Det är då tamefan jädrans lustigt..

..om dagarna går man omkring och längtar tills kvällen då man får krypa ner i sängen, för man är så jä-hä-hädrans trött! När stunden väl är kommen, man har ätit kvällsmat, varit ute med voff en sista gång, man har borstat tänderna och kryper ner, så.. DING! blir man klarvaken! Sluta jävlas med mig nuuu! morr..

Föresten, jag träffade Björn Gustafsson igår! DEN NI! Fast.. han.. hade.. pattar(?!) Känner mig lite förvirrad, men aa, han gjorde god köttfärsås och spaghetti till mig iallafall, påmindes lite om min kära vän Joves mat.. hmm..

Fan pic:



Imorgon blire mission det Marianska Berget och IKEA, så nu ska jag tvinga mig själv till sömns.. huh.. det kommer att bli en lång natt det här!


jaha, se på den!

Då kammade man hem ett MVG också! Två VG:n och ett MVG hittills, är jag inte liiite bra eller? 3 kurser avklarade! Det här går ju som på räls :D aa ne, jag tänkte bara skryta lite för er ;)

Men när jag ändå sitter här och skriver så kan jag även passa på att visa er som känner er intresserade, av en sida som jag hittade med lite udda, skruvad men feting-nice konst! Jag vill påpeka att jag är inte så jädrans insatt, men dom här bilderna var fan schyssta! http://www.joshuahoffine.com/


  
   Näe, nu ska jag proppa mig full med choklad och ge mig själv en ordentlig sockerchock! Jummie in my tummy!


low goes filosofi

"Jag vinner inte jämt, men jag förlorar aldrig."



den ni! nu har ni någonting att fundera över! dags för folk att börja tänka till och låta hjärncellerna få arbeta lite mer är vanligt. sluta sitt och kräv uppmärksamhet, jag kvävs! och jag kräks på denna empati-orgie som funnits så länge jag kan minnas. ta tag i er själva och era liv och styr upp det nu! jag kan inte göra så mycket mer än att låta er få lutas emot mig när bördan är för tung, jag tar emot er, men jag förväntar mig uppskattning och respekt tillbaka. jag är inget muterat övermänskligt fenomen, tar du min energi som jag så snällt ger dig när du behöver den som mest, så vill jag ha tillbaka den i ett senare skede. det handlar om att ge och ta.

 


Nu blire gnäll..

Uff, var ju hos han som hjälper mig med min rygg igår.. alltså jag låg och skrek, den smärtan var inte att leka med, mår fan illa när jag tänker på det! Hur som helst, min rygg känns mycket bättre idag, och jag hoppas att det var sista gången jag behövde gå dit, för jag är så förbannat jävla trött på att ha det såhär! Jag fyller snart 22, men det känns näst intill som att jag bor i en 80årings kropp. Jag verkligen hoppas, hoppas, hoppas att det är över nu! Jag har så mycket energi i mig, som jag inte kunnat/vågat göra av med p.gr. av rygghelvetet! Som i somras, blev ingen inlines-åkning för mig och knappt någon basket.. aa, jag har fan varit olycklig. Det som känns fucked up idag är att jag känner mig jättesnurrig.. vet inte om det har med hela proceduren som gjordes igår att göra. Men känns som mitt balans-sinne på nåt sätt blivit helt skevt.. orkar inte mer..

Aa, jag är lite depp idag. Ska lägga mig i ett bad nu, sen ska jag gratta min kära moder för idag fyller hon år! :)




Todelooo!

Sådärja, då har man varit och fått den där sprutan för baconfebern, så får vi se om jag dör eller får missbildade barn. Har faktiskt inte så ont i armen, den andra armens värk efter gårdagens Nintendo Wii-spelande överväger!

Försöker slå ihjäl lite tid.. ska till frisören kl. 2.. Skulle kunna lägga mig och powernuppa en svängom, men icke!

Håå, imorgon ska min lilla voff till veterinären.. kommer ju gå finfint! Men.. aa ni vet.. min lilla nusserååå!

Hm, finns det inget annat spännande att berätta? Nja, jag tror fan inte det! Jag är nog universums tråkigaste brud! Eller ja, jag måste ju skryta lite med att jag tametusan snart är klar med skolan! Den ni! :D Oooch att första snön kom idag! Inte så mycket, men endå, man ska vara glad för det lilla! :D

Näe..
o
l\_ o
)) \ Let´s pök!


RSS 2.0