honky honk!

Kan någon vänlig själ antingen tala om för mig vem det är som gjort remixen till låten i bakrunden (Flo Rida - Right Round) eller i bästa fall kanske ge den till mig? Den är ju så skööön så man vill ju bara honka högtalarna! Eller nja. Men nästan!




( . )( . )

Fy i helvete vad trött jag är i mina ögon! Det spökade idag på jobbet! På sant! Rummet lääängst bort, 404, där har det hänt massa grejer under åren. Alla som bott i det rummet har sett en gubbe, till och med några av mina jobbarpolare har sett honom. Dessutom känns det lite olustigt att vara där inne. Hur som helst, damen som bodde där nu sist dog i måndags. Så vi har det rummet låst, ingen kommer in där. Så satt vi på rapporten imorse och så får vi ett larm.. vart ifrån? Jo, 404:an. Lustigt!

 

Nu har jag blivit övertalad verkar det som, jag tänkte banga på kvällens bestyr men nu har polarna bankat vett i skallen på mig..  Så ikväll blire utgång!

 

Jag har blivit tusenääär också! Uj uj uj, nästa månad, kommer jag få en ännu fetare lön! Känns jävligt bra om jag får säga det själv!

 

Näe! Powernuppa lite.. så kanske man orkar med livet ikväll! Fan måste handla.. Senare problem! Heja Heja!

 

 


mjaaaou

Ja inte fan har jag någe vettigt att göra denna lördagskväll så jag bloggar lite istället! *high five!*

 

Äta jobba sova skita äta jobba sova skita.. typ så känns mitt liv just nu. MEN! Det känns förbannat bra! Förutom det där med att rulla ur sängen på morgonen.. Som idag när kl. ringde 06.00. Nu tror jag banne mig att jag vet hur det känns att vara dement. Jag fattade inte vart jag var nånstanns, jag fattade inte vad det var som pep, jag fattade inte varför den pep, jag fattade inte om jag skulle jobba eller inte och jag fattade heller inte om jag var död eller levande. Braindamage..


Efter jobbet drog jag till Norr och träffade 3 stycken slagna hjältar som trotts allt hade överlevt gårdagens bravader, men inte fan var det mycket till liv i dom inte. Jag som var så pigg och ville få ut nånting mer utav min dag var så snäll och omtänksam att jag intog deras mer passiva position i soffan framför ett par filmer istället. Wuuhu! Tillslut deckade jag också, se så underbart överambitiös jag är när jag anpassar mig efter andra!

 

Imorgon kanske jag ska bli lite rullirull. Eller ja, jag är så jädrans sugen på ETT glas kallt vitt vin. Men med tanke på att mitt alkohol-intag inte är så stort längre, typ, nadas, sen ett år tillbaka (you heard me), så räcker det nog gott och väl med ett glas för mig, sen måste jag väll in och magpumpas! Hoho vad gay, jag har blivit en findrickare! Och jag lovar att jag har lillfingert i vädret när jag smuttar på vinglaset. Aa hur som helst, det är min och Ellys plan i alla fall. Kanske möjligtvis att vi även drar ut och shakar våra rumps!

 

Ne, nu är det är dags känner jag! Är ju en tidig morgon imorgon också.  Ska ta och gosa ner mig i sängen, kolla på en film och äta så mycket choklad att hela jag får en sockerchock! Puss!

 




roligare dag har man ju varit med om

När man väl är ledig så är man bara uttråkad. Finns inget kul att göra, och alla polers jobbar! Weheey jag borde nog ta hem priset för att vara den mest  negativaste människan idag. Jag har till och med varit så uttråkad att jag sysselsatt mig själv med att suttit och ringt runt och beställt tider till bl.a  frisören, Mr Magic-rygg-doktorn, sen tänkte jag ringa Komvux för att småprata lite om vädret och såntdärnt, kanske fråga nånting om när jag ska börja och så,  fastän jag redan har koll på det. Jag borde skaffa mig en vän, som inte har varken jobb eller andra plikter, som inte har andra vänner eller varken familj, som bara har tid till mig och enbart vill vara med mig, en vän som har en on/off-knapp. Kanske skulle ta och åka iväg och införskaffa mig en tamagotchi?

