Äta barn!

Aa seriöst snart eldar jag fan upp dagiset dom så fint planterat här utanför! Ungar är härliga, men vafan! Kul att höra andras ungar gapa och skrika från 9 på morgonen till 4 på dagen, KÄFTEN! Inte nog med att dom står och voffar ikapp med Zebb så att han skäller ännu mer, och ännu högre bara för att småglina jävlas med honom!

Morr..

Snart kommer Sköna Bönan hit! Tror jag ska dra med henne till nån fräsig djuraffär och införskaffa fästinghalsband till Zebb.. det kryllar ju utav dom äckliga små liven! Hääärliga sooommaaar.. haha

Vad allt är gay!

Ja, idag är banne mig alla gay! Min lediga helg, som jag känner att jag vill spendera med alkoholförtäring och massa häjkon päjkon, ja då ska alla gaya istället! Vilket pattslag alltså! Känns ju inte så poppis att sätta mig och knäppa en bärs med A-lagarna ute på bänken.. Jag får väll.. prisa Jesus istället eller nåt, halelulija, amen!

Aaamen schysst! Jag tyckte väll att det började klia och kännas skumt i halsen! Har tryckt i mig en halv mjölkchoklad. MJÖLK-choklad! Läste nu på baksidan på ingredienserna.. sedärja! Minsta minimalaste texten.. HASSELNÖTSMASSA! Jag är ju för fan allergisk mot såntdärnt! Schysst! Jag ska stämma dom! Tänk om jag var über-allergisk, då hade jag ju kolat vippen!

Jävla skitdag! 

Ptschhhh!

Jag är fan elak! :s
Meeeen jag kan inte låta bli för det är så kuul! :D

Ta mig bakifrån vad jag inte vill sitta här just nu! Jag vill vara ute och svina med de andra svinen! Inte behöva nanna kudden bara för att jag ska upp kl. 6 imorgon bitti för att dra till jobbet, jobbet som jag precis kom hem från! Uuurgh, Dead meat!

Nefan, en cigg på dethär sen ska jag fan slå på en p-rulle, krypa ner i sängen och pilla lite på mig själv! Eller inte, det får bli Shrek 3 och en nattmacka istället!

Cya, don´t wanna be ya!


RSS 2.0