Friday night

Så jävla speedad är jag! Energidrycker gör susen! Har haft en ganska lajbans dag på jobbet idag.. Alla har varit glada och spralliga, sånt gillar jag! För min del flöt jobben på, nästan för bra, så jag fick tid över till att springa och jävlas med alla andra, men dom tycker om mig endå! Hann dessutom med lite rullstolsrace också, det var länge sen.. haha! Vi kom även fram till att alla vi som jobbar där är totalt hjärnskadade, och att det är vi som behöver hjälp istället.. naaa :P

Jauhaupp! Vad händer ikväll då? Ingeeen aning! Folket vill ha med mig till Klaras.. men jag vettefan? Funderar på att bara ta det lungt ikväll.. är ju endå Halloween-partaj imorgon med massa häjkon päjkon! Men hm, äh! Vi får se vart kvällen tar mig.. spännande..

Nu ska jag få håret färgat iallafall, tjoflöjt!

"Det är inte korven som gör dig tjock, utan såsen" ;)

Så kan det gå!

Jävla duktig jag är då.. tvättat och städat idag! Känns helt strålande nu efteråt! Ska strax glida mot Dannie, sen blire väll Systemet om inte Jove jallar sig lite.. ölhävning hos Bosse ryktas det om!

För någon dag sen kom jag att tänka på en liten rolig grej.. Ni som känt mig länge, vet ju om att jag förut hade en sjukdom som jag blev av med efter 4 års helvete.. , kunde jag inte minnas när jag sist var frisk.. Nu, kan jag inte minnas när jag sist var sjuk.. :)

Naa naa naaa jag har ingen lust att skriva mer.. so long suckers!

Söndagskväll hos Sofie

Ja här sitter jag hemma hos Sofie.. vi har nyss käkat tacos, jättefestligt! Ska väll slå på en rulle snart och kolla på, hihi.. Fan jag hatar hennes nya dator, yttepytteliten! Grrr.. Nej nu ska jag hjälpa henne att välja film innan hon får nervsammanbrott och kickflippar mig i bakhuvudet! Tjing!

Partypoohper!

Gårdagskvällen börjades hemma hos David med lagom mycket folk och Gh3, senare drog vi till MM-baren.. var väll lite sisådär. Var mycket folk ute igår iallafall, var rätt kul att träffa en del lirare som man inte sett på ett bra tag! Men igår var fan alla partypoophers! Alla förutom jag! Jag var nog den festligaste, haha! Och helt klart den som var fullast! Fastän jag inte drack en enda droppe alkohol, haha! Lustigt det där.. att jag som i stort sett alltid är nykter, är den som många gånger släpper loss mest.. Ibland funderar jag seriöst på om jag har adhd eller nåt.. Men det är ju lätt värt det, jag behöver ingen alkohol, jag är fucked up endå!


Haha, jag skulle vilja ha en Katie!



"I min värld är alla små ponnys som äter regnbågar och bajsar fjärilar."


Naaa, om man skulle ta och göra lite vettigare grejer nu! Som att träna, duscha och styla mig! Ikväll ska jag nog hem till Peter! Tjingepling!


Provrörsbaaarn

Tänk vad festligt det skulle vara att klä ut sig till ett provrörsbarn på Halloween! Undrar ni hur ett sådant ser ut så är det bara att fråga mig så kan jag demonstrera!

Idag har jag träffat och hängt med både den ena och den andre.. Bosse, som jag backade in i en soptunna med. Dannie, som fuckar upp hela mitt universum. Elly, som lekte bullmamma. Jove, som anordnade en sightseentur genom Örebro. Och Milla, som bara är allmänt debil.. vilket vi kom fram till igår, när Bosse satte diagnoser på oss..

Shieet.. klockan är redan 20 över 3.. jag har tvärvänt på dygnet! Helt ovärt! Nej, nu ska jag ringa en vän som har sömnproblem sen ska jag kolla klart på The Nightmare Before Christmas! Och imorgon blire rajraaaaaj! :D Gonatt

Måndag...

Denna dag har jag bara spenderat i min säng, med ljudlös mobil, en påse chips och film efter film.. Man behöver ett break ibland, man måste få vara lite för sig själv.. Imorgon är jag back in buisness, lovar! hihi..

><(((((((¨> blubb blubb..

oh la laaa

Seriöst.. klockan är snart halv 7 och det är redan mörkt ute! sjukt! Idag har jag inte åstakommit så överdrivet mycket.. bjöds på den efterlängtade spaghetti- och köttfärsås a la Jove, alldeles.. alldeles underbart! Och nu sitter jag och unzar la musica för fullt, det är klööös! Fick höra rykten om att vi brudar ska hooka upp sen och chilla lite, låter strålande!

