sjukt hurtig

jajjemen! idag fick jag minsan med mig elly på hurtigheter också! sprang min springrunda, och efter det gick vi spåret på 3,5km. och efter det var det dags för mellis (haha) så vi köpte nyttigheter och satte oss i rynningeviken och andades in frisk luft och sol! redigt skön man känner sig i kropp och själ nu!

sen våldgästade vi sarah! och gurglade ikapp med lilla casper! jag börjar fan bli lite nervig... nu kan sarah's unge nr 2 komma närsomhelst, och jag har fått previlegiet att ta hand om casper såfort det är dags. att ta hand om honom är jag inte nervig över, utan det jag är orolig för är att jag ska missa när sarah och tony försöker att få tag i mig. tänk om jag inte hör mobilen..? eller slarvar bort den..? eller... aa ni vet. jag skulle känna mig som världens sämsta vän om de febrilt försöker att få tag i mig, och jag inte svarar. vaknar upp en morgon och har 72 missade samtal. näpp! hädanefter så blire till att ha med mig mobilen överallt, till och med när jag ska skita!



jag & casper i somras!

dags för ett skutt in i duschen!

spring to the spring

idag vaknade jag med det sämstaste humöret du kan tänka dig. men när man knappt fått sova ordentligt under en månads tid p.gr av den välomtalade soffan t.ex, då blir man tillslut rätt sne. och grinfärdig. min ena bror är hemma igen, och imorse vaknade jag av att det lät som att en elefant levde rövare i köket. och DÄR förstördes hela min dag!

morrade åt honom och somnade om. men vaknar en timme senare av att han och pappa har en hög och ljudlig konversation, och jag flippar ur. kan man inte få nån jävla respekt nångång! allt jag begär är att få lite lugn och ro!!

är trött på att vara trött och grinig var och varannan dag. är trött på att fläska runt... är trött på att gnälla.

så därför tog jag tag i mig själv idag! ryckte upp mig.
åkte iväg och köpte nya spring-skor och kläder! sen har jag sprungit... och sprungit... och sprungit.  

bra meducin. sprang av mig lite gnäll och frustration.






i väntans tider

skriver ett par rader för att fördriva tiden, väntar på elly som ska komma hit och ta en promenad runt spåret med mig.

kort och gott så skulle man kunna säga att jag har en hel känslostorm inom mig. känner mig helt ut och in! mycket som hänt, händer, ska hända. blir näst intill helt mållös över allting runtikring, känns som att nu får det faktiskt vara nog, på riktigt! när man tänker tillbaka på ens tid i livet så kan man inte låta bli att fundera på om allting är och har varit ett enda stort test, på vad man pallar av?

I just want a little piece of mind.

för övrigt så rullar dagarna på, lite för fort bara. jag hinner liksom inte med. men det är väl bara att flyta efter..

har föresten bokat en resa nu, till kreta! vi åker i maj. guuu' vad skönt! härligt att ha nånting o se fram emot!

nu fick jag sms av elly, hon är strax här! på återseende!


jaau

Ralle. jag tror att det på riktigt kommit ifatt mig nu, riktigt ordentligt. blev helt plötsligt så påtagligt! kan vara för att jag var till hans grav för någon dag sen, när jag stod och tittade på hans namn inristat i en sten. men kan även vara för att jag pratat lite med hans mamma. minnen som kommer upp. stod faktiskt för bara någon dag sen och tittade på förlovningsringen som han en midsommarafton satte på mitt finger, ute hos hans farmor & farfar. jag blir fan helt jävla illamående när jag tänker på att han inte längre finns! fina människa, du är så saknad i mitt liv.

jag längtar till den dagen då jag en morgon varknar upp och känner att livet känns underbart igen! när skit och elände har sjunkit undan, öppna sår har läkts ihop, accepstansen till saker och ting har infunnit sig, bitar har fallit på plats och röran är undanplockad.

skulle behöva komma ut lite, skingra tankarna. tror faktiskt att jag ska vara lite gay och steka äggmackor och sen göra varm boye, åka förbi jove och slänga med henne i bilen, sen dra nånstanns och ta en promenix och en fika! jaau varför inte?!

