hjärtesorg

vi försökte, men det gick inte. tillslut var jag tvungen att rädda mig själv. det känns fruktansvärt hårt just nu, panikslaget. har gråtit hela natten, så mina ögon är helt svullna. även om detta är bäst, för både honom och mig, så gör det otroligt ont i både kropp och själ. jag vet att en vacker dag så kommer jag att må bättre, skratta och njuta utav livet igen. men just i detta nu, så är det förjävligt. ett riktigt jävla mörker.

mycket som snurrar i skallen just nu. han var hemma och packade sina grejer igår, jag skulle behöva åka dit idag och hämta lite kläder och sånt. det kommer att svida inom mig när jag kommer hem till vårat hem, och hans saker inte är där. men jag måste ta mig igenom det. jag önskar att det var tvärtom, att det var hans lägenhet, och det var jag som bara behövde packa ihop mitt och dra, så fick han sköta resten.

vart ska jag ta vägen nu? jag varken vill eller kan bo kvar där själv. det var lättare när man var 15, då var det istortsett bara att göra slut och sen trycka ner ansiktet i kudden och grina. nu äre så jädrans mycket praktiskt runt omkring som måste ordnas med.

det skönaste är att jag har min familj och mina vänner att luta mig tillbaka på. jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan dom. så underbart fina, de har erbjudit sig att hjälpa mig med allt. minsta lilla grej. så att jag kan slappna av litegrann åtminstånde. det är vid sånnahär livskriser som man verkligen inser hur förbannat mycket dom betyder för mig, och hur lyckligt lottad jag ska känna mig som har dom nära mig!

men ja, det får ta den tid det tar med allt nu. kan inte göra så mycket mer. en dag i taget. bättre att låta tårarna rinna av mig nu, få ur mig allt, så att jag en dag orkar utforska en ny väg..


livsironi

jag vill bara flika in att jag är inte jämt negativ, jag är inte jämt arg och bitter, jag är inte jämt allt sämst som finns och går att vara. det är bara det att när jag är på detdär helvetiska, negativa, sämsta humöret av något slag, då blir jag som mest... kreativ. eller nåt. som nu, jag är helt och hållet helt upp-pumpad av.. adrenalin. och då skriver jag gärna av mig. (jag vill också inflika att min karl är inte heller jämt totalt dum i huvudet.)

fick nyss fingret riktat emot mig av sebbe som med svart blick skrek TYST! åt mig när jag hojtade åt honom medans han slog sönder tv-spelsdosan. jag gör vafan jag vill med mitt spel. aa, och jag bryr mig inte ett skit om ditt jävla spel ska du ha klart för dig. slå sönder det, släng ut det genom fönstret, hoppa på det, bränn upp det! I don't care. men det är fan inte kul att ens vistas i samma rum som en testosteronstinn gorilla.

enda sen jag slog upp ögonen imorse så har jag hållt igång. städat. diskat. tvättat. dammsugit. moppat. burit ut saker i förrådet. sorterat och vikt in fint i garderoben med badlakan och sängkläder. jag tajmande till och med in maten rätt schysst tills karl kom hem. efter det åkte jag iväg och handlade lite. och som den fina flickvännen jag är så köpte jag med lite godis, dricka och ett tv-spel.

det var väl där allt började. detdär fucking jävla tv-spelet!!

han tyckte inte att spelet jag köpte var roligt. fine. det kanske inte var det absolut roligaste, men vad visste jag? jag är ingen nörd inom det ämnet. men när han sen slänger ur sig "vad hade du förväntat dig av ett spel du grabbar tag i påväg till kassan för 99spänn!?" .....ditt bortskämda jävla as, kände jag. det var dumt gjort utav mig att änga dig en tanke när jag stod där i affären. det var dumt gjort utav mig att försöka få dig på bättre humör än vad du varit på de senaste dagarna.

och Där tog min dag en tvär-vändning. fan ta det där jävla tv-spelet. det förstörde hela min jävla fantastiska dag!
 
eller äre jag som är drama-queen? näe. inte nu. inte idag. så trött på att känna mig som dendär bölden i arslet på folk. som bara gör fel. säger fel. aggerar fel. kan ni nån jävla gång bara vara n.ö.j.d.a.?


Buddy!

åh jag vart så himlans glad! ni vet vovven som jag tog hand om i somras, Buddy, jag har ju funderat rätt mycket på hur han har det nu, om han ens lever. lyckades hitta honom för en stund sen!

