Midsommar 2011

dagen före midsommar..

är så avundsjuk på alla som sitter och skryter om sina hejdundrans roliga planer! kompisgäng som åker iväg på roadtrip till diverse ställen. super sig alldeles för fulla, kräks och pissar ner sig, får sova i dyngsura tält för att det har varit monsunregn. vaknar upp med en så in i helskottas hangover och bajsnödighet. bredvid ett as-fult one-nightstand, som dessutom gett en klamydia och gonorré och urinvägsinfektion. mår allmänt pissigt och tar en återställare för att dämpa ångesten. får sedan sitta bakfull, trött och jävlig i en milslång resa hem.

jaa! jag är fan avis!

men det är bara för att jag mår så pissigt själv. det får fan vara nog nu! jag blir kvar här i örebro imorgon, med mina painkillers, party! jag är fan sur och tvär på min kropp.

men i övermorgon, när midsommar är över, och jag förhoppningsvis mår bättre, och alla andra mår sämst, då är jag nog inte avundsjuk längre. så det ser vi fram emot! :D


helvetesjävlababianarsle!

min enda önskan just nu är att allt ska bli bra! har fått det ena bakslaget efter det andra inom 2 veckors tid. jag vill fan bara återgå till min normala vardag..

man måste ju ha något att se fram emot, så när allt blir bra så har jag och hanna bestämt oss för att spendera pengar på nya garderober, sen dra ut och röja järnet! känna på det roliga i livet!

och tills dess.. så äre bara att bita ihop.


glad tjej idag!

idag slipper ni gnäll ;)

idag fyller världens bästa pappa år! så just nu sitter jag hemma hos päronen med uppknäppt jylf efter att ha tryckt i mig massa kinamat! och om en svängom blire jordgubbstårta hihi :D

mötet hos doktorn gick skitabra idag! jag stod ju där redo att strida, men vafan läkarn var ju hur cool som helst. han tyckte inte det var någe snack om saken.. klart som fan att jag ska skiktröntgas, så fort som möjligt tyckte han också! gosh.. vad hände? :D

haha, igår när jag skulle stänga av tv:n där hemma så hittade jag inte dosan. vände upp och ner på hela soffan, kollade på golvet, i köket, i badrummet, överallt! tillslut ringde jag sebbe och typ: "vart har Du lagt fjärrisen....!?" Och sebbe som brukar ha en viss förmåga att förlägga saker lite här och där, svarade med svansen mellan benen att han inte visste.. varpå jag snoffsigt säger "nehe.. då fåru leta efter den sen näru kommer hem!"
Idag när jag var hos elly, så skulle jag ta upp en sak ur min väska.. gissa vad jag fiskade upp? HAHA! :D

nu ska jag spana vidare på lite utomlandsresor.. mamsegull fyller ju 50 i höst, så då tänkte vi packa ihop nästan hela familjen granath + respektive i en enda stor resväska och fara iväg till varmare breddgrader! det ser vi fram emot! :D


vatten vatten bara vanlig vatten...

regn regn regn...

idag har jag fan inte gjort ett skit, typ. fick en akut-tid till min sjukgymn. så var där imorse.. och nu har jag fått en övning jag ska göra en gång i timmen! känner mig som en vacker svan när jag gör den, haha nooot!

annars så har jag varit på rehab, hos mamma och pappa :P slaggade där inatt. jag och mamma inhandlade tonvis med chips och ostbågar och choklad, mmm.. men nu måste banne mig ryggen blir bra! jag ligger ju bara som ett äckel och svullar när jag inte kan göra så mycket annat :P kommer sluta såhär snart;



men det är la hot det med! :)

jävla tjat om min rygg va..? aa det tycker jag med. trött på det!

trött på det mesta faktiskt...

haha hihi haha hoooo

sitter och slurpar i mig sista oboyen.. oh fuck. blir avgiftning deluxe om jag inte pallar dra mig iväg och köpa ett nytt paket! haha inte fan äre lätt att vara oboyoman ;)

insåg att jag började bli blond, så nu sitter jag med tonvis med toning i håret! kör en bloggning så länge.. :)

ringde förut till VC och viftade med stridsyxan. ska få träffa en läkare på fredag. nu vill jag banne mig ha en jävla skiktröntgen så man förhoppningsvis iallafall kan utesluta diskbråck! jag är så trött på dethär, för längesen vart jag trött på mina ryggsmärtor, men nu är jag på riktigt helt jävla full i fan att nu måste nån hjälpa mig! ordentligt! jag har haft såhär i 7 år. SJU jävla ÅR!!

och seeen, en annan tragisk grej.. jag & hanna var till sthlm igår, och lämnade min lilla snutt, Buddy.. :( han var ju så fruktansvärt underbar på alla sätt och vis, men det funkade inte för mig det här med möten med andra hundar. jag kan inte säga att han vart aggressiv, men han vart så.. intensiv, frustrerad, så.. så.. ÅÅÅHHH!!!

