sesådärja!

sitter hemma hos jove, med henne och frida! chebaben ligger i magen, och nu softar vi ännu meeer!

imorgon händer det grejer! men vad kan jag inte skriva om här, för jag vet att ett visst födelsedagsbarn vid namn elly checkar min blogg! ;)

och på lördag blire smörgåstårta har jag hört rykten om! och kanske en och annan utgång, det får 25-åringen bestämma!

and theeeen... så blire till att tvätta och packa på söndagen! för sen drar vi till värmen! fy tusan vad bra man har det!

tischdaug!

tidsfördriver mig! måste smälta maten i magen ordentligt så att jag inte får håll när jag tränar sen!

jauhaupp, vad ska man skriva om idag då...? vädret? som alla andra tjatar och gnäller om! herregud det är MARS! i SVERIGE! det brukar vara lite grått, trist och regnit då, med en eller annan liten snöflinga! gnälla... det är ju tametusan det enda folk kan verkar det som.

hursom så är det 6 dagar kvar tills jag och brudarna drar på en välbehövd semester till España ;) ååååh så gött det ska bli! :D

ååh guuud så skönt! mitt jobb ringde nyss! en jobbarpolare ska vara pappaledig hela Maj, så då får jag hela hans rad på 100%! och efter maj hoppar man ju på sommar-schemat, så nu är saker och ting rätt stabilt ett par månader framöver!

livet känns rätt bra idag! :D

wöwöwööö

sitter här med hårinpackning och ansiktsmask och hare gött! fick t.o.m med sebbe på detta, inte hårinpackning för han har ju inget hår på huvudet, men ansiktsmasken! haha men det pratar vi inte högt om för då får jag spö om han får reda på att jag blottat hans feminima sida här :D

idag tog jag och elly oss en tripp till världens ände; arboga. hälsade på sarah & familj! jädrans trevligt, fastän jag fick en trasig kopp! har nog aldrig kännt mig så stressad att dricka upp teét så snabbt innan det hunnit sippra ut mellan springorna!

nu blire ett skutt in i duschen och skrubba sönder mig! :D tjohej!

gladast i stan

idag äre en bättre dag!

hade tänkt sova ut mycket och länge idag, men icke! halv 9 vaknade jag! tänkte att jag är ju helt koko och försökte somna om, men det gick inte. så jag låg i en timma i sängen och bara nussade. sen klev jag upp och tog mig en lååång varm skön dusch. och efter det styrde jag en fet frulle! och nu sitter jag här och softar! och solen skiner som bara den idag! tror det kan bli en riktigt härlig dag!

om cirkus 2 timmar ska jag glida över till elly, så ska min pappa, bror och brorson komma dit och hämta en säng! sen får vi se vart dagen tar mig! skulle vara kul med lite shopping! jag har en del pengar som bara ligger och skräpar :P

naj nu ska jag sätta mig på balkongen och ta mig en cigiluring!

gnälligast i stan

jag känner mig lite gnällig idag..

jobbade 14 timmar i förrgår och 14 timmar igår, och strax ska jag iväg till jobbet igen och jobbar till kvart i 10 ikväll. och dethär med jobbande klagar jag absolut inte på! men att man känner sig lite trött och får lite ont i kroppen är ju inga konstigheter.. och då kanske man känner för att bara sitta och ta det lite lugnt ens få vakna timmar innan jobbet.

men NÄE! räkningar ska fixas och berget med disk ska sprängas, och inhandling måste göras! jag orkar fan inte! skulle vara skönt om han som jag bor med kunde ta ett initiativ så att det iallafall finns lite mjölk i kylen när jag kommer hem ikväll.

och så blir jag så trött på mig själv. att minsta lilla grej kan få mig att höja garden! att minsta lilla grej kan få mig att fälla ut taggarna!

och så saknar jag min älskade voff så mycket! det har gått lite mer än en månad sen han fick komma till himlen. jag känner mig så halv utan honom... jag verkligen känner hur en stor del i mitt liv saknas.

och så kommer folk och frågar om jag tänkt skaffa en ny hund. jag hoppas att det är menat i all välmening, men man frågar inte sånt. vad menar ni? för att ersätta zebb eller? tror ni att det går? det är klart att jag någon gång kommer att bli hundägare igen, men absolut inte nu! jag sörjer ju för fan fortfarande zebb!

fyy vad jag är upprörd i min själ idag! måste börja styra iordning innan jobbet nu!


blaaow!

nämen sedär, en liten nattbloggning! wuhu..

idaug haur jaug.. hållt igång hela dagen känns det som! vakna, käka frulle, drog och träna, träffa tjejorna (eller vänninorna som Jove så bögigt uttrycker sig) lekt lite polettneger, och sist men inte minst köttat zombiesar!



Inte för att skryta men det är jag som är Lowlow da ZomBieSlayeR.

