25e september

"det är så mysigt med hösten och det blir så fina färger ute!"

läääägg aaaav! skärp er!

tröttsamt, grått, mulet, kallt, blåsigt, blött.... ska jag fortsätta? klockan är bara 20.00 och det är tvärsvart där ute! brrrr...

Är i vilket fall som helst lördag idag. blir lugna puckar.. Var ute och lattjade på Strömpis igår  vart en riktigt schysst kväll! knökfullt med knökens människor vare.. trevligt att träffa lite gamla lirare, och att shaka arslet inne i den tropiska värmen på dansgolvet! exakt vad jag behövde!  

sitter nu och väntar på att jove ska höra av sig. blir kanske några rullar ikväll! och imorgon väntas det jobb!  

skööönt att jobba! bara plöja igenom dagarna! har varit på ett sånt skräpigt humör på sistånde. och istället för att gräva ner huvudet i sanden och gömma mig vilket skulle göra mig t.o.k.i.g så kör jag på istället. lika bra!




tjingepling!


5 stjärnor utav 5 möjliga till mig själv!

guuuu va duktig jag varit! jobbat häcken av mig sen förra lördagen.. jobbat varje dag, inklusive 3 dubbelpass. hua! varit ledig idag, och borde egentligen ha kopplat av. men fan, jag kan inte koppla av. aldrig nånsin! äre inte det ena så äre det andra!

så idag har jag storstädat hela hemmet! nu äre skinande rent och faan vad gött det känns! man skulle t.o.m kunna slicka på toaletten om man så ville! sen har jag även tvättat. och en tanke slog mig när jag gick första vändan till tvättstugan, att det börjar tametusan alltid att regna när jag tvättar. komiskt, tycker jag :P
_____

jag och en nära vän till mig satt för någon dag sen och filosoferade över livet och vad det blivit av oss. när man ser tillbaka på det förflutna så gör man faktiskt det med ett leende, i varje fall jag.  känns som mycket skit och elände som varit börjar sakta men säkert försvinna ur min hjärna. så nu, det jag minns och ler emot är alla de roliga stunder man varit med om. allt galet man gjort. man levde för stunden och man levde helt enkelt livet!

men lever livet, det gör jag ju faktiskt idag med, fast på en annan nivå. även fast jag blivit en mycket lugnare människa som tar hand om mig själv och mitt egna liv nu för dagarna så funderar jag ibland på hur det egentligen gick till... kommer inte ihåg när jag drog tag i mig själv och valde att gå "rätt" väg. när man tänker efter på saker och ting så hade det kunnat sett riktigt illa ut idag.. om jag fortsatt i samma spår som jag gjorde då.

hursom, jag klagar inte på mitt förflutna ärligt talat. även fast man önskar att man många gånger borde gjort andra val.. men vad spelar det för roll idag? jag lever ju, och jag mår bra!
jag har gjort klart skolan och är utbildad undersköterska, jag har en fin lägenhet, jag har ett jobb som jag trivs jättebra med, jag har underbara vänner och en otroligt fin pojkvän!
_____

  

once upon a time...


höööös-t-t-t-t!

sitter här och rastar mig själv på jobbet! har väl egentligen inget jättelajbans att skriva om, jag bara tidsfördriver!

jag skulle lätt kunna jobba varje helg. långpass plus ett 7 till 4-pass. för det motsvarar på ett ungefär 3-4 arbetande dagar, på vardagarna. lite schysst klirr i kassan!

efter jobbet ska jag käka tårta! min broder fyller 25 idag. hoho vad tiden går. när vi var små var han min bästa vän, och idag, är vi så tvärolika varann som det bara går att bli! dag och natt! svart och vitt! äpple och banan! aa you know..

justja, idag kommer väl elly hem ifrån rhodos om jag inte är helt ute och vinglar på cykeln? säkert brun och fin. jove är också det, hon var i spanien för nån vecka sen. och hanna & bosse kommer hem ifrån USA på torsdag.. brownies! jag kommer ju känna mig som.. som.. aa inte fan vet jag! jag får helt enkelt bli polettneger och sola sönder mig, eller hålla ett långt avstånd ifrån mina vänner.

fast.. äre inte lite inne nu att vara blek..?

torsdag torsdag torsdag torsdag

kom på att det var lääänge sen jag hade en riktig lurk-dag! när man bara är, gör inte ett jävlarns skit, luffar runt i morgonrocken hela dagen och behöver inte ens bry sig om att duscha. imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att denna dag får bli min lurk-dag!

är även vovve-vakt åt donna idag. en löpande donna! inte så lite heller.. så jag har schyfflat bort alla mattor här hemma och satt på donsie ett par otroligt heta sverige-kallingar! så varje gång jag tittar på na' så kan jag inte låta bli att fnissa :D hehehe..

har 100 Höjdare, säsong 1-6, på nerladdning, kriminell som man är! så det ska jag gotta mig i att se på sen!


i brist på annat så skriver jag en rad eller 7

att sätta mig och mamma bredvid varann när vi är uttråkade kan bara sluta på ett sätt. shopping! ;) simon & thomas, släng er i väggen! nu äre low & mom som gäller!

göttans! jag får göra allt det roliga i lyan, medans sebbe får göra det tråkiga gubb-görat. vilket jag faktiskt inte tror att han har så mycket emot. eller jag hoppas i varje fall det. typ sånnahär über-tråkiga saker som att bygga trägolv till balkongen. styra stereo/ suround-ljud / hemma-bio -grejer.. aa, tekniskt "kraffs" kort och gott. slipa och måla om köksbord och stolar... ne usch jag börjar ju gäspa bara av att skriva om det :)

hursom, spenderade kvällen hemma hos Milla, med henne, Dannie och kladdkaka. Milla fyller nämlige tjugotre år idag. Jag köpte en lagom bögig låda till henne som jag proppade massa godis och onyttigheter i! sicken livlig fantasi man har :)

nä.. krypa ner under täcket känns som en ypperligt skön plan! natti natti!


äter banan hos päronen

här sitter jag och känner mig som en flykting. jag har ju fått övergett mitt hem! efter ett par dagars huttrande så ringde jag till bovärden och undrade om det bara var jag som var allmänt pjoskig och frusen eller om det var något värme-fel. det var alternativ 2, såklart. han sa att det var en propp som hade gått och att jag skulle ha lite tålamod och sätta på mig en till tröja.

aa, så nu, några dagar senare, så sitter jag här hemma hos päronen istället, med en förkylning och lite småont i kroppen efter att ha sovit skavfötters med sig själv på en uppblåsbar madrass som jag delat med både hund och katt. om värmen inte är fixad i morgon så är det bäst för dom att Eon har sprängts i luften, den ursäkten godtar jag.
en propp som gått.. jo tjena.. skulle ju t.o.m jag kunna fixa, på 2 minuter och med förbundna ögon.

min man skrev föresten sitt livs första blogginlägg idag, haha! lika bitter som jag, vi passa ypperligt bra ihop! hoppa in och spana lite och säg att han är tjock eller nåt så blir han nog jättelycklig! www.sebbetaube.blogg.se


RSS 2.0