God Jul!

Jaha, det var den julaftonen det! Men den har banne mig varit bra! :D Ätit massa god mat, fått massa fina klappar osv.  :)

Fick släpa mig ur sängen redan klockan 6 imorse för att sedan dra iväg till jobbet! Var rätt trött i ögat med tanke på att jag inte somnade försän vid 3 inatt. Åkte sen till äldsta brorsan & co. och hälsade på, sen hem och kollade på Kalle Anka, men jag var så jädrans trött att jag somnade på soffan, haha! Hur som helst har det varit en bra dag :D

Kom nyss hem ifrån Danny & Tessan, åkte dit och sa God Jul :) Och nu sitter jag och väntar på att Jove ska höra av sig så får vi se om det blir ett glas vin eller två! :)

Måste bara påpeka att partajet i Lördags vart hel-lyckat! :) Även fast jag fortfarande var förkyld och kände mig lite som en zombie så hade jag jädrans kul! :D

Kokoo

Heeelt underbar 20-års dag igår! :D Så fin familj och så fina vänner jag har! :D
Var först på Coca Thai och käkade mumselimums! Sen gick Jag, Hanna & Milla till MM-baren och började smådricka lite. Tänkte att det inte skulle bli så mycket med tanke på att jag skulle jobba idag, men folk bjöd mig på drinkar en efter en, haha! Men jag var rätt stilad endå :) Hade riktigt trevligt! Och såklart skulle folket upp på scenen och sjunga Happy Birthday för mig, haha gulligt!

Och idag vaknade jag upp vid halv 8 på morgonen av att jag hade så fruktansvärt ont i halsen, genomförkyld och feber! Syndast om mig i hela världen! Hade jag vetat igår att jag skulle vara sjuk idag så hade jag nog släppt till lite mer :P Men aja, var tvungen att sjukanmäla mig ifrån jobbet, sen har jag legat deckad i sängen hela dagen, var inte ens uppe och åt, eller varken rökte, försän vid 8 på kvällen.. Hoppas tamefan att jag är frisk på Lördag när vi ska röja här hemma!

Ne nu ska jag fixa lite te, sen krypa ner i sängen och kolla på mina nytankade filmer!

Happy Birthday To Me!

Javisst, 20 bast idag!
Vart väckt vid 8 imorse utav en sjungande mamma som kom med frukost på sängen! Så himlans rar :)
Det var banne mig ett bra tag sen jag vaknade så tidigt på morgonen, och så gör jag det på min egna födelsedag, haha! :P Jaha, då får vi se vad för skoj jag får idag då, hehe! Har ju redan fått en present, min bil :D Och ikväll ska vi ut och äta kinamat, jag, familjen, Hanna & Milla :)

Och på lördag blire partaj med polarna här hemma :D

Nej nu ska jag dra på mig lite varmare kläder för snart kommer Hanna, då ska vi gå ut och gå med våra vovvar!
Ciao!

I´m a live!

Ja, mig blir ni inte av med i första taget! Jag överlevde mina allergiattacken, the force is with me!

Idag, eller ja, igår blir det ju eftersom klockan är efter 12, långt efter 12(!) såg jag nu! Hur som helst, igår vaknade jag tidigt! Förjävla härligt var det att för en gångs skull inte sova bort halva dagen och att vakna och känna sig utvilad, underbart! Oan kom förbi och tog morgonciggen med mig, efter det var jag hurtig och drog ut och sprang en runda, sen hem och svullade frulle, sen hopp in i duschen och seen wroomade jag upp på stan med Millavanilla & Jackiehoe! Köpte de sista julklapparna, klappat och klart in i minsta detalj! Unnade mig själv lite grejer också, men det är jag minsan värd! Hittade också de finaste bootsen också som jag bara MÅSTE ha! Ge mig!

Sen kollade jag och Milla på The Number 23, psykfilm! Man blev ju helt koko utav den! Men förjävla bra måste jag säga att den var, även fast jag själv inte är något stort fan till sånna där slags filmer. Efter det var Milla tvungen att gå hem och nanna kudden som den barnrumpan hon är, så jag gick och härjade med Jove istället! Hon är som den lillasystern jag aldrig har haft! Helvete vad vi har slagits och fightats! Haha, bara på skoj, men jag kommer nog ha en hel del blåmärken imorgon när jag vaknar, hon med förhoppningsvis! Vid 2 vart vi bannat sugna på nånting så vi sladdade iväg till Statoil och köpte korv och godis! Sen gjorde vi dagens goda gärning och skjutsade hem en kille vi inte känner (vi vet dock vem han är), vi tyckte lite synd om honom. Jättefull, jättefrusen, inga pengar på mobilen och sista bussen hade gått. Det är då en himlans tur att det finns sånna som mig! .. och Jove då, hehe! Det blir nog en hel del julklappar i år iallafall, haha! :P

Nej nu jävlar ska jag kolla på min nytankade film, Rescue Dawn, hoppas den är bra som fan, annars blir jag nog lite purken! Men ja, krigsfilmer brukar vara bra.. PEACE!


