2011 goes 2012

stylad och i ordning gjord enda ut i naglarna! kommer bli rätt lugnt ikväll, vi ska hem till päronen och käka nyårsmiddag. efter det så vet jag inte. är bjuden på 2 olika partaj, men vi får se vart jag hamnar! får ju inte heller bli för sent, ska ju upp 6 imorgon bitti och fara till jobbet, vad annars? ;]

bara för att det är nyår så verkar folk tro att livet kommer att förändras imorgon. haha titta nu kom pessimisten fram, som vanligt! men det är ju tamefan ett sånt jävla tjat om att allting kommer att bli så himlans strålande fantastiskt nästa år! ja, kanske. det är helt och hållet upp till var och en själva. tänk alla stackars satar som vaknar upp imorgon och startar det nya året med en hejdundrans hangover! fint.

en annan kan ju skryta med att jag har inte varit full sen år 2008. jag har aldrig snusat. droger... hm, tar inte ens smärtstillande när jag har ryggsmärtor för jag gillar inte att vara oklar i huvudet. och sen, nykomlingen: jag har inte rökt på 3 veckor. det ni! det kallar jag straight edge. vissa kallar mig tråkig. men jag är fan så mycket roligare än ett sluddrande, illaluktande, tjatigt, gapigt, klängigt, nerspytt fyllo. ;] undra vad jag ska ha för nyårslöfte..? sluta dricka så mycket oboy? :P

Gott nytt år på er! 
Ha det så kul ikväll, ta hand om er!

 

tor's dag

åååkaj! tror att jag är the master of jojo-bantning. kilona som jag så flitigt hade tappat, har jag nu fått tillbaka. men det är väl julens charm? tröstar mig med ett restaurangbesök och bio ikväll, ska moffa så mycket jag bara kan! whatevah liksom!

är egentligen jävligt trött, ser nästan dubbelt. har jobbat häcken av mig (inte bokstavligt talat, tydligen) nu under julen. och igår fick jag köra 13-timmars lite huxflux. känner på mig att det kommer vara jävligt tungt att ta mig ur sängen imorgon bitti... och sebbe, honom har jag knappt sett de senaste dagarna. jag går upp innan han har vaknat, och jag är tvungen att gå och lägga mig såfort jag kommer hem. igårkväll hittade han mig i sängen, deckad, med en tidning på magen och en aladdin-ask bredvid. det var min mysiga egentid det! zZzZ...

nä nu ska jag slå en drill! hörs hej!


i väntan på maten...

...så hänger jag här en sväng! kul va?

har varit och fightats med folk på mellandags-rean! även fast man egentligen nästan aldrig hittar nått på självaste rean så äre så att man bara måste dit och slåss, hör liksom julen till på nåt sätt.

julaftonen var iallafall härlisch! jobbade på dagen, och har fått så mycket beröm nu efteråt över hur fint jag hade gjort och fixat och donat. och att utan mig hade det säkerligen inte blivit någe långbord, eller tomteluvor, eller tillstyrt över huvudtaget istort sett. jag suger åt mig, det är tur att dom har mig! den dagen jag tappar gnistan som undersköterska, då ska jag säga upp mig och byta jobb. så borde alla tänka!

efter jobbet så åkte jag, pappa och mina bröder runt till gravar och tände ljus. vi besökte fler gravplatser som tillhör mina vänner, än vad vi besökte platser som tillhör släkt... och vad jag vill ha sagt med det förstår ni nog.

sen hälsade jag på sebbes päron, och sen vidare hem till min familj!

ne nu ska jag eeeta! revbensspjäll :D tjo!

göteborg och födelsedag

helgen i göteborg var helt jävla ap-bra! vi var på universeum, lisebergs julmarknad, shoppade i nordstan och flamsade runt! kunde nog inte bli så mycket bättre, var så skönt att komma ifrån lite också! vi tog ju en massa bilder, men min dator är kaputt. så bilder får ni nog se en annan dag!

och på tal om kaputt dator, så fyllde jag år igår. fick pengar så att jag kan köpa mig en ny jävel! har väl inte haft en fungerande dator på typ, 2 månader. sjukt att man kan känna sig så... handikappad. fast jag har inte direkt haft abstinens. men bara grejen att ha en dator, kunna sätta sig där och tidsfördriva när man har tråkigt... vad gjorde man förr i tiden? stickade raggsockor?

