ventilation

jag har så mycket som jag vill säga.. men jag håller hellre tyst. why? jo för folk är så jävla lättstötta! jag kanske är lite feg också, men det är ju faktiskt så att internet är internet, vem som helst kan läsa. vem som helst kan förvrida och misstolka. vem som helst kan gå på vad som helst.
 
som facebook. ett helt okay tidsfördriv. det är lite som big brother, man älskar att hata det. själva uppbyggnaden av fejjan är ju genial, men nu äre människorna jag snackar om. förut satt jag och kliade mig i huvudet och undrade varför alla la upp bilder på mat... pannbiff och potatis? jag menar, kom igen? men vafan hade jag att gnälla över då... om jag hade vetat det jag vet nu.
 
allvarligt, vem tycker att det är intressant att se bilder på en nystädad diskbänk? ett paket mannagryn? ett barnplåster på fingret? eller som att helvete jag tappade ut kokande kaffe över hela mig, vänta jag ska bara ta en bild och lägga upp på fejjan! sen kan jag gråta.    
    
eller mmmm denhär pirogen var god, jag måste ta ett kort på gaffeln jag använde när jag åt den och lägga upp på fejsbock.
 
det är ju helt sinnes vad allt har gått överstyr! nu är ju självklart inte alla såhär, men många. För många. folk som jag inte träffat på flera år, jag vet Allt om dom idag! t.o.m vilken färg deras nyinköpta toaborste har!
 
och dessa statusuppdateringar.. idag vaknade jag halv 10, sen åt jag en prickikorvmacka. sen tog jag en dusch! efter det så.... osv osv osv.
 
folk får göra vad de vill, men... tänker dom inte? vad är grejen? finns det dom som faktiskt tycker att det är intressant att se och läsa vilken färg en annan har på strumporna? jag fattar inte? därför stör jag mig. det har gått för långt... såpass långt att det är ultra-trippel-pinsamt!
 
sen finns det ju ett schysst ämne... men där leker man med elden om man yttrar sig. att träda in i mammors teritorium och framföra en åsikt som att ditt barn är jättegulligt, men... *morr* ..det är inte... *fräs* ... gulligt... *spottspott* med bilder när den har bananpuré i hela ansiktet *bang!* Jag hatar inte barn, men jag är så trött på att höra om dom! idag åkte vi buss för första gången... idag satt han i en stol för första gången... nu har hon växt en halv centimeter.. nu har han 45graders feber, vänta! måste ta ett kort och lägga upp på fejjan!
 
kom igen, skaffa ett konto på familjeliv eller vad det heter. nu tänker väl ni "men ta bort dom ifrån fb då om du stör dig så" och jag kontrar med "tänk på barnen istället". jag tror folk skulle börja sucka om jag också la upp bilder på mina katter varje dag, och alla statusuppdateringar handlade om dom. ni skulle ju bli bored to death. och jag tror heller inte att mina katter skulle uppskatta att alla på fb visste vilket klockslag de sket ner kattlådan!
 
jag låter som en mycket bitter människa, men jag undrar bara, vad är grejen? varför? det är sjukt. rubbat. awkward.
 
känner du dig upprörd?
ta allt med en nypa salt. en skiva citron. och en shot tequila.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0