nadas probladas

jahopp. det var den helgen det! spenderade fredagen i biomörkret, såg En gång i phuket. Rätt schysst rulle! och igår drogs det en runda på marieberg, och på kvällen vart det harry's. 

och idag är jag knasig i halsen.. har inte ont, men tanken på att köra ner en stålborste i halsen lockar, ritch ritch ritch!

det stod i mitt horoskop idag att jag skulle må bra utav att ta en promenad, så nu sitter jag och väntar på att hanna ska äta klart så ska vi sen ta oss en runda! skulle fan behöva dobbar under skorna, så svinigt halt ute! lite livin' on the edge-anda!

sen ska jag hem till sarah och färga hennes hår, i utbyte mot en fika! och sen så kommer ju bästa jove hem ikväll!

lilla kissen och jag.



fredens dag

denhär veckan har jag verkligen haft noll koll på dagarna. igår fick jag reda på att det skulle hoppa över till fredag idag, och där stod jag som ett fån och tänkte det var ju nyss helg?! jag var ju på strömpis i typ.. förrgår? förvirrad tjej.nu.

hursom, fredag idag, vare sig jag tror på't eller ej. ingen aning om vad som händer ikväll, jag är nog öppen för det mesta! har hävt i nästan en hel burk med hårinpackning i mitt hår, nu jävlar vill jag få lite ordning och reda på det, så strax ska jag hoppa in i duschen. sen är jag bjuden över till Jc & Elly!

äre föresten nån som varit på ibiza? för sol och bad alltså. inte supa, knarka och honka. mamma fick ju i 50års present en utomlandsresa nu till våren, så nu sitter vi och kollar runt efter något trevligt resmål. kreta, mallis, turkiet... och så slänger mamma ur sig Ibiza!! varpå vi andra tog det mer eller mindre som ett skämt, men icke sa nicke, hon var seriös! äre nåt att ha eller? 

tack o hej!



Jc & Elly says hello.

 

grinig tjej

men herregud vad äre med mig? varför är jag så djävulskt trött för!? 

har inte haft en överdrivet bra dag idag.. för det första hänger mycket på tröttheten. vaknade rätt tidigt idag, men hade fan ingen lust eller ork till att kliva upp och starta dagen. och jag är såå trött på att inte ha mitt egna. mamma och pappa är världens bästa, och vi kommer bra överens med varann, det handlar inte om det, utan att jag är så trött på min livssituation. jag är så trött på att sova på en soffa, det börjar göra ont i kroppen. jag känner mig aldrig riktigt utvilad eftersom jag blir ofrivilligt väckt på mornarna när de är uppe och grejar i köket. jag har inget litet krypin när jag vill vara för mig själv en stund, eller, det är väl isåfall framför denna dator, men det finns inte ens en dörr till det här rummet. jag vet att det är smågrejer och att jag ska vara glad över att jag har så fina föräldrar som varmt öppnar sitt hem för mig, men jag kräks på situationen. bara för att jag är så snäll och låter han bo i min lägenhet tills han hittat någe annat.. men jag vill väl förfan också få ordning på saker och ting, och komma vidare.. jag vill ha mitt hem tillbaka, men jag pallar inget bråk. därför sitter jag här och håller tyst, och borde väl egentligen inte gnälla eftersom jag inte gör nåt åt saken. men man tycker väl att han kan väl vara lite schysst mot mig? i somras när det var slut mellan oss så bodde jag på en stenhård bäddsoffa i 2 månader, för jag hade inte mage att slänga ut honom på gatan. och nu, samma sak! hans argument mosar sönder mig så jag vågar inte ens yttra mig. kräks på att vara schysst. jag känner mig så uttömd på energi idag, grinfärdig.. 

gnäll gnäll gnäll...

