hey hoe let´s go

Det här har tamefan varit den lääängsta söndagen jag någonsin varit med om! Jag har varit så grymt rastlös och uttråkad och typ bara gått och väntat på att få krypa ner i sängen igen, haha, livet!

Meeen nu äre ju så att man kanske blivit lite medlurad till Björnis ikväll.. vi får se vad jag gör, lockar ju lite.. Har typ bara softat denhär helgen så det börjar att rycka lite i partynerven!

På torsdag gott folk, ja då jävlar blire hallabaloo kan ni fethaja! Ska till Norrköping på Club Aqua, kommer unzas massa hardstyle! Wuuhuuu livin the dream! :D

Äh! Nu ska jag vara lite äcklig och ställa mig i duschen så det blir människa av mig igen! Heppåré!



(Jag & Milla i Holland)


en mellanslinkare

Jävla kaiko jag känner mig, och har känt mig nu i 3 dagar.. krääääk! Skulle behöva en ryggmärgsbedövning! Jag har inte tid med sånthär, att må fucked up och känna mig som en kräknödig teletabby! Skulle behöva äta, men det går inte :/ bu fucking hu! vad äre för feeel?

Men hur som helst! Över till nånting mycket intressantare:

En blåvalshanne sprutar 4oo liter säd per sats.
Endast 4o liter hamnar i honan vid parning.

Tänkte ifall du undrade varför havet smakar salt..


dansskola!




pallar inte

det känns som att min kalender är överklottrad med saker och ting som måste göras hit och dit, skola, jobb, föreläsningar, plugga, tvätta, dittan och datten! Phu.. eller så kanske det är för att jag skriver rätt stort.. naa! Aa, usch så äre ju begravning imorgon också för våran kära Alle :´( aa nee jag vet inte vad jag ska säga längre.. kommer vara en mycket tung dag imorgon :( du fattas i mitt liv.

Ååh jag skulle kunna göra vad som helst för att få krypa ner i sängen en svängom.. tror alla vitaminer och mineraler och tjofräser jag knarkar varje dag börjar ge motsatt effekt..?

Jag måste bara visa den här bilden på Zebb när han var liten bebis :D Jag blir så lycklig när jag ser den!


Erkänn sööt? :D nusseeerååå!

Aa men nee, känns som om jag bara sitter och schwammlar, jag ska nog tamefan unna mig att powernuppa lite endå så tar jag tag i dagens bestyr sen! gonatt



<¨)))))><

- Lollo, jag har fan saknat dig ditt cphuvud mehehee!
- Milla, jaug haur faun sauknat dig meud hähäää!

- Lollo.. varför kan vi aldrig vara seriösa när vi säger sånna saker till varandra? 
- För att.. vi är ju seriösa, på vårat sätt. Men okej; Milla, jag har saknat dig.
- Jag har saknat dig med Lollo.

Efter en liten stunds tystnad och bitandes i kinden..
Milla & Lollo: HAHAHAHAHAAAA



Jag älskar vårat sätt att vara i vårat gäng! :D



Mitt första bögknull

Tss, fan tror ni om mig?

Ska ut ikväll med ett gäng och rajja lite, ska bli intressant och se hur den här kvällen kommer att sluta. Nästan lika intressant som att se vem som blir träffad utav fågel-bajs uppe på stan när fåglarna kommer i stora gäng och muckar gräl. Men OJ vad ledsen jag låter! Skärpning på den fronten! Jag är inte ledsen, jag är taggad! Livin the dream, wuuhuuu!




Guu vaa retroo!

Sitter här och tidsfördriver lite, funderar över vart den där John Blund håller hus nånstanns, jag skulle nämligen vilja ha lite såntdärnt vitt pulver utav honom!

Alltså att plugga, borde man inte känna sig lite smartare utav det? För min del känns det bara som att ett par hjärnceller strykit med när jag suttit en hel dag och stirrat in i skolböcker. Men ptja, jag har hört rykten om att högre intelligens oftast innebär mindre lycka.. Jag är nog lyckligast i hela världen isåntfall! Ont i arslet får man också av att plugga! Aa inget snuskigt nu alltså! Tycker schyssta kuddar borde ingå i csn-bidraget.

Nefan, nu får det vara dags för att slänga mig i sängen! Önska mig lycka till, för det kan behövas. För någon dag sen skulle jag slänga mig i sängen, jag missade. Rätt hårt. Slängde mig själv i väggen istället.. :D


RSS 2.0