Snöbollskrig 2010

aa, istället för Beach 2010 som redan susat förbi snabbare än vad mina fladdrande ögonfransar hunnit blinka så kör vi på att bli fit for fight till vintern, därav snöbollskrig 2010. sprang spåret igår, och en liten stadsrunda idag. och imorgon blir det, om vädret tillåter, en svängom på inlinesen. annars pumpar vi upp för backen, myten, legenden. Mördarbacken. sen blire även hemladdning utav tv-shop's succé, Zumba! Nu kör vi Elly! :D

var idag även iväg på Nora-marken. jisses vad mycket folk det var! vart liten häpen när jag hade förväntat mig ett något mindre galej. införskaffade mig i varje fall en plånbok, till mina stora slantar som snart ska förvandlas till kvitton hehe. köpte också på mig nya nagellack så jag tror jag ska vara lite gay och styra lite manikyr ikväll, party!

för övrigt:
någon som är intresserad av att köpa detta schyssta och moderna köksbord? har endast haft det i 4 månader, så det är så gott som nytt.


wooohaa!

i'm so happy!
jag är tusenäär!

så nu ska jag först och främst betala hyra och räkningar.
sen så ska jag sätta undan pengar till nästa månad så att jag slipper tänka på det.
sen ska jag beställa hem alla bilder sen ett år tillbaka utan att behöva få dåligt samvete.
och seeen, aa.. nya höstkläder är ju rätt så viktigt ;)

och JA! pengar gör mig lycklig!

en Morph ska jag också köpa!



aa, jag var bara tvungen att skryta lite. tillbaka till softheten! over n' out!

kuckelikuu

Jaha.. det var den veckan det.. kom tillbaka till ett regnit örebro nu imorse, brrr.. Pappa kom och hämtade mig på stationen, så nu hänger jag i Lillån. tänkte bara hämta bilen, sen åka och storhandla, och förhoppningsvis tvätta. men naa, vart lite ändrade planer när mamsegullet kom och sa "men.. jag hade ju tänkt bjuda dig på lax idag.." Mmm, laaax. hur kan man tacka nej till det?! jag stannar.

uff vad tlött jag är.. fastän jag sov rätt bra inatt. tog mig friheten igår kväll att skruva upp värmen på högsta i kupén. jag som annars brukar ligga och huttra och frysa i domdär sovvagnarna vaknade faktiskt upp inatt av att det var för varmt så jag var tvungen att sparka av mig filten. men! jag klagade definitivt inte!

känns som att jag har hur mycket som helst att berätta.. men det står fan still. sicken tur att jag ska träffa Jc & Elly sen på en fika, bla bla bla, jag är rätt bra på blabla. för nån dag sen höll jag tyst, skulle se hur länge jag kunde hålla mig. amenvafan, det bubblade typ inom mig. jag har såå mycket att säga till världen!

näe, undra om man kanske ska vara lite smart för en gångs skull. varför sitta här och säcka ihop i väntan på maten som säkert blir om 4 timmar eller nåt sånt, när jag faktiskt kan åka och storhandla nu, och kolla om det finns tvättis kl. 12. Sen kan jag ju banne mig komma tillbaka hit och krubba. Smartass!

sisådärja!

då är man på plats här uppe i norrland! kom fram halv 6 imorse, och man är ju lite sliten efter 14 timmars tågtripp så idag har vi bara softat, chillat, lurkat..

lustigt btw att det tar lika lång tid att ta sig till norrland som att åka till thailand.

satt nyss och var lite småhomo och doppade morötter och gurka i dipp! kollade även på Farsan, tror jag och sebbe är de sista människorna i sveriges historia som sett den hehe!

uff.. sängen ser otwoligt lockande ut. känns som en utmärkt idé att krypa ner i den strax! rulla in mig i täcket som en vårrulle och norpa åt mig alla kuddar! sebbe kan ta smul-kudden :)

Hej!


jag känner mig typ snuvad! var tvärtrött förut och la mig ner för att pova, men ding! så vände det och nu känner jag mig som ett överspeedat tjack-mongo istället! fick ta en runda med jycken för att softa ner mig lite, men naa.. I'm still going around!

den här dagen har inte varit så värst händelserik. var ju hos frisören och fick håret stylat, unz unz unz! annars sååå.. har jag typ bara lurkat. laddar väll upp mig inför morgondagen och dess bestyr.. ... . .. . ...

jag blir seriöst grinig över att sovnödigheten har dissat mig totalt.. jiddrarn! ska gå och öva på att göra volter istället! tjing!


Hänger i Lillån

sov på en såndär bautastor uppblåsbar madrass inatt, känns lite som att jag blivit misshandlad. Men det är bara att härda ut, 2 nätter kvar! Päronen är i Prag nämligen, så jag tar hand om djuren. 2 fiskar har redan dött..

när jag inser att jag gått på högvarv i ett par månader, när det mesta jag känt inom mig bara varit stress.. oro.. ångest.. över saker och ting. när det kommer och sparkar mig rakt i ansiktet och jag inser att, fan lollo, koppla aaav! lägg neeer! ta det luuugnt! Då, då mina vänner, så är jag en jävel på att unna mig själv saker och ting. och det är jag banne mig värd!

i förrgår drog hanna med mig på en spontan shoppingrunda på det marianska berget. och helt spontant så hittade jag fina grejer, som jag helt spontant unnade mig själv. och imorgon ska jag till frissan, hääärligt! och på onsdag ska till tandläkaren, very niice! aa för att det tycker jag, det är skönt att gå till tandläkaren! tokigt va?

sen på torsdag.. vad passar sig inte bättre än att åka upp till lugnet i norrland? bara jag & min man.

så visdomen jag fått lära mig nu de senaste dagarna är att det är okej att inte alltid vara den som jämt ska vara och visa sig så stark.

Och det bästa, när man grävt så djupt i sig själv vilket jag inte är så bra på, så när jag väl göré så äre mycket som kommer upp! då äre okej att tillåta sig själv till att ta en paus ifrån saker och ting och bara tänka på sig själv.


livin on the edge

Jag har hittat Nemo! Och han ser ut att.. må bra!



Hur har mitt liv sett ut de senaste dagarna då? Ptjaa.. ultra-svull-deluxe på Harry's för någon dag sen med familjen! Sen har jag varit på 40års partaj, och svullat ännu mer! Och igår hade jag och mamma filmkväll, med.. ännu.. mera.. svull.. goosh..!?

Men idag har jag faktiskt, hör och häpna! varit ute i skogen och plockat svamp! som ska.. ätas.. aa just..

hursom, imorgon kommer iallafall syrran & co. och ena brorsan & co. hem till mig! så då blire daimtårta! HAHA!

är det såhär det känns att få en.. uppenbarelse?


rajdirajraj!

sådärja! fick minsan min utekväll igår! hade förefest här hemma först med brudarna och sen drog vi till Strömpis! galet trevlig kväll hade jag! exakt vad jag behövde :D

och idag hade jag tänkt att sova ut.. mycket och länge.. men icke! pling och plong i mobilen med start från kl. 09:30.. give me a break! aah well, man ska väll inte gnälla över att man är omtyckt haha :P

fast jag har inte bestämt mig ett dugg än över vad jag ska göra idag. kanske bara gosa ner mig i soffan och plöja filmer, kanske åka och hälsa på päronen som jag inte sett på ett jädrans tag, kanske hänga gäng med polers, kanske dra ut ikväll igen och glo lite på Fashion Pack.. den som lever får se vad som händer och sker.. ;)


RSS 2.0