är alla hjärtans dag idag! mamma och pappa firar silverbröllop! så ikväll blire gourmé-middag! det är jag fane mig värd efter en tur hos tandläkaren.. brukar inte tycka att det är jobbigt, men idag vare fan det! så jävla obehagligt närom tar bort tandsten, vafan har det blivit med mig egentligen?! får skärpa mig. 

idag har det även varit en dag då jag ägnat många tankar åt Ralle. som idag fick sin plats under jorden. saknade människa! hade han stått framför mig nu så hade han nog flinat åt mig och så hade vi börjat fnissa, för vi har ju en liten hemlighet ihop ifrån den kyrkogården, all respekt, ett fint minne :]

imorgon hoppas jag på en bättre dag! ser redan ljust ut, ska ju träffa Jc :D 

babbel

känner mig just nu lite som en amöba faktiskt. skulle egentligen kunna lägga mig och slåpa lite på soffan, men näe! jag är en riktig hårding. eller kanske inte, inte när hanna ringer och undrar om jag vill med ut på promenad iallafall, där går det en gräns! idag är jag fane mig lat..

slängde ett öga i tidningen förut, det stod tamefan bara om whitney houston! okej, tragiskt att en av världens största röster aldrig kommer att sjunga igen, för en röst, det hade hon minsan. men vilken jävla uppståndelse det blivit om henne. folk på fejjan sitter ju och buhu buhu, som om ni kände henne(?) och sen, hon knarkade. hon knarkade totalt sönder sig själv! nästan sjukt att hon levde såpass länge endå. förstår inte hur folk kan verka så.. chockade?

aa, när jag är lite trötter så har jag en tendes till att bli lite.. grinig. eller nja, stör mig på saker, haha. som en till grej! från den ena tanten till den andra...

nämligen granntanten under mig i kokshagen! haha, alltså jag tycker att allt bara är så skrattretande! hur orkar man?! jag måste berätta.. Jag har alltid sett henne som en trevlig granne, och vi har alltid hälsat på varann med ett leende. men tydligen så kan ju skenet bedra, bittraste tanten i stan tror jag nog att hon är! hon hade bjäbbat om sin åsikt till bovärden, som i förbifarten berättade det vidare till sebbe när de sprang på varann för någon dag sen. och när sebbe berättade detta för mig.. herregud säger jag bara, fan vad jag ska jävlas med henne sen när jag flyttar hem igen!

hon har alltså gnällt över att:
1. vi har duschat efter kl. 21.00.
2. vi har spolat i toaletten mitt i natten.
3. vi har diskat ganska ofta.
4. vi har kollat på tv.
5. vi har haft massa ungar hemma hos oss. (och då antar jag att hon menade min födelsedag när jag bjöd hem mina polare + att några av dom hade med sina bebisar, såklart.)
 och den absolut värsta...
6. VI HAR GÅTT PÅ GOLVET!!!!

man kan inte må bra om man stör sig på sånahär saker! varför i helvete bor hon i en lägenhet för om hon är så lättstörd!? jag tycker personligen att jag och sebbe har varit exemplariska grannar. vi har följt reglerna. vi har aldrig haft fest, dock förfest några gånger. vi har inte pumpat musik på högsta volym dagarna i ända, och vi har fane mig inte direkt hoppat indian-hopp på golvet heller! och man måste väl för fan få pissa ifred!! 

förstår ni att jag kommer jävlas med henne? vad ska hon göra? ringa störningsjouren och säga mina grannar går på golvet?


undrar sa flundran

vad är grejen med blogg egentligen? som att skriva dagbok bara det att alla andra har tillgång till den. är det känslan av att dela med sig av sig själv, ge andra en inblick i ens liv och vardag.. jag vet inte. mer än att det är skönt att skriva av sig. men jag skulle ju faktiskt lika gärna kunna skriva av mig fast att andra inte får ta del utav det. för här skriver jag ju aldrig ut allt, jag blottar ju aldrig mig själv eller andra helt och hållet. helt onödigt med blogg, men samtidigt ger det ju endå nånting, och det är ju det där nånting som jag inte har förstått mig på. men aa, nån slags mening har det väl.. /filosofen lollo.

