tristessen

 
det där är fan jag.
jag vill leka, men ingen annan.....

en helt fantastisk 25års dag!

det måste jag allt skryta om att jag fick! :-D
mer än så orkar jag inte skriva... eller jo, jag blir fan rörd. när polarna styr till det såpass ordentlig att en annan undrar är jag verkligen värd allt detta? men jo, tydligen ;-]
 
 
 

svammel

sisådärja, då har jag ägnat mig åt att ha jobbat denna helg också.. $$ ;-] var helt utslagen när jag kom hem så jag kraschlandade i soffan. vaknade upp av att jag typ svalde tungan, hade en sån jävla mardröm, haha! gav mig själv sedan nöjet att hälla ut ett helt glas med cola över hela vardagsrumsbordet, tjo-hoo! fastnar sen i badrumsdörren med morgonrocken och ramlar runt och har mig. det är typ då man vill skjuta sig själv i huvudet. men det ordnade upp sig tillslut.
 
nu har jag hävt i massa färg i håret och göttar mig lite i en ansiktsmask. lyssnar på bonnie som nu har blivit... kvinna. så jääädrans brunstig är hon! tur jag redan har klippt bollarna på roscoe, han verkar inte ett dugg brydd eller intresserad utav henne, han undrar mest vafan hon håller på med.
 
på onsdag fyller jag... 25 barre! sjukt, känner mig som 21. då blire iallafall till att stila till sig så kommer släkten hit och äter smörgåstårta! så imorgon ska jag nog försöka röja lite här hemma...
 
och sen kommer den omtalade lördagen. när polarna kommer in i bilden... då får vi se vad som sker. om jag fattat det rätt så blire väl iallafall middag och utgång, men resten har dom varit jävligt hemliga med. men jag är inte nojig ;-]
 
 
  
 
 
  

ventilation

jag har så mycket som jag vill säga.. men jag håller hellre tyst. why? jo för folk är så jävla lättstötta! jag kanske är lite feg också, men det är ju faktiskt så att internet är internet, vem som helst kan läsa. vem som helst kan förvrida och misstolka. vem som helst kan gå på vad som helst.
 
som facebook. ett helt okay tidsfördriv. det är lite som big brother, man älskar att hata det. själva uppbyggnaden av fejjan är ju genial, men nu äre människorna jag snackar om. förut satt jag och kliade mig i huvudet och undrade varför alla la upp bilder på mat... pannbiff och potatis? jag menar, kom igen? men vafan hade jag att gnälla över då... om jag hade vetat det jag vet nu.
 
allvarligt, vem tycker att det är intressant att se bilder på en nystädad diskbänk? ett paket mannagryn? ett barnplåster på fingret? eller som att helvete jag tappade ut kokande kaffe över hela mig, vänta jag ska bara ta en bild och lägga upp på fejjan! sen kan jag gråta.    
    
eller mmmm denhär pirogen var god, jag måste ta ett kort på gaffeln jag använde när jag åt den och lägga upp på fejsbock.
 
det är ju helt sinnes vad allt har gått överstyr! nu är ju självklart inte alla såhär, men många. För många. folk som jag inte träffat på flera år, jag vet Allt om dom idag! t.o.m vilken färg deras nyinköpta toaborste har!
 
och dessa statusuppdateringar.. idag vaknade jag halv 10, sen åt jag en prickikorvmacka. sen tog jag en dusch! efter det så.... osv osv osv.
 
folk får göra vad de vill, men... tänker dom inte? vad är grejen? finns det dom som faktiskt tycker att det är intressant att se och läsa vilken färg en annan har på strumporna? jag fattar inte? därför stör jag mig. det har gått för långt... såpass långt att det är ultra-trippel-pinsamt!
 
sen finns det ju ett schysst ämne... men där leker man med elden om man yttrar sig. att träda in i mammors teritorium och framföra en åsikt som att ditt barn är jättegulligt, men... *morr* ..det är inte... *fräs* ... gulligt... *spottspott* med bilder när den har bananpuré i hela ansiktet *bang!* Jag hatar inte barn, men jag är så trött på att höra om dom! idag åkte vi buss för första gången... idag satt han i en stol för första gången... nu har hon växt en halv centimeter.. nu har han 45graders feber, vänta! måste ta ett kort och lägga upp på fejjan!
 
kom igen, skaffa ett konto på familjeliv eller vad det heter. nu tänker väl ni "men ta bort dom ifrån fb då om du stör dig så" och jag kontrar med "tänk på barnen istället". jag tror folk skulle börja sucka om jag också la upp bilder på mina katter varje dag, och alla statusuppdateringar handlade om dom. ni skulle ju bli bored to death. och jag tror heller inte att mina katter skulle uppskatta att alla på fb visste vilket klockslag de sket ner kattlådan!
 
