vasaruattdusaasaruu?

jobbat hela veckan.. och slinker nu in på min 3de arbetande helg.. börjar ärligt talat känna lite pust och stön över det, för nu börjar det rycka lite smått i party-nerven. komma ut, träffa folk, socialisera sig, bara vara, hänga gäng, skaka rumpa, lattja runt.. u knoow.. Är ju bara att bita ihop tills på onsdag, för då blir jag ledig en vecka! får ta igen allting då ;)

så hur har min fredagskväll sett ut hittills? jo, nergosad i soffan med film och ostbögar!
och hur ska jag fortsätta min fredagskväll? jo, ett varmt bad med skum och.. skum, jaja jaaaa!

over & out!


helt otroligt!

har suttit en sväng och försökt hitta lite inspiration till en tatuering som jag ska skissa ihop.. och det här är vad jag hittade:

Fyfan vad seexiiiig!! mmm grrr wraow!



"Hej mamma det här är min nya pojkvän, och ja, han kommer att se ut såhär resten av sitt liv."



Vem fan vill ha en bacon på armen? vem fan vill ha en BACON intatuerat överhuvudtaget?!



Jag hajar inte grejen med denna? varför?



Och så har vi ju domhär populära göra-om-naveln-till-ett-rövhål. och tro mig, jag hittate vulgärare bilder.



Ett ord: Creepy.



Den här var faktiskt lite cool, en manlig bysthållare. Fast nää, jag föredrar de gamla hederliga bh:arna.



Vad sägs om att spela ett parti schack?



En gnutta humor! Fast naa, den går endå inte hem hos mig..



Hur fan tänker vissa människor när de märker sig för resten av sina liv? hujedamig..

blödigt...

fy i helvete nu måste jag skingra mina tankar! vart prat förut om en av de mest betydelsefullaste varelserna jag har i mitt liv.. Zebb. åren börjar ju komma ikapp och ålderstecken också.. Jag håller tummarna varje dag att det inte ska vara dags än på ett tag.. ett lååångt tag. och förhoppningsvis så äre så, men.. självaste tanken.. jag kan inte ens säga det.. min lilla nusse.. Uuuh jag vill bara skära halsen av mig själv när jag tänker på sånthär! vem är jag att bestämma över när det är dags för någon annan att gå vidare..?


ne usch! :´(
nu pratar vi om någe annat!

har jobbat hela helgen inklusive denna måndag.. är ledig imorgon. sen jobb jobb jobb, ons, tors, fre, lör, sön, mån, tis. men det är ju värt, ledig i en vecka efter det!

Tant: Vad heter du egentligen?
Jag: Egentligen så heter jag Louise.
Tant: Vaa?
Jag: Louise..
Tant: Vad saaru?
Jag: Loouisee!
Tant: Vaaaa?
Jag: LOUISE!!!
Tant: Ulrika? Det var ett konstigt namn..

jag älskar fan mitt jobb!

Jag håller faktiskt på att rehabilitera mig själv, haha! för folk som känner mig så vet ju ni att jag gillar att ha det städat och schysst och rent runt i kring mig. jag är inte sådär överdriven att jag springer med dammtrasa varje dag.. utan det handlar mer om att saker ska stå på sin plats osv. men neee! för mig kan det bli en sån stress, när jag inte riktigt kan slappna av när det blir stökigt. som igår när jag fick besök av sofie och 2 småpojkar som levde om, ja för det gör dom ju, de små liven. vad göre om det ligger lite kaksmulor på bordet, och att soffkuddarna trillat ner på golvet? absolut ingenting! men nu har jag faktiskt börjat softa.. jag ställer mig framför en hög med disk och säger till mig själv "nej lollo! du får inte diska idag!"


erkänn vrickat?


och min man är ju även med på det hela.
Sebbe: Lollo, vad gör du?
Lollo: Ingenting! *diskar och plockar i köket*
Sebbe: Du Lollo, när du jobbat ett 14-timmars-pass så är det OK att komma hem och bara skita i såntdärnt!

haha, jag är fan helt fuckingunbelivable!


mumsfilibabouaaa

jag är sjuk.. . ... .. . .... .......................... (!!!)
jag minns inte sist jag var ledig 3 dagar i rad. men nu är jag det! och självaste klaraste fa-an att jag blivit smittat av värsta typen av mördarbakterier!

