtar tills jag kommer in mer i rutinerna och när jag lär känna alla lite bättre :)

Nu ska jag äta upp min frulle, duscha, gå ut med voff på en promenad i vårsolen, och sen ska jag iväg och besikta bilen! Och idag äre ju fredag så det förväntas väll lite rajtantajtan eller nåt, men jag har noll koll på vad som händer, jag tänker ta det soft iallafall. Häjkon päjkon blire imorgon, wuhu!

Jag känner mig så lustig idag :D

Den som vill få sina drömmar verkliga, gör klokt i att vakna först.

RSS 2.0