Nostalgitripp!



Vi driver i driven! Ni skulle sett bruden i luckan live, haha! Och alla hennes jobbarpolare som kom och undra vafan som hände, haha! Jag garvade sönder mig! Livet!

Negerboll

Ja här sitter man, sämst som man är! Min plan var att lägga mig tidigt ikväll, men det gick ju åt helvete! Så nu har jag ställt väckarklockan så jag kommer upp tidigt istället.. ibland är jag allt bra clever!

 

Jag skyller på att det är Stefans förtjänst att jag vänt på dygnet! Igår natt satt vi enda fram till morgonkvisten och räddade världen i Call of Duty. Jädrans kul spel, helt besatt vart jag! Sen kom Jove hem ifrån att ha jobbat natt, mina fyrkantiga ögon som halvt kollade i kors höll nästan på att explodera när hon överaskande tände lampan! Hon bara skrattade åt oss ”era jävla nördar, inte ens ett hej får man!" Ugh ugh var väll det hon fick höra tillbaka..

 

Brr.. höll på att köra ihjäl mig själv idag när jag var på väg hem ifrån Frövi! Det var mörkt och jag var jättetrött, hamnade i min egna lilla värld, fick som en black out kan man säga, så jag gasade på utav bara fan utan att tänka på det. Sen vaknade jag till, oh jävlar! Jag såg inte vägen! Så jag fick tvärnita och hej och hå.. Jag blir ju fan rädd för mig själv! Men som tur är så gick det ju bra, men tänk om..

 

Jag vill ha neeegeeerbooollaaar! Tror jag lyckats tjata hål i huvudet på folk om det nu den senaste timmen!

 

Imorgon blire nog bio, Jag & grabbarna än så länge.. Vi funderar på Benjamin Buttons otroliga liv, hör av er om ni vill haka!

 


Pornstar

Satt och funderade lite.. man kanske skulle bli porrstjärna? Jamen, varför inte? Bli påsatt och samtidigt dra hem storkovan! En gång när jag var ute och svinade i svängarna så lurade jag i en kille att jag var rysk och både det ena och det andra, och han vart jätte ivrig när jag sa att jag kunde följa med honom hem för ett par tusen.. "åh ja! men jag har bara 6000!"  sa han med jättestora ögon. Jag skrattade bara åt honom och gick därifrån, men tänk! Jag kunde blivit 6000 kronor rikare den kvällen, på säkert 4 sekunder..

..eller äh, kanske inte är så jädrans lockande när jag tänker efter! Jag säljer mina vänner istället.. lite bekvämare!

Seriöst det låter som dom håller på och mördar barn här utanför på dagiset.. mmmums! Äta barn!

Haha, juste! Idag när jag var hos tandläkaren (inte för att skryta, men jag måste bara påpeka att jag fick så mycket beröm för mina tänder att jag nästan kände mig lite bortskämd där ett tag) hur som helst! Efter hela proceduren så skulle jag be om att få hem en faktura.. Jag upprepade om och om för mig själv faktura, faktura, faktura! För tänk vad pinsamt det hade blivit om man hade sagt Skulle jag kunna få det i natura?

Happ, ikväll då? Noll koll! Men förhoppningsvis blire lite rajtantajtan!

Wooohaa!

Hahaha jag garvar sönder! Det är ungefär såhär Milla låter när man leker "sisten-ner-för-trappen-är-en-bajskorv"! Dra upp volymen på högsta, och njut! ---> http://www.stfd.net/

Jag skulle nog behöva en sömntablett eller två för jag är så jävla överspeedad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Känns som att jag druckigt 35 koppar kaffe! I och för sig vet jag inte hur det känns för jag dricker inte kaffe, snusk!

För övrigt så har jag haft en jädrans kul dag tillsammans med Jove! Tanken slog mig även; undra om jag är utvecklingsstörd? Vart får jag allt ifrån? Men ptja, jag lider inte, och jag älskar mig själv! Så nu ska jag gå och pöka mig själv hela natten lång! Men först! En Lollo á la trippelmacka! Livet!

Off the road

Fyfa-an för att vakna upp mitt i natten och känna att man inte är sovnödig längre! Var en hyvens polare igår och hjälpte Joves karl att få hem en sketen, snorgrön volvo ifrån Arboga, fastän snoret rann, halsmandlarna tjockade sig och jag kände mig mer lost än serien. Det är ju alltid kul att retas med mig, men det är ännu roligare när jag är lite off the road så att säga! Så varje gång jag öppnade käften för att få fram ett litet ljud så fick jag hån och narr över mig. Bosse och Stefan gav väll igen för allt dom fått utstå med ifrån deras tid i målbrottet. Visst, det kan jag ta. Men då undrar ju jag varför killar blir så tjuriga när jag klämmer dom på pattarna och undrar vilken bh-storlek dom har? Ah well, jag orkade hur som helst inte trycka fram så många ord så jag levde i tystnad.. såndär mystisk tystnad som skulle kunna döda.. klart Bosse och Stefan fick kalla kårar!

