Friday night and lowlow is...

..sitter här.

så kul var det!

men vafan gör det när man har sean banan i högtalarna!

näe! vad gör jag..? sitter här och laddar inför att göra en mega-trippel-volt med skruv ner i sängen. har lyckats tagit mig igenom 2 arbetsdagar med aj-aj i halsen och snor som tagit sig friheten att rinna ur snoken på mig lite hej vilt! fördelen med att vara förkyld: man kan skylla på allt snor som samlats i hjärnan när man bettet sig lite efterblivet.

ajust, på tal om efterblivet. som vissa kanske vet så är ju jag the master of springa in i dörrar. jag har gjort det igen. jag vet inte hur jag lyckades, det gick så fort. men smärtan fick mig att inse att jag överlevde kraschen! en liten bit av nageln på fuckyou-fingret stod rakt upp. så det var bara att blunda, bita ihop och slita dän den! skönaste att jag var på jobbet där spritning av händer sker med jämna mellanrum, göttans! tänk er.. den där känslan av att man bara vill lägga sig på golvet och suga på tummen med snuttefilt och allt! och nu? så är fingret varmt, svullet och pulserande, yum yum!

en gnutta självironi i detta inlägg minsan! ;)

och det jobbiga i livet.. är väll att verkligheten kommer ikapp i från alla håll och kanter. som idag.. när floristen fråga vems begravning blomsterkransen ska till. 
Mathias Angeria.

mmm.. livet.. livet..

nu blire bums i säng, så att jag är pigg och alert till jobbet imorgon!

tänk frisk! tänk frisk! tänk frisk!

näää fytusan nu börjar jag känna mig lite krasslig! knarkar halstabletter och echinachea, klunkar te och har hoppat i flera lager av kläder! livets ironi att baciller alltid ska komma och hoppa på en när man faktiskt inte har tid eller råd att vara sjuk. har ett 5-dagars jobbmaraton framför mig nu, och jag måste jobba. med eller utan hals. haha, tänk er hur man skulle se ut utan hals :D

ah well, annars då? jo det funkar! jobbar.. och hänger runt! trycker på med saker att göra, far och flänger känns det som. men när jag nu försöker att tänka efter vad jag gjort på sistånde så står det banne mig helt still.

var på hundutställningen nu i helgen som var iallafall.. ouff vad många fina vovvar det finns! och min lilla roliga sysselsättning var att kolla på hunden, och sen på ägaren. sådan matte sådan hund stämmer så jävla bra, haha! men annars såååå.. saknar jag min voff :( något så fruktansvärt. herregud så tomt det är utan honom...

sen tycker jag allt att våren kan ta och komma nu! trött på vintern, kylan och snön! fick en försmak av vårkänsla igår iallafall, då solen tittade fram. så jag drog med mamma & pappa på en promenad vid rynningeviken! göttans!

jaha, nehe, vad ska man göra nurå? umgås med mig själv i soffan kanske.. sebbe har ju hittat en ny kärlek. pang-pang-spel på datorn.. men det gör inget, får jag hela soffan plus fjärrkontrollen helt för mig själv! sicken lyx!


solig förmiddag!

sitter här och äter frulle, glass! ;)

var hos tandläkaren i morse och fick en såndär über-sexig bettskena som jag ska ha på natten eftersom jag spänner mina stackars små käkar något så förjävligt! så nu skare vara slut på spänningsvärk i käkar och huvud!

och för att kompensera denna fulighet så ska jag till frissan och få håret ompysslat om några timmar! göttmos!

firade jove som blev hela 23 bast igår! så igår vare den internationella svullar-dagen! först cheesecake och annanaspaj hemma hos henne, och sedan begav vi oss till Hellas och käkade lyxmat, för att sedan avsluta kvällen på Pitchers! en helt rekorderlig kväll! :)

nej nu ska jag tvätta håret så att det är lite frescht till sen! och sen hoppas jag elly hör av sig så kanske vi skulle ses en svängom på staden och ta en fika eller nåt. om hon nu minns det, hon var rätt yrvaken när jag ringde och väckte henne imorse :P

tjaarå!

nattbloggning

fortfarande tungt.. allt. men i allt elände så vaknade jag tillslut upp ur zombie-koman och insåg att Mitt liv går vidare. sorgen finns kvar inom mig, och får göra det så länge som det krävs, men.. mitt liv går vidare.

har typ ont i hela kroppen. var hemma hos mamma & pappa igår och käkade kinamat och kollade på film. och så somnade jag. vaknade upp vid 12, och kände att näääääe, jag pallar fan inte att gå ut i kylan, sätta mig i en kall bil och åka hem. så jag somnade bara om :) men den soffan alltså.. uff! den är ju inte gjord för breda arslen kan man säga! att vända sig i den är århundradets största projekt!

sen vaknade jag rätt tidigt av en katt som satt på min mage och stirrade på mig. och katter är sluga.. när han sett att jag vaknat, då äre kört! då skare gosas!

och när man väl somnat om.. både jag och kissen.. då ringer jobbet! och så vare bara att pallra sig upp..

så tröttheten och kroppsont har jag med all rätt!

aa.. jag är fan rätt trött.. varför sitter jag här!?

ska krypa ner bredvid sebbe som ligger och sussar för fullt. shieet har knappt sett honom på sistånde! eller jo! igår morse.. i 2 minuter, innan jag var tvungen att stressa iväg till jobbet.

nu äre sovtajm!


12 februari

En vecka sedan Matte lämnade jordelivet och begav sig till himlen, och 4 dagar sedan min lilla Zebb också fick vingar.