sitter här mätt och belåten! tvättar.. och har fått en såndär klädhängare utav mamma så nu har jag äntligen kunnat hänga upp mina kläder, istället för att ha dom nerpulade i en jävla resväska! känns nästan lite lyxigt, haha! men det är fan en stress-faktor att inte riktigt ha någon plats för sig själv och sina grejer. men det är bara att bita ihop, snart så. vill bara få allting överstökat.. avklarat.

hursom. idag har dagen spenderats i en bil.. jag & milla skjutsade jove till skavsta flygplats, som vanligt ska hon ut och fara. på vägen tillbaka stannade vi till på vingåker outlet, har aldrig varit där förut, men jag säger bara det att det var fan ingenting att ha! däremot hittade vi en rolig skoaffär precis bredvid, och jag vart ett par adidas-jumpapjux rikare och bara 200 spänn fattigare! inte illa pinkat eftersom dom egentligen skulle ha kostat 700, mehe :D

naj naj naj, nu ska jag duscha! tjingepling

jahadu

är man typ inte världens bästa polare (eller värsta) när man bjuder in sig själv och våldgästar Jove med presenter, och bjuder in ett par andra för att komma över och fira hennes fylledag i förskott? inte skulle hon få tro att hon skulle komma undan bara för att hon är i bajselåna när hon fyller, mehehe!

idag äre lördag! ska strax upp på stan och lalla runt lite med monica. och ikväll får vi se vad som sker, kanske strömpis! känns nästan som att man bör ta tillfälle i akt och faktiskt gå ut nu när man för en gångs skull är ledig en helg! meeow

livet på paus

den absolut sämsta egenskapen jag har, det är att jag jämt tror så gott om andra människor. fram tills de bevisat motsatsen. men många gånger så måste en människa visa motsatsen om och om och om igen, tills jag hajar till och slår näven i bordet. jag är även trött på att hela tiden vara så fruktansvärt snäll. dumsnäll! varför ska andra gå före mig själv? varför ska jag sätta upp andra på en pediestal medans jag själv sitter i en lerpöl? när det egentligen ska vara tvärtom! näe men det är ok. ät upp hela buffén du, så kan jag knapra på denhär halvruttna moroten.

hursom! idag har jag och moderkakan varit ute och shoppat! har unnat mig nya sängkläder, ett nytt fluffigt täcke och två nya kuddar. åååh vad gosigt att krypa ner i! fast det vore ju en helt klar fördel om jag kunde få min säng tillbaks... istället för att behöva slagga på en jävla soffa!

aa, jag är lite småbitter just i detta nu. men jag är bara så trött på allt... att ha livet på paus. och det är inte jag själv som tryckt på den knappen...

7e februari

kruxet är att hitta en ny väg att vandra på. att komma på hur man gör. stundtals har jag känt mig som en liten fågelunge som ska hoppa ut ifrån boet och lära mig att flyga, och stundtals så har jag känt mig starkare än nånsin! det mesta handlar om att inte ha tunnelseende, och att våga släppa taget. hitta sig själv.

...nog med djupa meningar, det räcker med att dom cirkulerar rätt kraftigt innanför mitt pannben!

sitter och håller tummarna för lägenheten, men har lärt mig att inte ha för stora förhoppningar, man blir ju bara så djävulskt besviken om det inte blir som man vill! men att hålla tummarna går ju alltid, om inte annat så äre ju bara att lalla vidare... vad har jag bråttom till..?

uff, imorgon äre min älskade lilla Zebb's årsdag. för ett helt jävla år sen så fick han vingar! tiden går fort. eller sakta.. eller jag vet inte. lilla nusse.. jag minns det som igår; hur det kändes att virvla runt med fingret på hans lilla virvel som han hade på bröstet. jag minns hur lena och gosiga hans öron var. jag minns hela honom, hans lukt. det sitter fortfarande i mig att vara beredd när jag öppnar ytterdörren så att han inte ska smita ut, sen kommer man på sig själv. min älskade lilla jycke!




   

 


RSS 2.0