Sicken jävla tur att jag inte fick åka på att köra in Volvon till Örebro, värmen funkade inte i den! Väl tillbaka i Örebro hade hela Stefan förfrusits så när han sen ramlade ur bilen så gick han som en 90åring som borde smörja lederna! (måste påpeka att vi hade bortikring 20- ute) Och Jag och Bosse som satt i den andra bilen, med full värme, rumpgrill och våran lilla gnutta med humor, sände iväg ett sms till ismannen "hur fan stänger man av värmen i den här bilen? Så jävla varmt!

Sedan skulle grabbarna ut och sladda, men jag bangade, pallade inte trycket! Så jag bäddade ner mig själv i sängen med 2 tjocktröjor och 2 täcken.. Vaknade senare av att pappa står och håller mig på pannan och undrar hur fan jag mår! Jag mår så jävla bra! sa jag och hoppade upp ur sängen och började dansa hula hula! Eller inte, fick inte fram ett enda ord, sneglade bara upp på honom som om ljusets tunnel var under uppsikt, och skakade för jag frös så förbannat. Så pappa slängde på mig ett tredje täcke!
 
Vaknade vid 1-2 nu inatt, har proppat i mig fler piller än vad Amy Winehouse skulle palla..
Jag är så jävla rastlös så jag skulle kunna skriva hur mycket som helst! Men jag fryser, igen! Febran kommer och går lite som den vill verkar det som! Hey, det är jag som är SevenEleven! Ska väll krypa ner i sängen och återgå till min andra lite mer roligare värld med hallucinationer och grejer! Tjohej


Inte coolt!

Näe, i vanliga fall är jag rätt ball, men inte idag, känner mig lite low, ont i halsen och grejer! Fyfa-an! Kom nyss hem, håller på att tina upp.. vart medlurad på sightseen och lite sladd hit och dit med Elly, Nicklas & Simon! Sen hookade vi ju även upp med Jove, Stefan och Bosse en sväng! Ganska schysst sätt att fördriva en lördagskväll på när man kände att partynerven inte var på topp!

Vafan sitter jag här för?! Ska hoppa i sängen och kolla på min kära Deer Hunter! Känna lite nostalgi, jag menar, jag är ju trotts allt en gammal veteran ifrån Vietnamkriget.. i mina drömmar iallafall! Skitfränt äre, man sätter på en krigsfilm och så somnar man till den och så pang poff så är man mitt inne djungel och jagar gulingar.. springer omkring i slowmotion med en ak5a, slänger lite sensuellt med håret och pattarna skumpar i tackt till bakrundsmusiken! 

Helt fantastiskt

Då vare år 2009 då!

Nyårsaftonen igår, var nog den bästa på läänge! Ingenting var ju planerat, det fick bli som det blev, och omringad av goda vänner med glatt humör, kan det bli bättre? Naa! Började kvällen hemma hos Dannie, där vi körde jumpstyle och breakdance och allt möjligt stohej! Vid halv 12 drog vi oss alla upp mot Järntorget, firade in det nya året, kollade på fyverkerier och brottades med dretens människor! Efter det splittrade vi vårat gäng på två och jag och ena halvan drog till David medans den andra halvan drog hem till Dannie igen! Jag hade banne mig rätt kul hos honom, helspeedad och superhypad! Hade ju min lilla Jove med och vi kompenserar ju varandra ganska bra, haha! Framåt 4-tiden drog Jag och Milla till Dannie, där alla hade blivit partypoophers och deckat! Förutom Hanna, Bosse & Dannie då.. Men det var inte mycket liv i luckan på dom inte! Jag och Dannie busade till det lite sen också.. och jag säger bara en sak, decka aldrig hemma hos Dannie, haha!

Efter att ha varit där en sväng så vart det hemgång.. efterfest med Matte på msn! Haha.. det är det senaste! Framåt 9-tiden kröp jag ner i sängen och kollade på barnprogram, hehe.. sen deck! Sovit bort halva dagen idag.. ska väll ta och ringa några lirare så att jag vet att dom överlevde gårdagen! Sen ska jag fixa och dona med min nya dator, hihi!

Det är inte ofta jag känner fjärilar i magen, men när jag träffar Dig, så är dom banne mig där och flaxar! Vet inte hur du lyckats men du har fan gjort någe skumt med mig.. hihi


Jääätteoskyldig är jag! Men det är ju som vanligt då :D

Gott Nytt År / Low

RSS 2.0