nollställdheten

ni vet, när man börjar hoppa fram på moln..


och helt plötsligt BANG!


så har man ramlat ner med ansiktet före i marken.

lite så ungefär.. . .. . .... . .


mitt i höstens elände så fick jag en ljusglimt

som vissa vet så har jag "siffer-dyslexi", och det ska jag tala om för dig att det är banne mig inte så pjåkigt att ha i vissa lägen! som när jag av någon suspekt anledning fått för mig att jag har en liten ekonomisk kris, i sisådär ett par dagar, eller okejrå, i 2 veckor typ. och så gör jag en makaber upptäckt när jag en dag som denna ångestfyllt hoppar in på internetbanken för att kolla om jag kan tanka bilen imorgon, och inser att... nu tänkte jag vara lite fyndig och säga hur många bilar samanlagt jag skulle kunna tanka utöver min egna, men.. jag kan ju fan inte räkna, haha! så kort och gott, jag lever inte i rännstenen.. längre! haha! det är nog bara jag som lyckas när det gäller att vara ovetandes om att man är tusenär!

oooh herregud vad jag är trött! efter en hel helgs ledighet så tycker man ju att man borde känna sig pigg, fräsch och utvilad! vad hände? känner mig som en rugguggla, likblek, mörk under ögonen, och ett intellektuellt möte med mig skulle kunna jämföras med ett grottmongos, ugh ugh!

jag skyller på hösten. jag pallart verkligen inte! hösten sänker mig sååå djupt! jag borde egentligen kunna få gå till doktorn och få utskrivet en remiss till varmare breddgrader när denhär årstiden träder fram! säger det en gång för alla; jag hatar hösten!

en passande bild:



haha :)

varför?

vaaarfööör köpte jag inte den där chokladkakan som jag stod och sneglade på inne på statoil? jo, jag tänkte att mamma har säkert lagat till någon slags gourmé middag där hemma! avisst, fläskotletter och potatis, u.t.a.n sås! att jag nu till och med var tvungen att kolla upp hur kotlett stavas, bara det säger ju hur mycket jag ogillar det. det går väll ann ibland, men utan sås? näe. jag har sås till allt!

var hemma i läghenheten idag, sebbe är iväg nånstans så jag passade på att åka dit och greja lite. kolla lite. peta lite. jag tror jag saknar mitt hem litegrann. visst jag har ju varit där när sebbe har varit hemma ett par gånger också, men att vara där själv var.. lite.. kan inte riktigt sätta finger på det! jag har många gånger på sistånde känt att en lobotomering skulle nog sitta fint! slippa tänka och känna för en stund. eller ja, en lobotomering är ju permanent, därav anledningen till att jag faktiskt inte gör slag i saken.

undra om jag ska vara lite huslig och göra kladdiga chokladmuffins? haha, suget efter choklad alltså. men finns det något bättre? det är till och med bättre än en sil. tror jag. 

 

nämen titta en lördag!

igår vare rajraj. firade hanna och milla som nått 24 år. intog harry's! och idag, när jag är leksugen, så är alla dead-meat! apbakis hela högen! ger dom nån timma till, sen börjar jag nog våldgästa med pizzor! kan dom väl endå inte säga nej till :D

annars åker jag till ikea.. förstår inte, när jag är jätteuttråkad så ser jag nästan alltid jämt shopping som en jävligt bra idé! borde skaffa mig en hobby.. typ, bli världsbäst på att sticka. fast vad hemskt. när man tittar på sin 80 meters långa halsduk och inser att fyfan vad tråkigt jag har haft det i mina dar!

önskar nästan att jag hade haft mitt sims-spel här. risken med det är bara att man kan bli så äckligt jävla beroende utav det, nästan så att man glömmer bort det riktiga livet runt omkring! vissa gånger när jag suttit i träsket så har jag till och med börjat se mig själv som en sims-gubbe. Nu börjar hunger-strecket bli väldigt rött, dags att äta lite mat! eller nu har jag ett grönt moln runt omkring mig så nu äre dags att duscha! och eller hur blir man jävligt sugen på mackaroni and cheese när dom tillagar det? fast på riktigt så tycker jag inte ens om det.



det var ju faktiskt nästan lite så jag kände just i den stunden när bilden togs!

Nu ska jag göra nånting vettigt utav denna dag istället, kanske ska börja med att byta om och piffa till mig lite! tjing


torsdag8eseptember

mumsfilibaba! har nyss tryckt i mig fattiga riddare, det var minsan inte igår!

har FF här hemma ikväll, morsan och farsan är iväg på galej, så jag tänkte ta tillfälle i akt och breda ut min röv över hela soffan och inta fjärrkontrollen strax! dessutom så har jag ännu mer göttans som väntar på mig, cheddar-popcorn och nonstop! weee!

när jag sagt till folk idag att jag bara ska ha en softardag och inte göra ett skit, bara strutta runt här hemma, så har alla verkat vääldigt skeptiska till detta. du? vara hemma och inte göra nånting? yeah right! och när jag sa till pappa att jag började få lite ont i huvudet så kontrade han med: ja, det är väl inte så konstigt, du är för understimulerad.
hmm :P




alltså näääe.. vet inte vad jag ska skriva om, men lika bra det! cheddar-popcornen ropar på mig! bäst att göra min plikt!

RSS 2.0