Buddy --> http://www.hundarutanhem.se/Hundarna/Hundar-i-nya-hem/Elvis-fd-Beckham/

åh, jag vart så himlans glad när jag hittade detta att det första jag gjorde var att slänga mig på telefonen och ringa mamma och berätta! tror det fanns en mening med att han kom till mig, jag räddade honom ifrån den där jävla idiotkärringen som hade honom.





fina snutten! :]

nom nom nom

life isn't about finding yourself. life is about creating yourself.

en rätt så härlig dag att vakna upp till känns det som. tog världens bästa sovmorgon idag, sov till 12! sen en as-varm dusch, och nyss har jag tryckt i mig frulle. ska om en svängom åka till mamma & pappa, dom vill att jag ska leka frisör, och som betalning får jag trycka i mig ett par semlor! fear deal ;] sen ska jag iväg och träffa brudarna, jc, elly & jove.

kolla vad jag hittade för gammal bild. den tiden av mitt liv var delikatess! men det kommer väl alltid vara så, att man kommer alltid att sakna det gamla. äre nånting som jag har svårt med, så äre fan att leva i nuet, och vara glad och nöjd för det som är här och nu.


Godmorgon!

varför vaknar jag halv 9 min lediga lördagsmorgon?! 

hade, trotts en massa stress, en mycket bra dag igår! var på psyket för adhd-utredningen för första gången. hade väntat mig en grå, tråkig, gammal gubbe som läkare, men fick istället en rätt ung, soft snubbe. tror det här kommer bli bra!

efter det var det bara att åka racer hem, styla iordning mig. sladda iväg och hämta upp jove, köpa blommor, och sedan fara ut till fjugesta för att gratta friday och eta tårta! sen in till stan igen, till ivy, för att fira nästa födelsedags-unge, johan! och eta ännu mera tårta! det var typ det enda jag åt igår, förutom två cheeseburgare som jag fick slänga i mig på vägen, så idag mår inte min mage sådär överdrivet jätte bra :p

hörde rykten om att e-type den gamle räven var på ritz, så jag, hanna, jove och frida drog dit en timme innan dom stängde och headbanga till honom! vart lite besviken över att den juckande brunetten inte stod på scen! men hanna googlade iallafall på vad e-type betyder. han vart stoppad en gång utav snuten, och då åkte en bil förbi. en jaguar e-type. så då fick det bli hans artistnamn. good to knooow! haha :p



hade en kul kväll igår! den behövdes :]

och idag då? vet inte, mer än att om en svängom ska jag hem till elly, sno te och bullar!


elftejanuaritvåtusentolv

haha, tröttheten när man är på g att slänga påsen med mc donalds-krubb i akvariumet och de nyinköpta fiskarna blev middag... aaa ne. så långt gick det inte. tur att firrarna var blåa, annars hade jag nog inte märkt någon skillnad, mer än att en hamburgare hade guppat runt i akvariumet just nu.

har en sur karl här hemma. eller jag vet inte, svårt att säga. han är lite svår att läsa av ibland. tog väl hårt på honom när han kom hem och fick face:a dagens i-landsproblem. nämligen; flickvän som intagit fjärrkontrollen. när jag för en gångs jävla skull softar i soffan och zappar tv-kanaler, ja då skare gnällas. kan vi inte sätta på en film istället, du har kollat på tv i 3 timmar nu. och jag kände typ att what the fuck! och talade om för honom att han han kollar jämt på tv och filmer! och att vill han se en film så kan han göra det i sovrummet. (och vafan äre här med att räkna och föra statistik över hur länge jag gjort saker och ting!?) sen dess hare varit tyst.... ifrånsett när jag tillslut reste mig upp ur soffan och väste; nu kan du få din älskade tv!

gjorde jag ett övertramp på mannens revir mån tro? men nu ligger han där, och kollar på sin jävla film. och det där jävla surroandsystemet som alla karlar måste ha alltså, högt som fan! om det skulle ringa i min mobil så måste jag gå och låsa in mig på badrummet för att höra vad den andre säger. och inte ens vill han ha en jävla omelett om jag ställer mig och gör iordning en!!!!

okej.

det kanske är jag som är putt.

mjaou

nämen vad ruuligt för er att bloggandet rullar på, eller hur! ;]

har jobbat idag, ovanligt va? här och nu kan ni börja anta att jag jobbat varje dag, så slipper jag nämna det varje gång jag är här inne och knappar!

två dagar kvar, bit ihop. sen får jag sova sova sovaaa! behövligt, jag har knappt ens koll på vad jag själv gör längre. som idag, när jag skulle tanka. går förbi kort-atomaten och är på väg att stoppa in mitt kort i papperskorgen. inser vafan jag sysslar med och hoppas ingen såg mig, ser då en jove som sitter i bilen och asgarvar och till och med öppnar dörren och skriker loooser! åt mig. så en annan bryter också ihop i världens megaflabb samtidigt som man fummlar och försöker att hitta rätt med bensinpumpen.