jag försökte hantera det. men jag kunde inte. ibland gick det bättre, ibland inte. jag har satt byrackor på plats, men dethär beteendet.. aa ne det funkade inte. och en hund känner ju av minsta lilla.. även fast en själv tror att man döljer det så bra, går rakryggan med tonvis av självförstroende, så känner dom minsta lilla vibb av tvekan. och det vart ju inte bättre när han råkade tugga tag i mitt ben. efter det kände jag mig illa tillmods att möta andra hundar med honom. vilket INTE är bra! tur i oturen att det var just mig han råkade bita. och jag kände mig absolut inte trygg med att andra skulle passa honom när jag och sebbe jobbade samtidigt. så det fick bli såhär, tyvärr.. jag fick svälja stoltheten och erkänna att jag inte fixa hans beteende emot andra hundar :(

men jag lämnade honom hos en jättebra tjej! pondusen lös om henne! jätteduktig och kunnig. hon hade en annan gång tagit hand om en avlivningshotad pitbull som var så jädrans aggressiv, så Buddy kommer att vara en enkel match för henne, han är ju inte ens aggressiv! det kunde nog inte kännas mer rätt när jag lämnade honom till just henne. han kommer få det bra där! och hon och jag håller kontakten.. än tänker jag inte släppa taget helt om min lilla snutt! :)

så visst, allt dethär är jätte tråkigt.. jag hade sett fram emot honom så mycket! och jag var så glad när jag hade honom här. helt såld på honom. men det kändes inte helt 100 med det där beteendet. jag hoppas att jag gjorde rätt val, och det tror jag att jag gjorde. känns som det iallafall.. även fast det är jävligt tråkigt, tyst och tomt här hemma idag.. :(



Buddy med hans älskade GrodanBoll :)


Ne nu ska jag ta mig ett kliv in i duschen! sen vill jag fan hitta på något skoj!


lite hjälp? någon?

nån som har lust att sätta upp ett rep åt mig och hjälpa mig upp så att jag kan hänga mig? har så jävla cp-ont i ryggen så jag grinar om vart annat! sebbe hittade mig imorse gråtandes i garderoben.. jag kunde inte ens klä på mig själv. så han fick hjälpa mig.. hej jag hetej lollo och äj tje åj!

och igår vart jag hundbiten.. det var inte meningen. men med min otur så vart det så djupt att jag fick åka in till läkarmottagningen och fick stelkrampsspruta och utskrivet en antibiotikakur.

jag älskar min tur jag jämt har, och av någon konstig anledning så kommer allting på en och samma jävla gång!

så ja.. här sitter jag, med min antibiotika och mina smärtstillande.

det enda positiva är väll att jag är ledig nu. min semester.. ja för då förlorar jag ju inga pengar. suck....

hursom.. idag har jag iallafall trottsat mina smärtor och traskat på marieberg med sarah! shopping får mig att må liiiite bättre iallafall :P och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att sarah och hennes lilla familj får en lägenhet här i örebro, helst här i oxhagen, snarast! känns ju dumt att skylla på att vi inte ses så ofta för att det är så långt mellan oss.. men så äre ju. man åker ju inte dit var och varannan dag och hälsar på lite huxflux.. :/ så jag håller tummarna att de hittar ett schysst litet bo här snart! :)

ne.. nu ska jag lägga mig på värmefilten igen. kolla klart på Rango som jag försökt ta mig igenom ett x antal gånger. vet inte varför jag ens envisas med att komma igenom den.. kanske mest för att jag inte har något bättre för mig just nu! :P

hihi

idag äre ett såntdärnt härligt klibbväder igen! så idag har jag tagit tag i tvätten och varit iväg och storhandlat och gått långpromenad i ösregn med buddy, tjohoo! annars så har jag inga övriga planer överhuvudtaget för dagen.. kanske roadtrippa till arboga och våldgästa sarah.. och/eller kanske hänga i gäng med hanybanany ikväll.. hmm..

igår vare en desto mer händelserik dag. åkte upp på staden med voff för att träffa monica och käka lite! i väntan på henne så satte jag mig vid slottet och fick en ny vän. en alkoholiserad sådan. han hette robban och undra om jag suttit i fängelse, han var as-festlig! :D

efter att jag och monica käkat och snackat skit så drog jag med pappsen till lången, och så kastade vi pinne med buddy! adrenalinkickad vovve, haha!

och på kvällen åkte jag hem till cassandra som fyllde år! och jag med min härliga humor gav henne en Hemmets Journal och en Bridge-blandning, haha! ;) käkade lite grillat och drog sedan till pitcher's och Ivy!

det var det det!

fy i helvete!

vad varmt och klibbigt det är! sitter och väntar in dunder och brak och flera liter regn som utlovats idag! phuu..
idag har det varit lugna puckar! eller aa, jag har städat.. pallade köket och badrummet, men nu känner jag mig helt utslagen! klibb klibb klibb, massa klibb! fastän jag springer runt med bara shorts och bh, så äre endå bara en massa klibb!

och inatt.. huuua! jag trodde seriöst att sista tiden var kommen! världens jävla mega smäll vid halv 5 imorse! sjukaste jag hört! trodde det var ett flygplan som exploderat rakt över oss och skulle krascha ner på oss vilken sekund som helst! men det var ju bara lille åskan...

