tjolahopptjolahej!

här sitter jag och äter leverpastej! eller inte. chokladrutor närmare bestämt men det rimmade inte lika bra på min rubrik!

har haft en lugn helg. bangade på utgången. men lika bra, jag hade banne mig ingen ork! sen dessutom råkade jag ut för en inflammation i vänsterarmen, så jag kände mig helt cp-skadad och handikappad. men idag, och ett halvt paket Ipren fattigare så hälsar armen att den mår bättre!

så lördagen spenderade vi med att åka och storhandla! rätt schysst att göra det en lördagkväll, inte många som intar kundvagns-race då, så då får man lite mer svängrum för arslet inne i affären!

nu kom jag av tråden.. när reklamen på tv:n sätts igång så höjs ju volymen med 1000 decibel så det bara dånar. och sebbe är expert på att gömma tv-dosan under alla kuddar och filtar i soffan, så man måste gå på jakt!

hmm.. min lördag. aa efter handlingen så mosade vi ner oss i soffan, moffade chips och jordnötsringar och plöjde igenom massa nya FamilyGuy-avsnitt! göttans!

oj oj, klockan tickar iväg.. måste styla mig lite snabbt! ska iväg på barnkalas! syrrans småttingar fyller! heja heja!




lollo i bloggträsket?

En ledig fredag! Hade tänkt dra till CityAkademin idag och plugga, men nää. Idag lägger jag banne mig alla måsten åt sidan. Det är okej! Och samtalen jag måste ringa kan vänta tills på måndag!

Göttmos! Har nyss käkat frulle! Ska väll hoppa in i duschen om en svängom.. Sen ringa Jove och kolla om hon är vid liv. Vi hade nog tänkt inta Hindersmässan idag. Inte för att det brukar vara någon större höjdare egentligen, men soft att komma ut och luffa runt lite! Tror att denna fredag blir lugn! Bara hänga i gäng :)

Men imorgon blire nog andra bullar, vart ju väckt av en Hanna imorse som ringde och upplyste mig om detta. Glad tjej :P Hon vill ut och svina imorgon, så ptjaa, varför inte? :)

Näe! Intag dusch-position! So long!




Jove, Hanna & Lollo




Tissetatt! :D


det går bra nu, kompis det går bra nu!

fan vad jag surfar fram! känner mig helt WOHOO så jag måste nästan ta mig samman för att kunna skriva något!

har varit på möte på komvux idag och träffat en helgrym snubbe! som gett sig fan på att hjälpa mig! om det blir en pseudodysklakuli-utredning får vi se, vi börjar med att läsa matte. Just nu är kursen fullbokad, och många står på kö. MEN, han ser mig som prio 1 ;) Hoppar någon av eller blir klar med kursen fort som fan, så får jag gå före i kön och hoppa in :D I väntan på att få komma in så ska jag läsa lite grunder på egen hand. Sätta lite diciplin på mig själv och traska iväg till CityAkademin där jag kan få hjälp. För om jag inte håller igång detta nu så kommer, om jag känner mig själv rätt, detta att rinna ut i sanden. Det gäller att hålla kvar motivationen, så att jag inte skjuter upp det ännu mer!

Sen satt han och jag och pratade om allt möjligt. Gled in på hur jag är som person, hur jag fungerar i skolbänken, på jobbet, till vardags.. Helt plötsligt märker jag hur han börjar lirka med frågor om både det ena och det andra. Sen skickade han mig till kuratorn! Haha, inte ordagrant precis. Men han tycker jag ska ta kontakt med henne.. ang.. hör och häpna! : en bokstavsutredning. Kolla inte på mig, det var han som tog upp det :P Märks det så tydligt, haha! Han sa att han jobbat mycket med tjejer som haft adhd/add, och att han känner igen saker och ting i mig. Han sa att det inte ska sättas någon stämpel på mig, utan mer för att jag ska få mer förståelse över saker och ting inom mig.


