blubb blubb

känner mig lite mör i kropp och själ. skulle bara ställa upp min nya hallampa på hallbordet och insåg att jag var tvungen att torka av bordet först... det ena ledde till det andra, slutade med att jag storstädade hela vardagsrummet! phuu, men det behövdes!
 
sen drog jag en runda runt spåret. så jädrans kul näre kommer kaxiga karlar och springer om en, som man sedan tar ikapp. och så höll vi på så ett par gånger, tills jag sänkte hans manliga ego och vann, tjo-hoo!
 
nu är jag nyduschad och proppmätt, vill göra nånting med vettefan... orkar jag ens ta mig någonstans?
 
på söndag åker jag iallafall till gran canaria! det är banne mig inte fy skam!
 
nu får ni en liten bild på mina tussar! det skiljer 3 månader mellan bilderna.. de växer så det knakar, de små liven!
 
 
 

testing testing

Testar att droppa ett inlägg ifrån mobilen! Och det var ju inga konstigheter..

Har haft en fullspäckad dag idag! Var iväg med Roscoe så att han fick sina bollar "snipp snipp"! Brottats lite på arbetsförmedlingen, tvättat min gigantiska tvätthög osv osv.. Ibland är jag minsann inte så pjåkig!

La mig i sängen kl 8.. Haha whaat? Men det är på sant, jag var så trött att jag höll på att kola vippen! Men det tvärvände ju såklart. Så jädrans övertrött, låg nyss och rullade runt i sängen utav skratt när jag hade spelat in mig själv på mobilen när jag mjaoade.. katterna vart tokiga!

Ska försöka ta mig själv samman nu och.. ja, jag ska unna mig en cigg. Varva ner lite! Sen blire sova så att jag orkar vara pigg och alert på jobbet imorgon!

long time no see

ibland undrar man om saker och ting sker med en mening. som när katterna lyckas riva ner och ha sönder den mest otippade grejen. en grej jag kunnat blivit arg av att bara titta på, eftersom den påminnt om en viss människa. och nu ären, tadaa, borta! ut med det gammla, in med det nya!
 
jag är så jädrans uttråkad! alltså inte bara idag menar jag, utan för övrigt. på livet. livslusten bara bubblar inom mig, jag är så sugen på att uppleva en massa nytt! det tråkiga i det hela är att ingen i min bekantskapskrets är på min nivå. jag vill ut och livin' the dream, medans de andra har stadgat sig och påbörjat sina familjeliv. men istället för att sitta och vara bitter över det, så tänkte jag att då får jag ju ta tag i saken själv. så jag har kollat jobb i stockholm. vi får se vart allt leder någonstans, kanske bara en period jag är inne i just nu. men! äre nån gång jag borde passa på och dra iväg och pröva på att leva ett nytt liv, så äre ju nu. jag har ingenting som binder mig i örebro.
 
men till att börja med så får jag göra små förändringar... som igår kväll, jag började släcka ner för att gå och lägga mig. sen stannade jag upp och tänkte vafan ska jag gå och lägga mig nu för? jag är ledig imorgon! så jag gjorde revolt och hämtade täcke och kuddar och gosade ner mig i soffan, och plöjde igenom 3 filmer under nattens gång.
 
idag ville min kropp och själ inte vakna upp... vaknade vid halv 2. fyfan, sist jag gjorde det var väl när jag var tonåring! men tanken droppade mig, det är årsdagen utav ralles död idag. jag minns det som igår... om bara ett fåtal timmar så fick jag beskedet. säger man besked? jag satt vid joves köksbord på norr och drack te.. och inom loppet av bara några få sekunder, en mening på 3 ord, förändrades hela min värld.
 
ska fan dra ut och springa spåret nu! kanske jag piggnar till lite..

RSS 2.0