Nefyfan nu börjar tröttheten smyga sig på.. För en timme sen så "skulle jag bara.." göra en grej på internetbanken som tog cirkus sisådär en 2 minuter. Och här sitter jag nu.. och bara tramsar! när jag egentligen borde ligga i sängen och slåpa! En hård dag väntar imorgon.

nämligen.. upp och träna! och sen.. kanske förhoppningsvis förmodlingen shopping med moderkakan! fyyyy vad synd det är om mig :D men det är jag värd! ..som vanligt.. :P

ÅH! nu börjar Bigbrotha! from anotha motha! sova får jag göra en annan dag! bye!


brrrrrr..

uscha, börjar bli trött i ögat! och om 20 minuter har jag tvätt-tid. jippiekayjaymotherfucker! förhoppningsvis får jag sällis utav jove som skulle komma förbi en svängom!

idag har det varit en bra dag! inget speciellt som hänt mer än att jag varit fulladdad med energi! aaajust, en sak gjorde ju faktiskt min dag, och det var att jag fick träffa Sarah & Tony och deras lilla nykalvade Casper! att gosa bebis gör en ju alldeles varm inombords :D

oooch imorgon ska jag träna och sen träffa brudarna! göttmos!

sen försvinner jag i ett par dagar, 14 timmars-pass 2 dagar i rad sedan kvällsjobb efter det! kan ju lika gärna sova kvar på jobbet.. eller flytta in där helt och hållet! :P

nä nu ska jag samla ihop all tvätt och sedan tralla iväg till tvättis! cya don't wanna be ya! :D

alive and kickin'

Nu vare ett tag sen man var här och kladdade sist...

har ett stort erkännande att göra. jag är inte mycket för tv överhuvudtaget! men nu har jag fan gått och blivit torsk, på.... Bigbrother! HAHA! detta trodde jag aldrig om mig själv! men så äre! dom är ju störtsköna! vem kan inte motstå Gurkan? :D

men nu måste jag även tala om att det är inte bigbrother som jag ägnat mig åt den senaste tiden utan jag har... jag har... som vanligt brainfreeze! nä men jag har väl gjort lite av varje.. jobbat, hängt runt, osv. tagit ett break ifrån mannen. vi hamnade ganska hårt i en ond cirkel och jag stod inte ut längre så jag packade väskan och drog.

men ingen skada skedd. det förde mer gott med sig än ont. vi behövde detta. och nu.. en vecka senare, utan att träffat varann.. så ska vi på Dejt ikväll! Hihi jag är ju nästan lite pirrig i magen :P Vi ska gå på bio till att börja med.. kommer inte ihåg vad filmen hette som vi ska se. Sebbe som är filmnarkoman fick välja, annars hade det väll som vanligt blivit fel.. men det gör detsamma vad det blir för någe, för jag kommer nog vara rätt sysselsatt med bio-popcornen, mmmums vad jag längtar!  

Och annars sååå.. har jag börjat träna hos sjukgymnasten. bättre sent än aldrig. fördelen är att det är gratis, och gratis är ju gott ;) men det är soft, det är ju som ett helt vanligt gym. så efter att jag gjort mina utsatta övningar för att stärka rygg och bäcken, så får jag sen pumpa på utav bara fan om jag vill det. minst 2 helst 3 gånger i veckan ska jag träna, och jag får räkna med att det kommer att ta 3-6 månader tills jag är bra i min lille kropp. Så det är bara att köra hårt!

ne nu pallar jag inte att sitta här och tramsa längre.. ska gå och pudra näsan inför kvällen! tjingepling

damdida

The sun don't shine forever,

But as long it's here then we might as well shine together.

Better now than never.



seriöööst...

jag pallar inte att vara sjuk längre! jävla hosta! jävla snor! jävla ont i kroppen! jävla jävla jävla allt! idag måste jag tvinga mig själv att ta det lugnt. kedja fast mig själv här hemma, och inte göra ett skit! så idag äre jag, och min rastlöshet på tu man hand!

och imorgon äre Matte's begravning. hoppas jag mår lite bättre då, slippa feberpsykoser och att det dunkar i huvudet för varje steg jag tar. vad nu det skulle spela för roll egentligen..

folk som läser denna blogg lär ju tycka och tro att jag är världshistoriens mest negativaste och gnälligaste brud! men livet kan inte jämt vara på topp! jag hoppas att saker och ting vänder snart.. det har helt enkelt varit för mycket på sistånde med allt runtikring. mer än vad som skrivs här.

så pass mycket att det positiva som trillat fram framför näsan på en har hamnat i skymundan och man har bara tagit ett kliv över det.


lite sång, lite dans och lite na.. nä.. klagomål

göttans att sitta och rapa vitlöksbröd! skrämmer nog bort det mesta! förutom dessa jädrans bacillusker!

lyckades ta mig igenom jobb-maratonen iallafall, trotts förkylning och allt som hör det till! idag har jag haft ledigt, och borde väll ha gjort en avgjutning av min kropp i soffan, men icke då! idag har jag städat, tvättat och varit och handlat! och nu mår jag... sämre. men det är bara att bita ihop, imorgon vankas det jobb!

och idag fick jag samtalet. urnan med det lilla som är kvar utav Zebb har kommit.. fy fan jag blir helt tårögd. jag erkänner, Zebb's död har tagit fruktansvärt hårt på mig. jag måste släppa min jävla stolthet och tillåta mig själv att sörja och gråta ut ordentligt! annars kommer dom här små stunderna när det brister, som idag, när jag stod i tvättstugan och vek tvätt.. så kom tårarna. det gör så ont inom mig. fan vad jag saknar honom! :´(

fy vad skönt att snart få komma härifrån. resan är betald, pengar är undanstoppade, och bikinin är inhandlad. nu äre bara väntan som återstår.. en månad. det går fort! får vi hoppas. jag behöver detta.. komma iväg och släppa allt annat här hemma för en stund.

nu tror jag ska ta och dra tag i min karl och släpa med honom till sängen, kolla på en film innan det är dags att nanna. 06.00 är klockan ställd på, helt omänsklig tid att behöva släpa sig ur sängen på. hoppas jag får sova inatt, så att inte hostan jävlas!

RSS 2.0