Låter som att jag är världens misär-brud, men nee. Dom här två sakerna är nånting som jag hållt tyst om i så många år, för jag har skämts så mycket. Och nu, när jag kliver fram och fått så mycket pepp ifrån folk runtikring, så känner jag att Varför i helvete ska jag hålla tyst!? Jag är ju inte efterbliven eller så! ;)

Vart rätt många rader nu.. men det e la gött! Och inte nog med det kom lönespecen nyss! I'm rich bitch! :D

Tror jag ska öva lite på volter nu! Ska styla inför Petter ikväll när han kommer och uppträder på Ritz ;)

Och nu har jag även hittat min bräda! :D check it out:

Fin va? :D


hakunamatata

har nu på morgonen varit på VC och blivit tömd på blod, och nu har jag mellanlandat hemma hos Päronen och äter upp deras godis i väntan på att Elly ska vakna nån gång så vi kan åka och handla bebis-grej till Jc som ploppar ut sin unge närsom! :D

jag har kommit på mig själv med att nu ska jag sluta gnälla så förjävligt över att det inte händer nånting i ens liv! att dagarna bara rinner förbi en.. det är ju egentligen så o-sant så det finns inte! jag håller ju igång varenda dag med nånting. så mycket som jag spurtat runt de senaste månaderna, både hit och dit, så minns jag faktiskt inte sist jag satte mig ner i soffan och chillade.. och bara var.. hela tiden så håller jag igång, och har jag ingenting och göra, så hittar jag på nånting att göra. jag borde lära mig att slappna av.. innan jag får en hjärtattack. men en blir ju så lätt rastlös. så från och med Nu, inget mer gnäll om att jag inte gör nånting! jag borde istället gnälla mer över att jag aldrig sitter still och softar!

 


some pic's











Innan vi drog och spelade LaserGame!


nattbloggning

jag är på ett såntdärnt jättekul humör.. jättetrött men har ingen lust att sova! så jag sitter här och glor runt, unzar la musica och.. aa..

det är banne mig inte mycket glöd i denhär bloggen längre..
mitt fantastiska liv känns väl inte sådär über-intressant just nu!

har legat sjuk halva veckan. jag som klarat mig hela hösten och hela vintern, fram tills nu.. mallig har jag varit, men när febran slog till så var jag inte så kaxig längre! efter att legat hemma i ett par dagar så klättrade jag på väggarna, så jag drog in och jobbade exakt hela helgen. $$ ;)

känns som jag har jättemycket att göra imorgon, vill egentligen bara sova ut ordentligt.. men har massa samtal som måste ringas! och teletiderna är självfallet tidigt som attans! sen har jag tvättis kl. 12, jippiekayjaymotherfucker!

och nu har saker och ting styrts upp med mig, gick till VC och slog näven i bordet att nu får dom fan hjälpa mig med saker och ting! 2 dagar senare fick jag träffa läkare ;) as-schysst var hon! ung tjej, så vi satt mest och snackade och jämförde våra skavanker med varann, haha! hursom, denna vecka ska jag röntgas i rygg och bäcken, finally! ska styra till kroppen nu så att jag kan bli en såndär hurtbulle igen :D

sen frågade jag även om jag var bortglömd ang. pseudodyskalkyli-utredningen.. eftersom Nån jag pratade med innan sommaren sa att jag skulle få en kallelse efter sommaren, men NÄ! såklart att det inte fanns ett spår utav detta samtal i min journal! jävla skit-sjukvård! ingen ordning alls! de bara skiter i en om man inte är tillräckligt hård. och efter det ena så kommer det andra.. en bokstavsutredning, haha! pinsamt.. men kan ju vara skönt att få svar på saker och ting :P Fattar inte varför sånnahär saker inte tagits tag i tidigare? typ när man var massa yngre.. hade väll underlättat en hel del i framför allt skolan.. . . ..

Näe, vad jag bubblar.. ska förbereda mig för sängen nu! natti


RSS 2.0