Hihi snart äre bara en månad kvar tills vi glider mot Amsterdam! Jag blir så lycklig! Tänk er, Qlimax! tänk er, 30 000 pers som röjer satan! tänk er, förfesten i partybussen dit! tänk er, röj redan från kl. 6 på morgonen till kl. 7 morgonen efter! tänk er, när dom spelar Headhunterz vs. Abject - End of my Existence, jag blir alldeles till mig när jag hör den nu, tänk er när man är där då!? Oooh aaah fan vad jag längtaaaaar!

Brr.. ska ut i rusket nu och låta vovven få bajsa.. måste man så måste man!

helvete..

idag har jag fan djävulen i mig! har vaknat på tok för fel sida känner jag.. skulle kunna sparka in huvudet på någon! jävla skit.. dessutom är mjölken slut! och så ska man jobba sen.. fint.. FINT att man måste vara så underbart fantastiskt trevlig där! ibland önskar jag att jag hade ett annat jobb.. typ.. packa bullar. Ingen skulle fan ta illa vid sig om jag hade en dålig dag och sutta in en bulle i väggen! Neru, nu ska jag traska ut med byrackan.. sen ska jag banne mig krypa ner i sängen igen, behöver inte gå upp försän halv 1 i sånnafall.. låter bra, kanske jag somnar om och vaknar upp på rätt sida sen!

tjolahopp!

jaha då vare söndag nurå.. Lördagskvällen blev rätt lajbans endå! Gled omkring med Elly, i min bil som nu för dagarna låter super upphettsande, haha! Måste fan försöka få tag i brorsan och be honom fixa det där fort som attans, är ju pinsamt för fan! Men som Elly sa "nu går ju inte folk misste om dig iallafall" haha, livet! Destinationerna för kvällen blev hemma hos Dannie och kollade på folk som hinkade öl, hem till Jove och lattjade lite, upp på staden och träffade några lirare och tillbaka till Dannie igen!

Idag då? Trooor jag ska upp på stan och greja lite en sväng! sen ska jag hem till Jove och äta chokladpudding, hihi! och ikväll blire iallafall till att checka Sex & The City- filmen hemma hos Sarah.. väääärt!

Reelaaax

Jag känner mig heelt avslappnad, helt lost in space! Jag och Monika var nyss ute och grejade vid MarieBerg, intog en varsin massagestol.. shiiiiet duude vääärt! haha, en sån måste införskaffas!

Jaha, gårdagskvällen då? Stället var.. eh.. jag vettefan!? Så vi drog till Satin istället.. och det var väll.. eh.. jag vettefan!? Ikväll då? Har hört rykten om fotbollskväll på MM.. urgh.. jag får se vad jag gör.. så trött på Örebros uteställen! Det har jag i och för sig varit det senaste året, men det blir ju bara sämre och sämre! Jag får helt enkelt öppna en egen klubb.. där det kommer vara vääärldens drag! Schysst musik, feta dansgolv, halvnakna killar som åker runt på rullskridskor och serverar drinkar, enhörningar som man kan klappa och ett jättestort bollhav!

Jag är bra!

Idag får jag minsan 5 ostbågar utav 5 möjliga! Vaknade rätt tidigt och bestämde mig för att ta tag och rengöra mitt akvarium som jag suttit och tittat på i ett par månader.. fyfan det var det skabbigaste! Jag trodde pumpen var paj, men den funkade inte för att den var så jävla skitig, haha! Jag är ju fan djurplågare.. skäms! Nu äre bara fiskar som saknas, dom två jag har kvar behöver ju lite vänner, såklaaart..

Sen gjorde jag rent heeela min jävla bokhylla när jag endå höll på, bakom, framför, under, i.. shiet.. damm! Och sen hittade jag felet till varför min tv inte funka, haha, det var en sladd som hade fått liv och hoppat ur ett hål! Ah well.. jag är nöjd med min insats! Efter allt ståhej ville jag bara lägga mig ner och självdö.. icke, jag tränade istället.. nu är jag heelt slut!

Nu blire pizza-tajm med mamma! Sen blire till att styla sig.. ikväll blire till att prova på "Stället".. får vi se om det är något att ha! Over & out


haha :D

I går kväll drog jag på den gamla godingen Ice Age som jag inte sett på år och dar! Jag måste bara dela med mig utav min glädje, ni som har Ice Age, spola fram ungefär 20 minuter i filmen..