Igår sög jag och Bosse vid Statoil, 10 kr/ 12 minuter. Så att ta med Zebb för att dra iväg och låta honom få busa av sig vid nån sjö eller så drar jag ett sräck över. Han kan konsten att håra, och jag skulle gärna vilja att min bil såg liiite fräsch ut iallafall i två dagar åtminstånde.


Justja, jag vill bara säga till er alla som jag efterlyst den försvunna basketbollen till, att ni kan sluta leta som tokar nu, för erkänn att det är det enda ni  gjort sen efterlysningen kom ut? Ni har bara gått omkring och funderat på vart den kan vara och letat i minsta lilla vrå, ni har inte kunnat sovit utan bara legat och vänt och vridit på er. Men nu kan ni sluta med det, för den låg minsan här hemma hos mig.. där den borde ligga. Hela tiden. Jag är en mycket förvirrad kvinna!

NÄEH! Nu blire duschen känner jag! Luktar inte blomma precis..


Gokväll i stugan!

Nu har familjen Granath x 2 nyss avnjutit en gormé middag a la grillat! Eller ja, så mycket njutning vart det väll inte för min del med tanke på att mina smaklökar dragit åt fanders, jag åt mest för att överleva..

Nu har jag och Malle vikt av, jag sitter här och surfar lite porr, medans hon ligger och är fet och kollar på Family Guy.. nästan lika bra som porr, tycker nog Malle, om inte bättre. Jag vet nämligen att hon är lite småförälskad i Peter Griffin.. hon skulle vilja gosa in sig i hans dubbelhaka och klämma på hans valkar, jummie!



Det här är en mycket gaammal bild på oss. De gånger vi har varit ute och svinat tillsammans, är de gångerna man håller tyst om. Vi kan ju inte dra skam över familjen!


Uj uj uuuuj!

Tror fan att jag bara skriver här när det är skit och elände, fast det är ju klart, är allting stråålande så pallar jag ju inte att sitta här och fördriva..

Känner mig typ misshandlad i min lille kropp! Var för andra gången igår hos han som hjälper mig med min rygg. Första gången vare rätt så soft. Han konstaterade ganska snabbt att jag nån gång i mitt liv skadat mitt bäckenben så det blivit helt skevt, därav varför jag haft problem med ryggen och ischias-nerven. Och ännu en gång så visar jag finger åt alla jävla läkare och sjukgymnaster jag varit hos, som bara klämt lite och enbart konstaterat att "du har ont i ryggen", NO SHIT!?

Hur som helst, den här snubben, första gången jag var hos honom.. jag vart heeelt faschinerad av allt han gjorde, så jävla sju-hu-hukt! Orkar inte berätta allt, mer än att han tänjde ut mitt bäckenben 4 cm, knäckte rätt hela min ryggrad, och sen sträckte ut min nacke och tryckte på punkter och masserade och  allt vare nu var! Så nu kan jag göra akrobatiska övningar, haha! Men igår, när jag var där, uj uj uuuj, så jävla ont! Jag låg ärligt talat och skrek, han tog visserligen bort smärtan, men han var ju tvungen att framkalla smärtan först innan han kunde få bort den, uuuff :( Men som tröst så fick jag ge honom stryk efteråt, haha :D

Så idag känner jag mig lite mörbultat i kroppen, men det äre fan värt! Inte nog med det så har jag gått och dragit på mig nån jävla förkylning eller vare nu är.. Igår kväll när jag kom hem ifrån jobbet, pang poff! så fick jag halsont och kände mig helt plötligt jääädrans hängig. Och nu under natten har jag inte fått mycket blund i mina ögon.. har legat och kallsvettats natten igenom och haft svullen och aj-aj i halsen :/ Sicken tur att det är sämst väder ute iallafall.. slipper jag grina över det också! :P

uj uj UJ vad mycket jag skrivit nu.. kul för dig! Vad ska jag göra nurå? Blir så rastlös av att bara sitta och glo.. Här har ni iallafall ett litet klipp som min vän Bosse klippt ihop ifrån en kväll när vi chilla lite..





RSS 2.0