jag låter som en mycket bitter människa, men jag undrar bara, vad är grejen? varför? det är sjukt. rubbat. awkward.
 
känner du dig upprörd?
ta allt med en nypa salt. en skiva citron. och en shot tequila.
 

yeeee

sådärja! då har jag jobbat sen i fredags. wow, 5 dagar i rad... tänker ni. jag tyckte iallfall att jag var duktig eftersom jag var sjuk de 3 första dagarna, och ett långpass på det också! och de andra två dagarna trodde jag att jag skulle ha vart ledig, men jag vart snuvad. Men nuså, nu tar jag helg ;-]
 
alltså petra marklund... hon är nog min nya idol. känns så otippat för att vara jag! och dethär med att lägga upp filmklipp har jag fortfarande inte förstått mig på hur man gör, eller snarare... jag är för lat för att ens orka bry mig, men klicka på länken om ni vågar, klicka på båda om ni känner er lite hardkår idag :-]
Fred - http://www.youtube.com/watch?v=ljLMsZSwDNs 
Sanningen - http://www.youtube.com/watch?v=dPpgt6umXzA
 
hursom, imorgon har jag lovat mig själv en schysst sovmorgon! sen ska jag banne mig inte gör ett skit på hela dagen! eller vänta nu... träffa dannie ska jag göra. skulle vara soft att hitta sista julklapparna också! skulle nog behöva städa lite här hemma med... och när man endå håller på så kan man väll hänga i tvättstugan! jag vet ärligt talat inte hur man gör när man inte gör ett skit. vad gör man egentligen? inte ett skit? eller?
 
var föresten förbi ralle idag! det är så sjukt hur en människa kan göra ett så stort avtryck i ens liv... och nu när den människan inte längre finns, så äre bara tomt... som ett hål. det är nästan så att man skulle kunna ta på hålrummet. biten som fattas. vart äru nånstans...? jag hör fortfarande ditt skratt.. din röst.. men du är inte här.
 
 
alltså det är nåt seriöst fel på min soffa! eller på mina katter! så fort dom är i soffan så får jag stötar utav dom.. haha! awkward...
 
måste bara visa en kul bild innan jag säger tack & hej!
 
 
tack & hej!

wzup

eftersom den obligatoriska förkylningen kom och satte sig på sin plats så har jag bunkrat upp med godis och julmust här hemma, istället för att hänga på conventum med resten utav jobbet och kolla artister och äta mat. bättre att kurera mig så att jag orkar jobba fre- lör- och söndag!
 
nu har jag fått lite, liiiiite julstämning iallafall. har bara en julklapp kvar att inhandla sen äre klappat och klart! och alla som gnäller på snön... lägg aaaav. det är ju kul! det lyser upp! man blir glad! man vill ju bara springa ut och fånga en snöflinga på tungan. vänta istället med gnället tills allt ska töa bort, näre är slaskigt och jävligt!
 
nefy jag fryser sönder... en varm dusch kanske vore något!
 
 
 
  

grinchen

sjukt.. när jag åkte till gran canaria så vare typisk höst. när jag kom hem så vare 16- och snö, och julhysteri! kändes som att jag varit borta ett bra jävla tag!
 
har iallafall haft det helt underbart i värmen! tänkte extraknäcka lite som pepparkakagubbe nu ;] pass på! färgen kommer säkert vara borta om någon dag... :[
 
jag känner mig lite som grinchen. har ingen som helst julkänsla! har alltid varit puttenuttig alla andra år, men nu... näe. jag kräks på allas glöggmyz och lussekattsbakningar. helt plötsligt så är alla så jädrans helylle och julpysslar och klär granar och kollar på adventskalendern? blä. jag har inte ens köpt en endaste julklapp! och jag som brukar vara ute i en jävla god tid annars...
 
försökte iallafall nyss ge julen en chans.. satte upp en julstjärna i vardagsrumsfönstret och bytte ut mina vita panelgardiner mot röda i köket, och la till och med på en röd duk på bordet.. men näe... min enda tanke var; ptjaa.. rött är väll helt ok. haha vafan äre med mig? :D
 
men nu ska jag inte sänka allas humör med mitt oengagemang, jag är glad endå! föör... om du inte tror att pengar kan göra en lycklig, så skulle du se mitt breda jävla leende just nu! tjo-hooo. har nu satt undan en del stålers till min rygg-tatuering, hihi! :D
 
näpp, dags att göra mig iordning... uuut i kylan och mot willys!

RSS 2.0