aa precis, blev 24 år igår. eller var det 23? hmm.. det är jag som är tjejen med koll! ;] sen är det ju så att när jag fyller år, så har inte jag något val. det är tradition att alla ska komma hem till mig och hänga och äta gott. jag har nått år försökt bryta denna tradition men då har jag blivit mordhotad istället.

så igår efter att jag gett mig själv en välförtjänt sovmorgon så pallrade jag mig upp och började med att städa av lite där hemma. duschade och stylade mig. drog till ikea och handlade 300 ljus, sen till willys och handlade massa gott. sen hem och bakade dubbel satts av mina omtalade muffins som alla tjatade om. sen styrde jag fläskfilé och klyftpotatis, jag & sebbe hann svälja sista tuggan och så plingade det på dörren.

en efter en kom dom, hade en hel hög med polare där hemma, plus mamsi & papsi såklart! av muffinsarna fanns det inte en endaste liten smula kvar, och knappt av allt annat heller. men som jag sa; ingen åker härifrån försän man är riktigt rund & go! :] tack alla för en jättefin födelsedag!

har skrivit rätt mycket nu, anledningen till att jag egentligen satte mig framför datorn var för att kolla min bank. skjuter väl upp det antar jag! har varit snålt om jobb på sistånde, och då får jag ont i magen. ska i varje fall jobba exakt hela julen, och nyår. så det är väl en liten tröst.. men såhär är det alltid innan jul, snålt med jobb. de ordinarie går ju till jobbet trotts att de har ont i lilltån, för de måste ju ha pengar till allt julstök.

nä, nu får jag ta tjuren vid hornen! för sen måste jag iväg och handla tomteluva som jag ska ha på mig på jobbet på julafton! och sen ska ellybelly komma och styra till mitt hår, i utbyte av att vi ska kriga lite :P


knussel!

det är fan inte klokt. att man som brud ska ha så svårt för att packa! herregud vi ska vara borta två dagar! mycket lättare att packa för 2 veckor, då äre bara att ösa ner allt man äger i den största väskan man kan hitta. men två dar... det kan hända mycket på två dar! man kan ju faktiskt bajsa på sig. för det gör man ju så ofta annars! sen att packningsutrymmet är mycket mindre, då blire ju till att man måste använda hjärnan och packa logiskt.

ni karlar har det allt bra ni.. en ica-kasse, en t-shirt till ombyte och en tandborste. klart!




nu vänder vi på steken!

igår var allt eländigt, igår var jag så ledsen och ynklig, inte ett dugg kaxig. såg inte en enda liten ljusglimma. men det är väl när man minst anar som det börjar att vända. today is the day!

var ju hos läkaren igår. antibiotikan jag hade fått hade knappt tagit på mig, så inte så konstigt att jag kände mig som en bajskorv under någons sko. har fått en dunderkur nu, som jag ska ta dubbel dos utav i ett par dagar. börjar redan att känna mig fit for fight :]

och göteborg ska det bli! vi får kapa bort en dag, behöver nog morgondagen också för att vila upp mig. så det blir 2 dagar istället för 3, och några grejer som var tänka att göra har vi suddat bort. men Lisebergs Julmarknad ska vi iallafall på, och Universeum, och tralla runt i klädaffärer på stan, och äta god mat och hej och håå vad gött vi ska ha det, mamma & jag :]

kanske inte blir så pjåkigt endå, man måste ju endå ha kul på vägen som en vän till mig en gång sa..

det är inte ok att lollo är sjuk.

jag är så ledsen. vet inte vart jag ska ta vägen, utan att vara just i vägen. ska strax till läkaren, för jag har svårt med andningen. kanske kommer få ställa in gbg-resan, den som jag gav mamma i 50års present, som vi sett så mkt fram emot. min födelsedag på måndag är väl också bara att skita i. och alla arbetspass som jag fått...

snälla kropp, gör en helomvändning och bli bra, så jag får komma iväg över helgen på denhär resan. jag behöver den. mer än nånting annat.


syndast om mig i hela världen

alltså denhär jävla lunginflammationen tar fan kål på mig! visserligen är det lite lättare att andas nu, och febern som jag hade 6 dagar i rad syntes inte till igår, så det går ju åt rätt håll får vi hoppas! men denhär jävla hostan alltså! gör så ont i mina stackars lungor :'c känner mig helt körd... har fan inte sovit ordentligt på en hel jävla vecka!

så trött så trött så trött...

måste fan bli frisk tills på fredag! drar ju till göteborg över helgen då! och det vill jag fan inte missa! 