Det har varit så hårt på sistånde.. så tungt.. ledsamt.. jobbigt.. panikslaget. Idag känns det ok. Just i detta nu iallafall..

Känner att det skulle vara skönt att komma ut lite nu denna lördagskväll. göra nånting.. men vet inte vad. vet inte om jag egentligen orkar.. vet ingenting! känns som att det inte spelar någon större roll.. men annars vankar jag bara av och ann här hemma i ren panik.

när det kommer sånahär stunder i livet, det är då man lär sig att uppskatta det lilla. det lilla som helt plötsligt blir stort. så jävla ironiskt att det värsta som kan hända måste hända för att man ska vakna upp!

skärpning!

Vila i frid min älskade Zebb

Min älskade lilla Zebb. Det gör så fruktansvärt ont inom mig.

Jag fick dig när jag var 13 år och du var bara en liten bebis. Jag har uppfostrat och skapat dig. Jag har mer sett dig som mitt egna barn än som en hund. Det känns som att en stor bit fattas i mitt liv nu. Helt tomt. Och tyst. Och fruktansvärt ensamt. Mina ögon gör ont så mycket som jag har gråtit.. och när jag inte orkar gråta så biter jag sönder min kind. Jag vet fan inte vart jag ska ta vägen!

Min lilla nusse, du kommer föralltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! Du var min lycka, och glädje. Min Zebb! Jag hoppas att du har det bra nu, att du busar för fullt med Diesel. Och att Alle & Matte tar hand om dig åt mig!

Matte saknar dig så att det gör ont i både kropp och själ! :´C




Vila i frid min älskade vän <3


har fortfarande inte fattat.

världen står stilla just nu. jag har fortfarande inte fattat. satt nyss och kollade igenom massa gamla bilder.. Hittade en relativt bra bild på oss. Den här:



Efter att denhär bildens togs, så hoppade vi sönder soffan! :D

på alla andra bilder jag hade så brottades vi bara :D vilket fick mig att tänka på att vi alltid skojbråkade med varann.. och ibland vare inte nådigt! som den gången jag bet dig i armen och du fick fetaste blåmärket efteråt, som vi skojade om att det var rabies. eller som den gången du började svinga med stekspaden och brände mig på mitt finger, så nu har jag ett ärr ifrån dig. eller den gången du kramade sönder mig så hårt att hela min ryggrad knäcktes rätt.. skulle kunna sitta och berätta i evigheter om tokigheter med dig..

glada minnen.. precis som du ville ha det. att man skulle tänka glada tankar och minnen! I'm trying..


Vila i frid Matte, du kommer att vara saknad kan jag lova. Jag kommer att bevara minnena med dig väl. <3

vafan är det här!?

sitter och försöker hitta tidsfördriv. elly är påväg hit.. jag är helt i chock. vaknade imorse av att folk ringde och skickade sms, och man undrar ju vad folk fått för fnatt närom göre tidigt en lördagsmorgon. nu vet jag..

Vila i frid älskade Matte <3

helt tom känner jag mig.. vet inte vad jag ska säga, skriva, göra... Varför Du Matte? Ännu en fin kille och vän, borta..


självömkan

efter att ha luffat runt i morgonrocken till kl. 1.. känt att ställa sig och göra frukost är värsta projektet.. börjat blöda näsblod för att man är så sänkt.. osv. så slog jag tillslut näven i bordet och tänkte att jag tänker fan inte ha en sämst-dag idag också!

så jag hoppade in i duschen och funderade ut vad Jag vill göra idag! Jag tänker inte sitta inne och glo och tycka synd om mig själv. så medans jag schamponerade mitt hår så tänkte jag ut ett schysst senarium i skallen om att när sebbe kommer hem ska jag fråga om han vill följa med till marieberg så att vi kan skämma bort oss själva lite grann!


och sebbe kom hem.. med klirr i kassarna och andra planer tillsammans med grabbarna. det är helt okej! absolut! jag blir bara så arg på mig själv att jag kan tänka ut värsta grejerna som Jag vill göra. sen blir jag bara så fruktansvärt besviken över att det inte blir så! jag får helt enkelt skärpa mig..

och polarna? jobbar.. bortresta..

så, vad gör man? en dag som denna? jag är redo för vad som helst, enda ut till naglarna är jag klar!

här sitter man, stylad, med massor av självömkan. wo-ho..



idag äre soligt!

men guuud vad jag bloggar! kul för dig, hoppas jag! ;)

Igår var inte riktigt min dag kan man säga. så många tankar och ledsen i ögat.. gjorde nog en avjutning i soffan av mig själv. isortsett hela min dag spenderades där. sicken tur att man har en sån go karl, som "bara ska köpa snus" och kommer tillbaka med tonvis av godis till mig ^^

Idag har det iallafall varit andra bullar! har varit full rulle på mig enda sen jag vaknade! städat och tvättat! och nu är jag klaaaar! så nu ska jag plinga Elly och hänga lite :)

   


Dagens upptäckt:

Jag skulle ju banne mig vara rätt snygg om jag kom ifrån Afrika!



Mmmmm-hm!


sorgsna tankar..

min lilla älskade Zebb. den absolut finaste byrackan man nånsin kunnat önska sig.. varför ska det vara såhär? hur vet man när det är dags släppa taget..? jag har gjort allt jag kan, och nu står jag här och känner mig helt maktlös. Fyfan nu vet jag inte ens vart jag ska ta vägen.. ska gå ut på balkongen och ta mig en cigg.


Uff.. :'(


Var iallfall iväg på rehabiliteringen med honom idag. Så att han fick simma lite.. det är skönt för honom, känna sig tyngdlös och kunna röra ordentligt på sig.




 <3


RSS 2.0