okej.. så illa kanske det inte är.. men det som ingår i receptet är snor, halsont, hals-kliiii, hosta, lite mer hosta, en otroligt sexig heshet, en touch av feber som kommer och går och aa.. en fruktansvärt skön värk i nedre delen av buken som brukar komma på besök 1 gång i månaden satt ju också där den skulle! yee-haa!

jag har verkligen satt mig själv på tvären idag! tycka synd om mig själv är jag rätt bra på, så eftersom att jag är sjuk, då får jag svulla chips och cola till frukost kl. 1 på dagen :D

men vafan gör det? den dagen då min hand inte får plats i pringlesburken, då ska jag börja räkna kalorierna istället för att äta dom.

och där kom samvetet ikapp! jävla pms. nu blire till att dra ut och långpromenera med jycken! ska dra med mig Jove och hennes byracka också, så ska jag och Jove gå och gnälla över livet idag för hon är också sjukvard och har jobbat natt och knappt sovit nånting idag på dagen så hon är nog världens lyckligaste hon också :D

tjingepling!

självfallet min vän!

min lediga dag! vaknade upp till en strålande solig och varm dag! slängde på mig bikinin och intog positionen mot playan tillsammans med monica, för att lägga mig på stranden och lysa upp halva örebro med min bleka kropp! och vad fan händer när vi är på G? jo, självklarhetens självklarhet såklart! pang bom så börjar det ös-regna och blixtar och dunder! ironiiiiiii...

så vi körde balkonghäng istället, och det var ju inga fel det heller! satt och diskuterade om våra psykoser.. trodde jag var ensam om att känna och tycka på ett visst sätt om vissa saker. men se på fan, monica är ju tametusan värre än mig, haha, liiiiiiivet :D psychobiatches :D

fuck yeah vad det regnar!

snart kommer milla hit! hoppas det ös-regnar på henne då! för hon har ju faktiskt ett paraply haha :D

                                                                         PöZz & KjAaM

 

summertaaajm

sitter här nyduschad med pattarna i vädret! så jädrans varmt och klibbigt så det känns ju som ett helt projekt att få på sig kläder utan att det ska klistras fast och korva och ha sig!

jobbat hela denna helg. körde långpass igår dessutom, 7-21.45, och det var varmt vill jag lova! känns ju som att thailands tropiska värme har nått lilla örebro. ah well, alla barnen ligger på stranden och solar och blir bruna utom Lollo, för hon jobbar och blir rik.. haha

näe, ska faktiskt inte klaga på värmen.

nu la min hjärna av tror jag..

gör inget.. är cp-sugen på fattiga riddare, så nu ska jag leka nakna kocken! heppåré!

rajdiraj!

jobbade racer idag på jobbet! mina arbetspolare blir nervösa när jag aldrig kan sitta stilla, är det bra eller dåligt? :P

vart cp-trött när dagens arbetspass närmade sig sitt slut och jag kände guuuu va skönt att få komma heeem!

Livs-ironi 1: Tar i vanliga fall mellan 5-10 min att komma hem. idag tog det uppåt en halvtimma. Orsak: trafikstopp på motorvägen.

Livs-ironi 2: När jag äntligen är framme vid mitt mål så drämmer jag i axeln i taket på bilen när jag kliver ut. Aaaj!

Livs-ironi 3: När jag tar mig upp för stentrappan så skrapar jag självklart i ovansidan av foten(?).

Livs-ironi 4: När jag väl är inne så dunkar jag i armbågens cp-nerv i dörrkarmen, yeeha!

Man kan fan inte ha mig i möblerade rum! Haha, jag orkar inte med mig själv!

Anyway.. är hemma hos Päronen. sovit här i 2 nätter. Pappa har varit i Sthlm, och som den oerhört omtänksamma dottern jag är så har jag slaggat här för mamma är lite feg och vill inte vara ensam :P Tänkte åka hem idag, men jag orkade inte släpa fläskarslet. Så jag slåpar här en natt till.

Imorgon är jag i varjefall ledig. ska spana på mitt konto imorgon och se om jag möjligtvis har några paras! isåntfall så ska de spenderas! Jag & Elly, mooot det Marianska Berget! skönt att få socialisera sig lite om inte annat! wörk wörk wörk, nej nej, jag gnäller inte! men jag behöver banne mig en dags ledighet nu, vilket jag får imorgon. jippiekayay motherfucker! sen blire tillbaka till att vara workaholic ;)


RSS 2.0