Igår vare iallafall en helt rekorderlig dag! drog iväg till säbylund med hanna och vovvarna! mitt första dopp! gött vare! efter det drog vi hem till elly och nallade lite fika. sen drog jag och Buddy hem till päronen och softade i trädgården och åt världens godaste glass! sen blev det en sväng till munkatorp och kasta boll och lattja lite! aajust, efter det gjorde vi ett litet besök hos jove och frida också! det var en lång dag för lilla snutten igår :) jag tror ärligt talat inte att han fått varit med såhär mycket förut.. hänga med runt på äventyr!

när vi kom hem vid halv 12, då vart det bingen direkt för oss! sen sov vi ut, mycket och länge idag. till kl. 12 faktiskt.. ;)



Pearl, Buddy & Britt :)

gokväll!

Buddy ligger helt utslagen och snarkar! och jag ska strax moffa tonvis med kalorier och hoppas på att Simon vinner BB!

har fortfarande ont i ryggen, men inte lika cp-ont som igår. tror jag fått nån muskelinflammation! men nu har jag iallafall lite flummpiller att götta mig med! tog ett igår när jag gick och la mig.. oooch så ringde milla. hon och dannie ville komma förbi och låna min gps. ja det är väll inga problem, så jag hasade mig ur sängen och gick ut till bilen för att hämta den. kading! haha jag fick ju förfan anstränga riktigt ordentligt för att lyckas verka liiite rekorderlig iallafall, party! :P

jaha nehe, nu sprang klockan iväg! ska duka upp inför svullarkvällen! på återseende!



se så söt snutten äääär! :D


say hello to...

Buddy! :D



Aa, den här lilla snutten bor nu hos oss! En fin, gosig, mysig, glad och helt underbar liten vovve som är cirka 2 år. Kommer ifrån Irland. Har troligen varit gatuhund.

Han ligger just nu här bredvid och snarkar för fullt! :D

Han är så fruktansvärt lättlärd! Vi lärde honom ligg på 2 minuter. Och igår var vi ute och lärde honom apport. Vilket han satte efter tredje kastet! ouff! ;)

Men för att inte försköna allt så finns det vissa negativa grejer. Och jag blir mest förbannad på jourhemmet som hade honom, som sa till mig när jag frågade 100 gånger om han nån gång visat aggressivitet, rädsla, nervositet m.m:
"han går jättebra ihop med andra hundar, och han hälsar lugnt och fint". -Icke.
"hans bur är hans trygghet" - Icke.
"katter funkar han bra med, han är väl som vilken hund som helst som tycker att de är roliga" - Icke.

Det där med andra hundar är jag jättebesviken över. Visst, jag fattar ju att de raser som han har i sig har ett speciellt psyke. Men så bra som de fick allt att låta, så känner jag mig lurad. Och det där med hans trygga bur.. han gick ju hus i helvete i den och tuggade mer eller mindre sönder stålgallret. Och katter.. har han nånsin sett en katt förut?

Sen var jag ju absolut helt införstådd med att klart att han inte kommer att vara helt felfri. Men ska man vara schysst emot en hund när man lämnar bort honom till någon annan, då måste man väll endå vara ärlig.

Jag känner mig inte allt för trygg med att lämna bort honom hos andra för hundpassning när jag och sebbe jobbar samtidigt. så detta känns lite som ett problem... tyvärr. synd på en sån jädrans fin hund! A och O för mig är ju att min hund går bra ihop med människor och djur, speciellt andra hundar. att han tror att dammsugaren är en drake och att skor är roliga att ha i munnen, det är värdsliga små ting som går att träna bort på 5 sek.

nåväl, vi får se hur det blir. jag försöker iallafall att vara mogen nog och ta mitt förnuft till fånga, för om det inte känns helt 100 för mig, så funkar det inte. tyvärr. det skär i hjärtat att kanske ge honom ett annat hem, men det är för hans eget bästa. men! en hund glömmer och går vidare, det är vi människor som daltar och har oss... så hur det än blir, så kommer jag ge honom allt! kärlek och tillgodose hans behov. för det är han värd! lilla snutten.. :)

Idag äre cp-varmt och soligt ute! Och jag har prutt-ont i ryggen :'( Så vi får se vad vi hittar på för spännande idag! Ska iallafall över till Jove och de andra lirarna som ska ha lite avskedspartaj för Friday som lämnar oss för Spanien. Och så ska alla få träffa min lilla snutt :D

Men min ryyyygg, aj aj aj... grinfärdig. tigerbalsam och ipren! det är grejer det! ska ta och hoppa ifrån balkongen nu!


RSS 2.0