fryser häcken av mig!

När inte ens Zebb vill gå utanför dörren, då äre fan illa! Man typ känner hur iskristaller bildas i lungorna när man tar ett andetag där ute, rackarns kallt!

Imorgon äre Nyårsafton! Blir middag hemma hos min kära väninna Hanna, top notch!

Uff.. känner mig så rastlös.. har bara luffat runt i min morgonrock hela dagen idag, vilket jag givetvis har gjort med all rätt! Halsont och förkylning, we-ho!



Gott nytt år på er!


Julpök del 2

Uff.. vart uppsläpad ur sängen imorse av en pigg och alert moderkaka som härjar "Nu ska vi åka och julhandla!" We-ho! Hinner jag duscha? Nej. Hinner jag äta frulle? Nej. Nehe.. Men fan, det gick schysst och smidigt till endå! Sicken team hon och jag är, egentligen. Hon kan vara jädrans irrig, så jag måste ha lite koll på henne vart hon tar vägen nånstans i affärerna, vi har snackat lite om att vi ska köpa en såndär bebis-sele till henne, så jag vet vart jag har henne. Men aa, idag.. gick fint! Hon sa vad hon skulle ha, och jag korrigerade henne! Så nu var det klart och överstökat!

Jag ska strax hoppa in i duschen.. känner att det börjar bli dags!

Sen ikväll blire till att hänga i gäng med brudarna, vi hade tänkt vara lite nussiga av oss och dricka glögg och mula lussekatter!

Och efter det så ska jag träffa Sebbe :D grrr..


Julpök

Sådärja! Då var alla julklapparna fixade, jävligt soft!

Och imorgon äre min 22a födelsedag.. Tror fan att jag börjar bli gammal, haha, hade det varit för ett år sen så hade jag taggat inför att dra ut och svina, men nefan.. Jag och ett gäng ska på bio istället, ska se Avatar! Hur soft är inte det?!

Och klar med skolan är jag också! Sitter nu bara och väntar på mitt betyg, sen är jag utbildad undersköterska, inte så pjåkigt! :D

Och pengar, ja de rullar in jävligt fint på kontot! ;)

Och seeeen.. så är resten hemligt :D

Jag har då banne mig ingenting att gnälla över! God jul på er motherfuckers! :)




Tidsfördriv




Snoooor!

Softar med julmust och pepparkakor med hopp om att jag kanske blir lite snällare, om inte annat så mår magen iallafall fint sen!

Jag har inte så värst mycket intressant att berätta egentligen, ville bara tidsfördriva lite. Det enda som hänt den senaste tiden är att jag jobbat, jobbat och jobbat. Och snörvlat, snörvlat och snörvlat. Jädrans förkylning, ge upp! Har iallafall en ledig dag, imorgon, och jag tror jag för någon dag sen hade ett litet blont moment när jag bokade tid på VC klockan 08.30. Hajar ni!? Det blir fan ingen sovmorgon imorgon inte! Rackarns!

Och snablarns kallt har det varit de senaste dagarna, men vartfan är snön!? Igår var det såpass kallt att hela min bil var ihopfrusen! Fick inte upp dörrarna på den.. Sicken jävla tur att mamma började jobbet samtidigt som mig, och att våra jobb ligger bredvid varandra, och att jag fick samåka.. hyvens!

Nej nu jävlar ska jag krypa ner i sängen! Heppåré!





RSS 2.0