uääk jag är så utmattad på allt..



om min blogg skulle få ett pris, så skulle det nog vara inom negativitet, otur och gnäll.


it is what it is

igår var begravningen. så fin. så personlig. och så fruktansvärt jobbig! men man måste ta sig igenom sådana hemskheter vare sig man vill eller inte, för att sedan kunna acceptera och gå vidare. jag är så arg på dig, så ledsen, så besviken.. men samtidigt så biter jag ihop och viskar motsträvigt; det är okej, om det verkligen var dethär Du ville, så är det okej... och mina tårar rinner en efter en. för dig. för allt du var. för allt du gav. för det förflutna. för nuet. för framtiden. du är överallt. 

vi hade några duster i vårat förhållande, men dethär var den absolut största smärtan du gett mig. bara det att jag sitter inte ensam nu och har ont inom mig, utan jag delar smärtan tillsammans med 100tals andra. även fast du inte kunde ljuga för mig, även fast jag förstod att du inte mådde bra, så kan jag inte förstå hur du kunde ta steget. hur du kunde lämna livet? hoppet om nånting bättre var väl kanske större, jag hoppas innerligt att du fått det bästa nu. 

hur mycket man än önskar, vill och hoppas, så går det inte att spola tillbaka tiden. och så sitter man här, med dåligt samvete över att jag inte kom över på den där fikan du ville ta med mig 2 dagar innan du lämnade oss. men hade jag vetat vad som skulle ske, så hade jag skitit fullständigt i att jag var sjuk, åkt och träffat dig och gett dig världens mega kram. men så kan man inte tänka... jag vet.

det är bara att acceptera. det som har hänt har hänt. det går inte att ändra på det. så mycket osagt bara.. som t.ex. Förlåt. Du hade rätt svårt att prata om saker och ting, men när det väl hände, så var det som att det du sa var något som du suttit och tänkt på och velat säga länge. Så fina, välvalda ord. och tro mig, det du sa till mig för nåt år sedan, har betytt otroligt mycket för mig. det har liksom.. burit upp mig.  

i hopp om att du läser detta, så vill jag ge dig ett helhjärtat Förlåt. jag var hård mot dig många gånger, men det var för ditt eget bästa. jag var heller inte en ängel jämt, förlåt. jag har ett scenario i mitt huvud, då jag springer efter dig ute i snön, drar tag i dig så du vänder dig om mot mig, du gråter. det var första och enda gången jag såg dig gråta. hatet jag fick mot mig själv när jag såg dina tårar, jag minns det som igår, det gjorde så ont inom mig. jag hade fått hårda, starka, du att gråta. Förlåt.

det vart tomt i huvudet nu...

jag ska ta väl tillvara på minnena med dig. men jag kommer fane mig att sakna att få dina spontana sms titt som tätt där du bara ville säga hej och kolla hur läget var. jag kommer att sakna att få mms-bilder du skickade till mig då och då, på tex. "Bä" eller annat du hittat som du visste att jag tyckte var kul. jag kommer att sakna ditt förnurliga leende. alltid bus på g, allt från att putta en i en snöhög, till att trycka på alla knappar och dra i alla spakar du ser i bilen medans en kör, till att slita av en ena strumpan.

fina du, vi ses längre fram. i shangri la, paradiset där tiden står stilla. du kommer väl fortfarande vara ung och i gott skick, medans jag, om allt går enligt planen kommer att vara gråhårig och ha hängpattar! tänk dig så som jag såg ut sist vi träffades, på halloween-festen, det skrattade du gott åt när jag kom med min rullator :]

           


tar mig upp

försöker att få lite julkänsla, folk säger att det snöade förut, pyttsan heller?! var på julmarknad i wadköping igår, och på o helga natt. var trevligt, men fortfarande ingen julkänsla. bara halsont. köpt de sista julklapparna idag iallafall.. jag försöker så gott jag kan! :]

är fortfarande omringad av dendär bubblan. känner inte så mycket längre, förutom ibland när bitterheten och kniven som skaver i ryggen gör sig påmind. det är inte synd om mig.. det är ju Jag som väljer hur mitt liv ska levas. bara det att jag orkar inte resa mig upp just nu, så jag sitter här ett tag till och plaskar med fötterna i pölen. gör det bästa utav situationen helt enkelt.

och på fredag är det begravning.. nästan 3 veckor sen, eller nåt. så jävla sjukt! känns som om att jag går mer på begravningar än på bio... :[


RSS 2.0