en onsdag i april

nyduschad och nyfärgad i håret, göttans! och nyskrubbad! flagar ju bort min färg ifrån spanien :( ska strax gosa ner mig i soffan och moffa dodis! men först kände jag att jag var tvungen att sätta mig framför datorn och pilla lite på musen hihi..

igår var vi ju ute och röjde loss lite! jag, jove och frida! en sån jädrans soft kväll vart det! allmänt roligt och glatt! sånt gillar vi! såhär glada var vi innan vi traskade utåt:




haha internt skämt! :D

Och idag sov jag ut, mycket och länge! sen iväg och träna sig lite! sen har jag styrt till balkongen lite! tvättat fönstrerna, dammsugit och sedan drog jag med sebbe till plantagen och köpte blommor!




efter blominköpet åkte vi och köpte mat som vi tog med oss ut till rynningeviken och svullade i oss! finfint!

morgondagen kommer det väl inte hända så värst mycket mer på än att det vankas jobb.. ska jobba kväll, skönt. sova sova sova ut ut ut! ännu mer!

sen äre ju påsk och grejer i helgen! inte för att det att det är en sån värdslig sak för min del.. men jag funderar lite på att om jobbet frågar om jag kan hoppa in, så ska jag nog för en gångs skull säga nej. jag säger alltid ja. jobbar i ur och skur. i skyhög feber osv. inget hindrar mig. men nu.. ska jag nog unna mig en ledig helg! känns inte som att det inträffar så ofta så det är jag värd! :D

ska iallafall till mamma och pappa på lördag och käka påskmat! eeeller så ska vi grilla om det är fint väder! fifan vad fint!



Glad Påsk!


todelooo!

sitter och förfestar lite med mig själv! pringles och saft, haha! snart kommer jove och ska rota igenom min garderob efter någe roligt att ha på sig. obs! inte så roligt att folk skrattar åt henne. Efter det går vi på de tyngre grejerna, partydrickat! Redbull woho! :D


Sen ska vi skjutsa småpojkar till Hallsberg på ferre! tänk när man själv var i 17-års åldern.. fifan det var ju Livet! man kanske ska fråga om man får joina festen? hmm.. 17åringar vs. 23 åringar. de borde ju tycka att vi är kärringar! ellur?! äh! tror vi skulle göra succé! men för att min brorson ska slippa pinsamheter och bli utskämd så gör nog jag och jove rätt i att dra vidare till krogen sen! ikväll ska vi röja loss! ja ja jaaa!



shululuu

vart inringd till jobbet imorse. utan mig hade det ju banne mig varit kaos! har nu fått mig en liten rast, så jag sitter och vädrar fossingarna innan det är dags att gå på kvällspasset!

idag äre grått och mulet tråk-väder ute. men igår, då var minsan solen framme och alla svennar skriker i kör: "det är sommar!!" och sparkar av sig skorna och struttar runt i linne och trekvartsbrallor. alla förutom lollo. det är ju fan svinigt kallt! sommaren finns i spanien! jag hade inte haft något emot att stannat där ett tag till.. tills den riktiga sommaren var på sin plats här i sverige!

näe. nu ska det här fattiga fettot gå ut och ta sig en liten rök.
det roligaste med magsjukan här på jobbet, är att personalen på alla andra avdelningar viker hädan när man kommer gåendes. vågar knappt möta en med blicken! jag får star wars-melodin i huvudet.. darth wader.. bam bambambam bam bambam....


goddagens!

hänger hos milla och försöker sysselsätta mig medans hon står i duschen! känner mig så rastlös så jag ska tvinga henne att hitta på något as-lajbans sen!

jobbade ju idag. och magsjukan är ju i full gång, vilket är fantastiskt bra för min del! eftersom istortsett alla ordinarie ser sin chans till att kunna vara lediga och förhoppningsvis även bli trodda på att de är sjuka på riktigt. så mer jobb till mig! nu kör vi jobb-maraton igen! sicken tur att jag troligtvis har dendär geni-genen som gör att man är imun mot såntdärnt med att kräkas ur alla hål man har! fick den uppenbarelsen när jag praktiserade på sjukhuset, och kräksjukan härjade i cirkus 3 veckor! kände jag av någon? nope! lite mallig är man ju haha!

från det ena kräket till det andra, nu kom milla utfarande ifrån badrummet! på återseende!

hemkommen ifrån spanien!

jahaja. då var man hemma igen då! har haft det helt underbart i spanien tillsammans med brudarna!

     

     

   

känner mig rätt tröttvard idag! ska strax åka och träna, sen kommer Sofie & Wille hit, och sen hoppas jag det finns tvättis-tid! och imorgon vankas det jobb! ska bli kul att komma dit och flasha fräsch solbränna, men det ska bli mindre kul att vinterräksjukan härjar där!


RSS 2.0