jag är fan snurrig!

liiite mer än vanligt alltså! rätt illa!

som igår, när jag samtalade med Elly om att jag kände mig så snuvad av att let's-jävla-bajs-dance hade final och tog Solsidan (klockrenaste serien) ifrån mig! "..så när jag hade gosat ner mig framför tv:n så insåg jag att klockan var kvart över halv..." kvart över halv!? Jösses..

och idag då, det här tog nog hem priset! satt och tänkte för mig själv på fullaste allvar "snart dags att hoppa in i duschen innan det är läggdags.." sen kollade jag på klockan, stannar upp, och tänker vidare.. "vafan har hänt med klockan? det är nåt fel på den.." Tillslut, gudbevaremigväl, så insåg jag att jag har ju för fan fått alzheimers! om det nu är så bra vet jag inte men det är ju rätt skönt att veta vad som är fel. Jag trodde på fullaste allvar att det var kväll! Och så var klockan bara 1, på dagen! Jag hade ju tametusan gått upp för bara två timmar sen! shiet..

skärpning!

Händer denna kommande vecka då? Ingen aning faktiskt.
Men veckan efter den så tar jag mitt pick och pack och drar till Norrland i en vecka! Och när jag kommit hem igen därifrån så blire till att packa om väskan, från varma kläder till bikini, för då blire en tripp till Egypten and livin the dream! :D Och när jag åter igen är hemma så blire till att packa bananlådor, för då blire flytt! :D




snuttigt va? :) nu ska jag slåpa! good night!


buuurp!

tranbärsdricka, sicken jädrans bra uppfinning! fick en släng av härlig urinvägsinfektion förut (anteckna!), så det inhandlades tranbär som alla säger ska vara så rekorderligt! och se på fan! efter att ha hävt i mig en liter så känns det redan mycket mycket bättre, coowlt!

happ, vad har man gjort mer idag då mer än huskurat sig själv.. jo, jag har varit och styrt upp lite med den nya lägenheten, kan väll i stort sett säga att den är min nu. blir till att skriva kontrakt nån dag här nu, om det inte kommer något i vägen och vill jävlas för mig, men det ska nog inte vara någe knussel..

jahanehe, alltså.. fan vad mitt liv känns på topp just nu! jag är fan jädrans nöjd och stolt över mina insatser jag gjort det senaste året när det gäller saker och ting runtikring! jag har lämnat lerpölen kan man säga, haha!

och sen för att skryta lite så har man ju dessutom en sån underbart fin karl också! :D

10-0 till mig! :D


inte sovnödig

jag trodde jag var det förut, men jag låg bara och skruvade på mig i sängen, sen gav jag upp! sicken kämpe man är! eller kanske inte.

imorgon är jag ledig, och jag kom på den brighta idén om att jag ska banne mig ta upp striden mot mina garderober! nu ska det slängas kläder, eller skickas till de fattiga! för inte fan gör dom någon nytta av att hänga där inne och damma igen! sen när jag är klar med det ståhejet så kommer man till den roligaste biten, fylla upp tomrummen ;)

och på lördag blire minsan till att leka tarzan på BodaBorg! jag var typ bebis sist jag var där, eller ja, nästan.. ska bli spännande!

uff.. halv 3.. jag borde egentligen slå en trippel-frivolt med skruv ner i sängen..

men jag ska bara..
sätta ett par filmer på tankning! jag och fröken ellybellybananlåda ska nämligen köra film-maraton någon dag, softa sönder oss och svulla som om vi aldrig nånsin svullat förut! superkul! 

heppåré!

Måndag

fyndig rubrik må jag säga!

sitter här rastar mig själv på jobbet! och utanför öser snön ner, nu är jag fan trött på det här! satt och tänkte på alla snöhögar som blivit, skulle jag vara småbarnsmorsa så skulle jag fan vara lite nervig när mina ungar är ute och leker. Dom kan ju förfan försvinna i dom! Då får man vänta tills våren kommer och snön tinar bort.. då kommer alla borttappade ungar fram, haha!

nefan, ligga på en kritvit strand och kolla ut över det blåa havet vore ju inte helt fel.. lyckostar som gör det! eller vänta nu, snart äre ju JAG som ligger där! ;) Jag och tre stycken av mina vapendragare.. fan vad vi ska glassa och må bra! :D

ne, nu ska jag kolla om mina kära jobbarpolare har sparat krubb åt mig, min mage snackar arabiska eller nåt! cya!


RSS 2.0