Rackiluring!

Jag vill bara skriva en sista blogg innan jag dör..

Nyss hemkommen ifrån Danny & Tessan, vi käkade sushi. Efteråt började det klia på mig överallt, och DÅ kom jag på "fan jag är ju allergisk mot såntdärnt". Och så är min hals lite svullen. Men äsch, det brukar lägga sig efter ett tag.. Man lever bara en gång så varför inte ta lite risker och bli dödad av en jätteräka? Föresten, jag lärde mig nåt nytt idag när vi kollade på Evan den allsmäktige.. Räkor har sina hjärtan i huvudet! Haha, awsome!

Jaha, då ska man jobba imorgon.. Känns som att det är det enda jag gör nu för dagarna! Har jobbat där ett halvår nu, och börjar fan tröttna! Eller ja, det är helt okej när man väl är där.. MEN Lollo, ge dig! Think happy.. think money! Haha :P

Ämenvafan! Jag pallar inte att sitta här längre, jag ska nog gå ut och gnida mig mot en gran eller nåt.. kli kli kli! Iiih! Jag ska ringa en vän!

Skallebank

Alvedon is some good shit! Hoppas den gör verkan snart, för mitt huvud bankar något så förfärligt! :(

Drog med Jackie & Milla och solade och simmade idag, hurtbulle, javisst! Sedan satt Milla och räknade upp alla snabbmatsställen hon kunde komma på, och ja, det var fan ett jävla bra tag sen jag käkade skräpmat så varför inte, haha! Drog en burgare på Max, mums! Träffade Nicko där också, det var banne mig inte igår man såg honom! Sedan sladdade vi iväg till Rosta och fick slänga in lilla Jackiehoe i en ambulans, stackarn! På köpet vart jag och Milla hundvakt så vi tog oss en promenix. Gjorde depåstopp hos David och gav honom ännu mer anledningar till att tycka att vi är dumma i huvudet, haha! Och seeen fick jag wrooma iväg och hämta en mycket gladare, lustigare och pillerproppad Jackie på akuten. Syndast i världen var det om henne, så det blev en sväng förbi Mc Donalds också! Mycket man hinner med på en dag egentligen, och här sitter jag och beklagar mig över att det inte händer ett jävla piss och att alla dagar ser likadana ut! Men det gör dom ju! Nästan! Eller nåt! Drog sen hem och ut med nästa hund, min Zebb! Och nu sitter jag här, har nyss ätit nudlar, ska strax ut och ta natt-ciggen, sen krypa ner i sängen och kolla på min nytankade film, Bee Movie :D

Palla jobba imorgon..

Inte coolt!

Det är bannat halt ute på vägarna!

Haha, min mamma har hittat en t-shirt som hon ska köpa till mig: "If you think I´m a bitch, you should meet my mother", haha, den tyckte hon var frän! Lustigkurre :)

Vad hände i helgen då? Jo det ska jag allt ta och tala om för dig! Alla vi brudar var samlade, och partade loss på Frimis :) Jag hade inte varit ute och svinat på ett bra tag, så det var roligt att komma ut! Sen var det halva priset i baren hela kvällen så det vart ju ett X antal drinkar, mums! Men jag var rätt stilad endå :) Träffade sedan en snubbe jag inte träffat på, ptja, ett år kanske.. han fick nöjet att skeda med mig hela natten, hihi ;) Dagen efter var jag speedad! Hade Jove haft en bazooka hade hon antagligen skjutit skallen av mig, haha! Jag vet inte vad det var med mig, men fruktansvärt festlig var jag iallafall, eller hur Jovelina? Haha :D

På lördagen bunkrade jag upp med chips och grejer! Men efter att legat och kollat på halva Troja så vart jag bannat uttråkad, så jag stylade mig lite och drog till Ellys nya lya! Hehe, livat :P

Nej nu har jag inte tid för det här längre, nu ska jag ut och springa! Sen hoppelihopp in i duschen och sedan sladda iväg och hämta Jackie på tågstationen :) Tjingepling raringar!


RSS 2.0