typiskt svenskt

jag som snackat om att jag ska lära mig göra volter.. jag gjorde nästan en nyss i tvättstugan! oavsiktligt! så visst finns det potential i mig!

och som vanligt fick jag tvättrum nummer 3 idag. som jag gått och förbannat mig över i flera veckors tid, säkert en månad eller två, över att centrifugen i ena maskinen inte funkar! men det absolut värsta, är att det är ingen människa som felanmält detta! jag har typ gått och väntat på att nån ska styra upp det där! så jävla typiskt svenskt att överlåta och förlita sig på att andra människor tar tag i sådant! fy..

och vad ska jag skylla på..? nä inget, jag tänkte faktiskt ringa och felanmäla dethär nu ikväll.. men klockan är ju så mycket. jag gör det nästa gång. svennebanan!




gokväll kära tidsfördriv

när sebbe sa att han skulle till en polare långt, långt bort över helgen så kände jag att; fan vad kul!

för mig alltså!

började genast spinna tankar om att kanske ha en riktig spa-dag, där jag får sitta i lugn och ro, utan att bli störd så att ansiktsmasken spricker. eller pumpa as-hög musik och utnyttja golvet framför tv:n till att lära mig att göra volter utan att nån sitter i soffan och hytter med fjärrkontrollen mot mig. eller frosta av frysen, utan att nån kommer och gnäller att maten blir förstörd.

men sen kom jag på att, fan. jag jobbar ju exakt heeela helgen. kommer inte ens märka att han är borta.

på vägen hem nu ikväll från mitt 14-timmars jobbpass, så tänkte jag att jag får väll ta tillvara lite på tiden nu när jag kommer hem. kan gosa ner mig och äta upp chokladkakan som sebbe så gulligt hade köpt till mig, hihi..

jag kommer hem. och sebbe har själv ätit upp den. yeah..

ah well. jag får väll se fram emot när jag ska lägga mig då. då ska jag klampa in i sovrummet, göra ett elefanthopp i sängen, och så ska jag ligga och andas, as-högt!

livet ;)

jag & sarah's lille knodd :)


back on track!

ooja, uppe på benen och snurrar runt igen! kan vara därför jag inte hänger här så värst mycket längre ;)

sitter och softar med en påse chirre och längtar efter sängen. känns lite sisådär att lägga mig nu, halv 9. jag är ju ingen bebis!

eeeeeh.. jag har nog inget roligt att förtälja om jag ska vara ärlig! mer än: Squeeze my finger!!

haha men historien bakom det.. orkar jag inte dra! jag typ skrattade tills jag dog, uppstod, och skrattade lite till! och nu kan jag inte tänka på det utan att fnissa, haha! :D

näe, en cigg på ballen och ett glas med vitaminer! sjukt fin kombination, den ena väger upp den andra! tjoflöjt!

ajust! kan någon köpa denhär hundburen eller!? den står bara ivägen för mig. 500:- Det är fan billigt! hade en kvinna som var väldans sugen på den, men hon var så förvirrad så jag tror hon tappade bort sig själv...




ett litet tillägg bara.. vad hände igår? i snitt så har jag runt 15 besökare om dagen här.. och igår, 53!? ååå-kaay?

RSS 2.0