blev sedan bjussad på middag nu ikväll, gratis är gott! sarah som stod för koket, som tack för att jag är världens bästa lollo som hjälper till vid flyttar och såntdärnt! ;]

har nu även hunnit med att vara lite gay. hårinpackning, ansiktsmask, bodyscrub osv osv.. kände att jag behövde fräschas upp lite! inte nice när man börjar fundera på när man sist tog sig en dusch, haha, säger ju det. jag har ingen koll på nånting längre! sen fick jag en fotmassage! det måste jag banne mig skriva ut på fejjan! så att alla blir avundsjuka på mig och tror att jag har rosa fluffiga moln och glitter överallt. och en regnbåge i arslet.

nu ska jag sova.. night night!


tro inte att det bara är en ren slump att jag la upp en unicorn som bild, haha! ;]

tröttsamt inlägg.

den här tröttheten är fan inte normal! så tlött så tlött så tlött...

iförrgår när jag var ledig så sov jag som en tung sten till halv 2 på dagen! när fan hände det sist? sen totalt överkörd resten utav dagen.. och igår efter jobbet försökte jag hålla igång, drog och handlade direkt efter, sen hem och städa städa städa för att hålla mig vaken fram till tvätt-tiden som var kl. 6. jag blev sådär äckligt jävla grinfärdig så trött jag var! och idag, börjar inte jobba försän kl. 3, och sitter nu och ser nästintill dubbelt fastän jag sov till 12. ska bara bita ihop i fyra dagar till sen ska jag banne mig vara ledig ett tag! 

så jävla synd om mig :D

idag har jag inte rökt på en månad, det ni! så igår skickade jag efter lite presenter till mig själv, beställde hem lite kläder ifrån H&M. och vad får man hem i lådan idag? jo, rabattkoder. hrmf.. aja. :]

nä, nu ska jag dra upp volymen till max och hoppas på att musiken kan göra mig lite mer fit for fight!

typ såhär, haha:


stuff n' things

äre nånting som jag tycker är kul, så äre inredning. och äre nånting som jag tycker är intressant, så äre att se hur det ser ut hemma hos andra. så idag får ni se lite hur jag har det!













det trodde ni inte va..? :P


möllenö

även fast jag inte pratar om dig, så dyker du upp i mina tankar inte bara en, utan flera gånger om dagen. idag har det varit väldigt påtagligt, stundtals har jag blivit illamående av tanken att du inte vandrar på denna jord längre. det är så... jag finner inte ens ord längre. :c

ptja, vad ska man skriva om? jag jobbar ju bara, egentligen lite för mycket för mitt eget bästa med tanke på att det inte var länge sen jag låg i en sketen lunginflammation. enda sen den dagen jag kände mig pigg nog att gå utanför dörren så har jag nog inte tagit det lungt en enda stund, trotts att folk härjat på mig om att softa. men jag är så fruktansvärt jävla barnunge-trottsig! ;]

idag skedde nånting helt fantastiskt! hur länge sen vare inte man rent spontant började att skratta? minns inte ens. men idag så! när jag stod här hemma i min ensamhet och diskade, så bröt jag helt plötsligt ut i ett asgarv! fyfan vad jag är skön! och en aning kokoo :P

jag orkar inte sitta och vara skruttig längre. jag ska fane mig ha kul på vägen också! det känns på nåt sätt som att jag är på G nu, till det bättre. känner lite mer lugn inom mig, har till och med börjat måla igen, och det brukar tyda på det bättre alternativet. sist jag måla alltså.. hm, mer än ett år sen..?

och snart drar ju även adhd-utredningen igång, får vi se vad den har att erbjuda! lite kul att folk gnäller om att det kan ta en sån jävla tid att få remisser hit och dit, vad tog det för mig? nån vecka. och för nån dag sen så fick jag en till. dom råkade dubbelboka mig! det lider banne mig ingen nöd på mig inte haha! ;]

ska krypa ner i sängen nu, är ju en another day in paradise imorgon! night night



äntligen!

sitter vid min nya fina dator nu :D

det vart iallafall en bra nyårsafton. man ska egentligen aldrig planera nånting, utan bara ta det som det kommer. hur skulle det då kunna bli misslyckat eller under ens förväntningar? jag och sebbe spenderade ju iallafall kvällen hemma hos mina föräldrar, åt och åt och åt lite till. vid halv 11-tiden rullade vi vidare, fast mot varsina håll. jag skulle såklart träffa brudarna! gjorde ett litet besök på en ferre där de hölls till på, sen drog jag och jove och träffade ekman & co. på järntorget. fyverkerier och hej o hå, sen drog jag hem och kröp ner i sängen, för att sedan vakna upp till en arbetsdag och en redig förkylning! får man aldrig vara frisk eller?!

har varit ledig idag, och har ännu inte hoppat ur morgonrocken! bör väl göra ett ryck snart, måste åka och handla! annars blire till att behöva torka sig i häcken med strumpor!



 en stycken lollo.



frida lollo & elly.


RSS 2.0