"Den är grön dom stack för två timmar sen!"

Hahaha fan jag garvade så mycket att jag höll på att rulla ur sängen, så jävla skööön är han!
haha :D

Nu ska jag gnälla..

I 3 veckor har jag tränat nonstop, varje dag! Idag bryter jag det. Det är någe fel på min kropp idag, känner mig nästan halvt förlamad, hänger inte riktigt med. Kanske är lika bra att låta musklerna få vila en sväng.. Och sen den här jävla spänningsvärken jag fått, speciellt när jag sover eller vilar. Igår natt var förjävlig, vakna, somna, vakna, somna. Kl. 6 klev jag upp och det kändes som att jag hade styrketränat i 8 timmar! Varenda liten muskel i kroppen värkte, och inte tal om mina axlar, nacke, käke och huvud.. fyfan.. jag har rätt att tycka synd om mig själv.. jävla bajs! ont :(

Strax kommer Milla hit.. då ska hon sondmata mig.. Jag har inte ens lyckats göra iårdning mat idag.. vad äre för feeeel?!

Hur som helst, så längtar jag tills på fredag! Då blire rajraj med min gamle polare Dannie! :D Nefan.. måste lägga mig ner ett tag.. urgh..


Uff uff uuuff!

Fyfasiken vad trött jag är, och frusen.. och så har jag en äcklig jädrans kräk-lukt i näsan, fick ju sitta och sniffa spya enda ifrån Nora eftersom nån brud spydde ner halva minibussen som jag körde, uuääk! Men aa, äre fest så äre! Tycker synd om den som ska komma och hämta bussen imorgon.. suprice! ;) Hoppas Jackie & Emil vart nöjda över allt stohej jag & Milla pusslade ihop :) Ibland är jag allt en hyvens vän minsan!

Sjukaste jag hört!
Jackie kommer ut där vi står och bolmar, med ett leende på läpparna: "fyfan vad jag älskar nötterna där inne, så jävla sjuka är dom!" Varpå en av brudarna säger: "vadå chilinötterna? Blir du sjuk utav sånna?"....alltså.. inga komentarer! haha!

nej dra åt helvete! nu ska jag banne mig krypa ner i sängen och kolla på Kung Fu Panda.. vääärt! fast, jag kommer nog somna efter 2 minuter.. men det gööör ingeeet! gonatt mina vänner!



DampBobPsykKant!

Helt seriöst, någon eller något vill mig ont! Jag har typ haft 35 nära-döden-upplevelser denna vecka! Bilkrascher, tågkrascher, lastbilskrascher, harkrascher.. Det är typ som i filmen Final Destination där döden jagar en.. jahopp..

Inte nog med allt detta, min rygg värker, jag har spänningsvärk som fan från och till och min tv har dött! Sitter väll på ett moln där uppe och röker en feting! Naaa.. imorgon ska jag göra några återupplivningsförsök! Helt sjukt, att allt tekniskt som jag kollar på, jag behöver inte ens peta på det, utan kolla på eller vara i närheten räcker, så går det sönder.. Jag förstår inte.. ah well..

Ja sen har man ju suttit och sneglat lite på snaran från och till denna vecka.. jag hatar hösten! Det måste vara hösten det är fel på! Tröttsamt och sämst, alltihop! T.o.m polare har varit upptagna med jobb och grejer och inte haft så mycket tid över till att hitta på nåt lajbans, jag har till och med tjatat hål i huvudet på mamma att hon och jag ska hitta på nåt, men nee, hon har inte tid med mig heller! Känner mig som en bortglömd hundvalp haha! Naaa, fullt så illa är det inte, men det är alltid kul att strö på med lite "hej-tyck-synd-om-mig" ibland :P
 
Jaha, är det nånting som går bra för mig iallafall så är det väll träningen då! aa, förutom igår då.. när jag pumpade skiten ur mig så jag höll på att kräkas och svimma på en och samma gång! Haha.. tror mitt liv är lite på högvarv nu.. måste coola ner mig lite! haha, jaja!

Idag har jag iallafall traskat på MarieBerg med Ralle, köpte mig en vinterjacka minsan! Sen gled vi förbi Bow en sväng och kikade lite på Qlimax-Dvd:n.. begär! sug! abstinens! ge mig! ouff! snaaart såå.. :D

Jag vill ha helg! På fredag styrs det hemma-fest! Och på Lördagen ska jag ställa upp för Jackie (och Milla) på ett partaj, vara bartender och jonglera med flaskor, sen kanske städa upp en och annan spya kanske, vem vet, den som lever får se.. haha, DING!

RSS 2.0